Bank Asya Birinci Lig 31. Hafta / Orduspor - Samsunspor'umuz: 1-1

Başlatan mehmet yılmaz, 17 April 2011, 21:43:31

« önceki - sonraki »

kaptan 55

girişte nasıl izdiham vardı ya,istiklal marşında atkıyı açim dedim ana bir bakdım atkıyı boynumdan ayıklamışlar :D

mehmet yılmaz

Erdal'ım düşünsene o kadar adam aynı tribündeydik, kalabalıktan birbirimizi göremedik. Senin gibi bir sürü kişi daha var, hiç göremedim bile...

zenke

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150231305270568&id=100002229785733

şunu görünce şunlardan bir kez daha nefret ettim. orada bize iyi davranan bayan özel güvenlikçiyi işten almışlar. olayları o başlatmışmış. atkıları almasıymış sebep. yuh ya. 183 numara da kral ilan edilir kesin

kaptan 55

valla öyle mehmedim,altı yüz dediler ama bana sanki 1600 kişi var gibi geldi,bizim tribünlerde.

kaptan 55

buradan KRAL'ın hakkınıda teslim etmek gerek,o kadar kişinin bilet ve otobüs işini halletmek elinde liste teker teker kişilerin hakkını yememek için kontrol etmek o saatte hiçde kolay değil,biz biliyoruz KRAL'ın büyüklüğünüde hani bilmeyenlere ya da görmezlikten gelenlere
harbi çok büyüksün KRAL

kaptan 55

Alıntı yapılan: zenke - 25 April 2011, 19:03:27
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150231305270568&id=100002229785733

şunu görünce şunlardan bir kez daha nefret ettim. orada bize iyi davranan bayan özel güvenlikçiyi işten almışlar. olayları o başlatmışmış. atkıları almasıymış sebep. yuh ya. 183 numara da kral ilan edilir kesin

tam kapının önündeydim ben yani 183 ile aramızda sadece demirlikler vardı arbedede ertuğrul abinin bacağı sakatlandı 183 dedik ara ambulans gelsin o can havliyle ertuğrul abide hemen yanımda oturuyodu 183 demirliklere güvenerek ambulanslık neyin var la senin dedi film orda koptu zaten,doktormusun sen la dedim yapmadığı artislik kalmadı,önümüzdeki polis geldi telefondaki SAMSUNSPOR logosunu gösterdi yapmayın etmeyin dedi ama iş işden geçmişti,o arada bizim tribünden izinli memurlarda varmış yanımıza gelerek kapıyı açtırdılar o esnada 183 tam önümde buna bir tane salladım  bizim samsunlu memur olmasa beni kapıyolardı,tamam yaptığım yanlış ama insan bu kadar tahrik edilmez,atkı almak için yarışanlar dakikalar geçmeden ne olduda kıvırıp,milleti tahrik etme yarışına girdi anlayamadım.

Serkan

mehmet yılmaz

Yalnız bu sezonun en güzel gol sevinçlerinden birisiydi bence :)
Diğeriyse geldiği dakika itibarıyla iç sahadaki Altay maçında, Murat'ın golüdür.
Gidemediğim için bilmiyorum ama Rize'deki Zenke golü de ayrı bir sevinçtir sanırım.

Serkan

doðan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 25 April 2011, 19:20:00
tam kapının önündeydim ben yani 183 ile aramızda sadece demirlikler vardı arbedede ertuğrul abinin bacağı sakatlandı 183 dedik ara ambulans gelsin o can havliyle ertuğrul abide hemen yanımda oturuyodu 183 demirliklere güvenerek ambulanslık neyin var la senin dedi film orda koptu zaten,doktormusun sen la dedim yapmadığı artislik kalmadı,önümüzdeki polis geldi telefondaki SAMSUNSPOR logosunu gösterdi yapmayın etmeyin dedi ama iş işden geçmişti,o arada bizim tribünden izinli memurlarda varmış yanımıza gelerek kapıyı açtırdılar o esnada 183 tam önümde buna bir tane salladım  bizim samsunlu memur olmasa beni kapıyolardı,tamam yaptığım yanlış ama insan bu kadar tahrik edilmez,atkı almak için yarışanlar dakikalar geçmeden ne olduda kıvırıp,milleti tahrik etme yarışına girdi anlayamadım.

erdal hemen önünde ben vardım nerden gectiyse elime bir gazete geçti rulo halinde suratına yapıştıdım o itin :))

kuzey55

yalnız video fotoğraflara baktıkça insan unutuyor olumsuzlukları.muhteşem görüntüler...

Ollivanders

Rizedeki sevinç mukemmeldi abi ya :D O maratonun bakışını unutmak mumkun mu :D

abuz89

bende maçtaydım arkadaşlar acaba biz o kadar bağırdık ses geldi mi izleyen arkadaşlar bi video var mı?...

Kadir ÇELEBİ

Tribün Dergi
tiyansan1925
Haftanın Deplasman Tribünleri Gönderilme zamanı: 25 Nis 2011 19:02  

'' Valla bu Samsunu kıskanmaya başladımm:)Bu ne güzelliktir arkadaş.Her haftaya damgasını vuruyor adamlar:) ''

Bu taraftar bu sözleri gerçekten hak ediyor.. >l< >l< >l<

Sonuna Kadar 55