Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samsunsporum_1965

beyler samsunspor a takım antrenmanları hangi günler oluyor ?
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

usare

Öncelikle hoşgeldiniz.
Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Genel başlıkta da sormuşsunuz zaten. Tekrar başlık açmanın bi anlamı yok.
Konuyla ilgili buralardan bilgi alabilirsiniz.
Kulüp Tel:0362 2383696 Fax:0362 2383788
E-mail: info@samsunspor.org.tr

İyi forumlar.

kaptan 55

şu anda koçyiğitte kim var bizden?

abuz89

ordu da o stadda olacağım :) yenip geleceğiz...

babasamsunlu

CemBaba   13:37:24   Bilinmeyen Eylem

NE AYAKSIN CEMBABA :):)

cembaba

Siteyi çökertme eyleminde bulundum az önce :D O nereden çıktı abi :D

babasamsunlu

NE BİLEYİM "KİM NEREDE" YE TIKLAYINCA ÖYLE BİR ŞEY YAZIYORDU :)
BİLİNMEYEN EYLEMCİ SENİ :):)

ŞİM-ŞEK-LER

şu anda yemekteyiz programı SAMSUN da

seckin55

AlıntıTeknik direktör Yüksel Yeşilova  Romanya'nın Sportul Studentesc takımıyla sezon sonuna kadar anlaştı. :D :D

Seni anca oralar paklar :D

engin55

berusa55

Ciddi ciddi havaya girmişiz biz; baksanıza süper lig için kamp yeri arayışları, Hollanda'lar falan  :D

AlıntıSüper Lig'e süper kamp
[ 22.04.2011 ]

Süper Lig'e çok yakın olan Samsunspor, yeni sezon öncesi kamp yeri araştırmalarına da başladı. Kulüp Yurt Dışı Sorumlusu Yaşar Köksal, kendilerine Hollanda'dan gelen davetler olduğunu ve bunlar üzerinde araştırmalar yapıldığını söyledi. Bank Asya 1. Lig'in 30 haftası geride kalırken adım adım şampiyonluğa koşan Samsunspor, yeni sezon için de hazırlıklar yapmaya başladı. Süper Lig'e süper bir kampla girmek isteyen Kırmızı-Beyazlıların ilk tercihi yurt dışı olacak. Konuyla ilgili bilgi veren Samsunspor Yurt Dışı Sorumlusu Yaşar Köksal, "Yurt dışı kampı için Hollanda'yı düşünüyoruz. Buradan gelen bazı davetler ve teklifler var. Şu anda araştırma halindeyiz ancak kesinleşen bin şey yok. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili somut gelişmeler olmasını bekliyoruz" dedi.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=4

cembaba

Abi 5 yıl yaaa 5 yıl !

Şu dilime kolay ama, yüreğime zor bir durum...

Ahmeti

samsunspor'umuzun yurt dışında kamp yapması gurbette yaşayan taraftarlarımız için büyük şans

Hayaliyle yaşayanlar için çok güzel olur

Ayberk

Bence güzel bir adım, yurt dışı kampı. Ayrıca Hollanda olmasına da sevindim. Hollanda'yla ilişkileri iyi tutmak lazım, Murat Yıldırım'ın yanına Hollanda ekolünde yetişmiş elemanları monte ettik mi, of of of... :)

alisan5516

yakın bir arkadaşım samsunsporla ilgili enteresan bir şey anlatmamı istedi. Türkiye de medyaspor ve almanyada ünlü bir sitede yayınlanacağını söyledi. Tavşanlıda olanları ben anlattım Cihat Akbel yazdı okumanızı tavsiye ederim benim gibi orada olanlar iyi anlar bu yazıyı.

http://www.medyaspor.com/haber/samsun-um-bak-iste-304296