22 Mayıs 2007 Samsunspor Olağanüstü Genel Kurulu

Başlatan bodensee55, 26 March 2007, 13:37:08

« önceki - sonraki »

veis

kimse bu takıma aday falan olmaz birbirimizi kandırmayalım yönetim bu seneyi çıkaracakdır bel.başkanının emriyle.

ALI55

ilk önce şirketleşmek lazım sonrasında işşi bilenlere devredeceksin getireceksin öyle eski topcu popcu değil menecerliğe getir şifo mehmet i adam ingilterede felan bu işin stajını herseyını yapmıs yürekli bir insan sonra kur kadronu her işin başarılı olması için ehline teslim edilmesi gerekir sen marangozdan manav yapabılırmısın veya manav dan marangoz herkes işini bilir takıma sezon başından beri diyoruz serkan sakatlanınca rafeal ıde sattın para ıcın demekkı amacın süper lige cıkmak değil hikaye okudular bizlere forvetsiz takım bu kadar olur 18 ıcınde etkılı bır adamımız olsaydı kocaelı nın aldıgı taner ıle yunus su bız alsaydık coktan 6 ıcınde hatta ılk 2 hesapları yapıyorduk ama gerıyı düşünmenın zamanı degıl önümüze bakmamız lazım bak zamanında multescu yu getırdıler serkan lar celıl ler vural lar hatta ve hatta yaşarlar adam oldu yada getir t.d.multescu yu ama papazları atacaksın gençlerı vereceksın bak takım taş gibi olmuyormu kalıbımı basarım iyi olmazsa saygılar yazılacak çok şey var ama kanal 55 ınde ses sorunu var uydudan halledecegız dıyorlar ne beklıyorlar anlamıyorum madem duzeltemıyorsun cıkma uyduya ya koskoca samsun da zengın mı yok akrep mı cokkkk anlamadık gittiiii

adige73

ya birbirimizi kandırmayalım bu takımın başına geçeçek bir adam yok samsunda ibrahim ersöz mü geçecek o ancak yurtdışından konuşuyo galip öztürk zaten gelmeyeceğini her defasında söylüyor eee başka kim kaldı ismail uyanık mı gelir mi o kadar borcun altına samsunspora bir daha bir menteşoğlu gelmez samsunun işi bitmiştir ancak altyapıya önem vererek 3-4 sene sonra yeniden süper lige çıkabiliriz

istanbuldan

arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun çok iyi oldu bu yonetimin gitmesi.. inanın bana para olmadan işini bilen adamlar gelse yine bin kat daha iyi olur.. samsunspor buyuk takımdır ve oyle kalacaktır.. bu kadar seyirci varken birşey olmaz bize.. tabiki paralı, samsunsporlu, samsunlu, futbolu bilen, siyasi emelleri olmayan, başkanlığı vitrin olarak görmeyen, geçiş olarak düşünmeyen birinin gelmesi çok daha iyi olur..

yusuf celebi

Yine kabus dolu günlere yaklaşıyoruz.

Yine kongre kabusu.

Benim korkum yılandan kurtulacağını zannederken timsahın ağzına düşmek endişesi.

Zamana yolculuk başladı.

Adaylar konusunda neler göreceğiz,kimi nasıl değerlendireceğiz zaman çalışmaya başladı.

mehmet yılmaz

Adı geçiyor diye söyleyeyim. Bildiğim kadarıyla İsmail Uyanık kesin olarak dönmeyecek... Gerek Samsunspor camiasına gerekse de genel futbol ortamına bir kırgınlığı var; zaten bu konularda konuşmama kararı da aldı ve uzun bir süredir kendi işleriyle uğraşıyor.

Yalnız söylediği çok önemli birşey vardı; doğru metod budur demişti. Yani, kişisel olarak kimse Samsunspor'un ( ya da bir şehir takımının ) borcunu yüklenemez artık. Belediyenin desteği olmadan ayakta kalmak çok zor. Bu nedenle bize belediye ile arası bozuk olmayan ama ona da gebe olmayan, Samsunsporlu, saygın, liyakatlı işi bilen ikişler lazım. Maalesef müstafi yönetimim ne taraftar ne medya ne eski futbolcular ne de diğer camialardaki eşhas ciddiye alıyordu. Samsunspor marka değerinden çok şey yitirmiştir şu son iki yıllık süreçte.

Galip Öztürk'ün de şimdilik böyle bir niyeti olmadığını söyleyebilirim. Bazı özel nedenlerden dolayı, çok fazla göz önünde bulunmak istemediği söyleniyor.

Sanırım son bir aydır gündemi epey meşgul eden İbrahim Ersöz'in samimiyetinin sınanma zamanı geldi. Belediye ile ilişkileri nasıl olur bilinmez ama bazı adımları atması gerekiyor diye düşünüyorum.

Son yönetim, "enkaz devraldık, bizden başka kimse çıkmamıştı" edebiyatının başkalrına, ortalama Samsunlulara yutturabilir ama takımını sıkı takip eden bizim gibilere yutturması imkan dahilinde değil.

Ataların dediği gibi; zararın neresinden dönülürse kardır...

yusuf celebi

Bu takıma siyaseti bulaştırma teşebbüsü samsunsporun yok olması demektir herkes değerlendirmesini ona göre yapmalı,Samsunspor siyasilerin dövüşme alanı değildir, bu anlayışlı insanları çok iyi analiz etmek gerekmektedir.

Samsunspor üzerinden siyasi rant peşinde koşanlar hem kendilerine hemde samsunspor'a çok büyük zarar verirler bunu unutmayalım.

Bir samsunspor sevgimiz var onuda katletmemek gerekir.

55cem55

en sonunda defolup gittiler yaa..galip öztürk koltuk boşaldı seni görmek istiyoruz

Turkoman

bence politika ypiyolar kongreden sonra sezon sonuna kadar dewam edelim diiicek it herifler

KaleArkası

Alıntı yapılan: "yusuf celebi"Bu takıma siyaseti bulaştırma teşebbüsü samsunsporun yok olması demektir herkes değerlendirmesini ona göre yapmalı,Samsunspor siyasilerin dövüşme alanı değildir, bu anlayışlı insanları çok iyi analiz etmek gerekmektedir.

Samsunspor üzerinden siyasi rant peşinde koşanlar hem kendilerine hemde samsunspor'a çok büyük zarar verirler bunu unutmayalım.

Yıllardır bunu anlatmaya çalıştım.Siyaset Samsunspora zarar verecek dedik.Bu anlayışlı insanları aslında iyi biliyoruz ama tepki veremedik yeterince tepki koyanlarda susturuldu.Samsunspor üzerinden siyasi ve diğer rant peşinde koşan insanlar kendilerine zarar vermediler şu anda.Tam tersine kendi reklamlarını iyi yaparak istediği yerlere geldiler!..(Amma velakin günü gelecek o kişiler kendilerinede zarar verecek şu anda reklamlarını yapsalar bile)Bu takımın bu hallere düşmesindeki tek sebep siyaset ve rant peşinde koşan kişilerdir.

Gelelim İbrahim Ersöze.Seçimler yanaşıyor bildiğimiz gibi.İbrahim Ersözün samimiyetinede güvenmiyorum.Çıkıp açıklamalar yapıyor vs vs...Yakında İbrahim Ersöz biyerden milletvekili adayı yada başka bir şeye aday çıkarsa kimse şaşırmasın.Çoğu kişi İbrahim Ersözün ismini bile duymamıştı.Özellikle çekirdekçi taraftarlar ile konuştum çoğu kim olduğunu bile bilmiyor.Son olaylardan sonra ismini duyanlar çoğunlukta.Bundan sonra neler olur-döner bilemiyorum ama bildiğim tek şey Sayın Yusuf Çelebininde belirttiği gibi siyaset-rant peşinde koşanlar klübe gelecekse takımımıza dahada zarar vereceğidir.Allah sonumuzu hayır etsin.

tunç güvenoðlu

merak etmeyın ıste sımdı bu ortamda adı sanı duyulmamıs bır cok ısım yonetıme gırer sonrada duyarız kı bır partıden mılletvekılı adayı olmus...

Tribün_ali

Gec kalınmış bir şey zamanında istifa edeceklerdi paşımıza futboldan anlayan paralı tecrübeli bir başkan lazım ÖNCELİKLE İYİ BİR SAMSUNPORLU OLMALI

yusuf celebi

Aslında mevzuu çok uzun derin fakat kısaca değinmek istiyorum.

Kale arkası ve Tunç güveneroğlu'nun yazılarını okudum.

Ekonomik zaafiyet, kulübün istenmeyen kişilerin eline geçmesine ve siyasete bulaşmasına müsait hale getiriyor.

İbrahim ersöz ile başkan mazhar başoğlu arasında geçen ve yaşanan hadiseleri iyi etüd etmek gerekir,bu başkana kızabiliriz fakat bunu yaparken bazı ayrıntıları kaçırıyoruz.

Ben o yüzden diyorumki,"yılandan kurtulacağız derken takımı timsahın ağzına atmayalım".
Ben bu tabiri kullanırken kesinlikle bu yönetime hakaret düşüncesiyle yazmıyorum,bir tehlikeden kurtulurken,diğer bir tehlikeyi (olumsuz bakanlar için)iyi algılamalıyız anlamında söylemek istiyorum.

Timsahın ağzında bu takım ne hale gelir düşünmek dahi istemiyorum.

AllydeenleaR

bu saatten sonra gitseler nolacak.zaten kalmış 8 hafta kongreye 2-3 hafta var çoğunluk sağlanamayacak bir hafta daha ertelenecek.zaten kaldı ligin bitmesine 2 hafta gitsen nolcak gitmesen nolcak ama yine belediye başkanının ısrarıyla gitmeyecek bu yüzsüzler. takım ligi 10. bitirip çıkamayınca böle aldık böle bıraktık diyecekler.

ama yinede bu da bir gelişme
hiç birbirimizi kandırmaya ümitlendirmeye gerek yok bu yönetim en az 4 hafta daha takımın başında yani demekki en az 4 hafta daha puan kaybedeceğiz.bu seneden geçti bir dahaki sene takımın başına iyi bir yönetim gelirse inşallah Allah'ın yardımıyla çıkarız.

atakumlueray

futbol başarısızlıgı dolayısıyla yönetimin istifası normaldir bence..şimdi giderler 4 hafta sonra o artık bu sene için bi önem taşımıyor zaten ama bu sitede yapılan GALİP ÖZTÜRK ısrarını anlamıyorum.metronun kendi çıkardıgı dergisinde galatasaraya ne kadar yardım yaptıgını anlatıyo..ben galip ö. konusunda ısrarcı degilim o yüzden..bildigim tek şey belediye destegini alacak birinin başkan olması ve de seçimlere az kaldıgını düşünürsek belediyenin de bu sorunu çözmeye mecbur oldugunu görebiliriz