Samsun'a Yeni Stadyum

Başlatan kuzey55, 17 January 2011, 10:54:05

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ALLAH`im Bu Günleridemi Görecekdik Resmen Yeni Stadimiz icin seferbirlik olmusuz hep Beraber Eski Günlerimize Yani SAMSUNSPOR`umuzun Laik Oldugu Süper Lige Dönüyoruz.Bugúnleri Bizlere Gösterdigin Icin Cook Süküler Olsun.Daha Nice Hep Beraber Güel Günlerimize.

epçeli köylü

Stad 55  ,  Menteşoğlu , Metro Arena  , Recep Tayyip Erdoğan , Samsun Şehitler Stadı ,

samsunmania

erkutdem55

berusa55

22 April 2011, 00:10:14 #499 Son düzenlenme: 22 April 2011, 00:13:26 berusa55
Alıntı yapılan: epçeli köylü - 22 April 2011, 00:02:15
Stad 55  ,  Menteşoğlu , Metro Arena  , Recep Tayyip Erdoğan , Samsun Şehitler Stadı ,

Epçeli yok artık Kasımpaşa'yla mı karıştırdın kardeşim burayı?  Diğer isimlerin güzel de o yazdığın isimlerin arasında bu olmamış vallahi  ;)

epçeli köylü

Şimşekler , Fırtına 55 , Kasırga , (kardeşimin oğluna bu kadar isim aramamıştım!!)

erkutdem55

Abi koptun gittin ya,Kasırga diye stad adı mı olur.

Sercan

hadi taraftar adına birşey yapmayacaklar diyelim,kapasitenin daha fazla olması daha fazla gelir demek.Ayrıca seneye kombine satışları çok iyi olmalı ki belirli bir ortalamanın altına düşmeyelim.

erkutdem55

Seneye sanırım kombine satışı patlicak,o kadar alakasız insanlar sordu ki bana kombineyi,5 yıldır maça gitmeyenler mi ararsın,uzak ilçelerde yaşayanlar mı ararsın,şaşkınlık içerisindeyim.

epçeli köylü

Bazı isimlerim biraz ütopik biliyorum ama Samsuna stad yapılacak böyle güzel bir haberi duymuşuz benden mutlusu yok biraz tadını çıkaralım.
Bana kalsa KKKTK stadı koyarım adını ama. Atakum Park Stadı yada Canik Park Stadı da olabilir.

AntZ

22 April 2011, 08:39:37 #505 Son düzenlenme: 22 April 2011, 09:06:30 Ant55
19 Mayıs Er Meydanı olsun :)

Forvetim

arena, şu uyuz renkleri olan cinconu çağırıştırıyor ve futbolla bağdaşmayan bir kelime. Samsunumuza ilkadım kelimesi daha yakışıyor, "19 Mayıs İlkadım Stadyumu"

s_uzunkaya

22 April 2011, 09:15:57 #507 Son düzenlenme: 22 April 2011, 09:19:00 slazenger
Alıntı yapılan: epçeli köylü - 21 April 2011, 23:56:32
Bu sefer çok inanıyorum.Bu seçim yatırımı değil. Stad kesin yapılacak merak etmeyin. Gerekirse ben bizzat Başbakanla konuşacağım. :) ::)
maçlardaki bu izdihamı,  aileleriyle gelipte maça giremeyen insanları, maça giremediği için ağlayan çocukları gördükten sonra yetkililer eminimki samsun şehrinin daha büyük bir stada ihtiyacı olduğu konusunda ihtilafa düşmiyceklerdir. bencede bu sene kesin stad konusunda temeller atılacaktır... daa benim endişem 30 bin kişilik stadın  acaba bizi ne kadar idare edeceği!!! 5 sene sonra o da ufak gelirse  :o . bence daha kapasiteli bi stad yapılmalı, sizce?

epçeli köylü

KEsinlikle en az 35-40 bin kişilik olmalı stad.

Ayberk

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 22 April 2011, 00:33:46
Seneye sanırım kombine satışı patlicak,o kadar alakasız insanlar sordu ki bana kombineyi,5 yıldır maça gitmeyenler mi ararsın,uzak ilçelerde yaşayanlar mı ararsın,şaşkınlık içerisindeyim.

Abi üniversite öğrencilerinden Diyarbakırlısı mı dersin, Tekirdağlısı mı dersin... Herkes kombine soruyor. İnşallah gerçekten talep yüksek olur. Belki kapasite konusunda da mesaj daha iyi verilir birilerine