Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

teksas23 diyor ki;01/05/2011, 22:02
hoşgeldin samsun. trabzonun şampiyon samsun kutlaması ne kadar da güzel bir tespitti bizim maçta skorboard ekranında...çünkü başka şampiyonluk kutlayamayacaklar bu sene ve önümüzdeki 50 sene

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

berkay55

bu altı pastaki laz hamsi kafalı serdar bali tam sopalık şerefsizlerin abiliğini kabul etmeliymişiz

Stoper

Alıntı yapılan: berkay55 - 02 May 2011, 01:37:33
bu altı pastaki laz hamsi kafalı serdar bali tam sopalık şerefsizlerin abiliğini kabul etmeliymişiz

O söyledigin programı şimdi gördüm. İlk alt yazı , Samsunum ve fenerim bu sene şampiyon. Çıldırmamak elde değil !!

yilmazselcuk55

Yarın akşam 21:30 da TRT 3 de Hedef Süper Lig programında erkut tuttu ve AHMET ŞAHİN konukmuş

bende program sunucusuna mail attım  kısa ve öz olarak mail şöyle ;
Bu sene istadiğimiz Şekilde Bitti ve 5 yıllık hasret sonucunda süper lige döndük ancakk benim kırıldığım bazı noktalar varr biliyorsunuz 20 Ocak 1989 da elişm bir trafik sonucu 5 insanınzmızı kaybettik bir çok oyuncumuzunda futbol ile ilgili yaşamları alt üst oldu ve 20 ocak her sene samsunda törenlerle anıldı.işte benim takıldığım noktada bu 20 Ocakta Samsuna davett ettiğimiz Ulusal Basın Samsuna gelmemk için binbir bahaneler ürettiler ve gelmedilerr.o basın Şimdi ise Şampiyon takımın yanında sanki 20 Ocak olayı hiç yaşanmamış gibi .Programınızda buna da yer verirseniz sevinirim abicimm
her ne kadar ŞAMPİYON olsakta 5 yıl sonra süper lige çıksakta 20 Ocak 1989 bizim her zaman aklımızda her zaman yüreklerimizde UNUTMADIK UNUTTURMAYACAZ!!!

cvp  
Selçuk kardeşim öncelikle tebrikler,
Bahsettiğin konuyla ilgili düşünceni inşaallah bu haftaki programda dile getirmeye çalışacağım. Erkurt Tutu ve Ahmet Şahin inşaallah bu haftaki canlı yayın konuklarımız...

davidsavage

http://tvarsivi.com/player.php?y=15&z=2011-05-02%2001:31:00

Samsunsporumuzun coskusu showtv de 6 pasta konuşuldu,yorumculardan serdar baliye dicek çok söz var ama değmez adi herife,ne abiliğinden bahsediyor ki,egosunu tatmin ediyor anca >:( >:(

Levent ÖCAL

Bu karede beni bulun  ;D Ahmet Şahin den formayı almaya giderken yakalanmışım objektiflere  :D

sadece55

Ya şu Tribün dergide bir İt var kemenche diye acayip sövesim geldi...Kral ya bunlar heryerleri kalkık...Seneye şu malum maç gelse de sövsek rahat bi

Serkan

sadece55

Bende kaptırdım da bu üyeliği o malum maçtan önce kapattırmak için sabrettim yine de

usare

Ya şu trabzon formalı kafasında da gs örgüsü olan bi salağın fotsu vardı. Onu koyacaktım oraya bulamadım. varsa bir el atın da kapak olsun şu hamsiye.

Atakumlu

Alıntı yapılan: Ekrem55 - 01 May 2011, 22:16:36
Yarın gazeteler poster falan verirmi ki  ???

fotogol gazetesinde yarım sayfalık poster var, arkasında da yarım sayfalık gene resimler ve haberler var  ::)

birolkys

Bu günkü Sözcü gazetesi tam sayfa yer vermiş şampiyona ;D

kaptan 55

02 May 2011, 12:19:32 #17547 Son düzenlenme: 02 May 2011, 12:38:32 samsuni
malum  yarın çıkar bu takımı biz şampiyon yaptık derseler hiç şaşırmam,ula  siz önce kendi takımınızı şampiyon yapın.

Serkan

Eski kalecimiz Ahmet Şahin onlarda değilmi niye 61 giymiyor yazmışlar ya  (=

alttan biriside

ufak, abdülaziz,musa bunlar bizden gitti , hakan koçaslanda trabzon'lu neden hiç biri 61 giymiyor ! yazmış

kaptan 55

merak etme serkan'ım,zamanı gelince bizim kime ne giydireceğimizi herkes görecek.