Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

CeLL-O

Aman diyim.. Yıkılır o stad. Anında '' yönetim istifa '' seslerini hissedebiliyorum.

alperen

Güngören maçında bizim skorbordda böyle bi yazı olursa şaşırmayın >:( >:( >:(

kuzey55

bunlara diyecek söz yok artık.karadeniz birlikteliğiymiş bu kulübün sahibi taraftardır ve taraftar da maçta düşüncesini söylemiştir size ne oluyor ki.boş boş yalakalık yapmayı bırakın da işinizi yapın.

kuzey55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 20 April 2011, 17:36:03
Bunlar kesin bir saçmalık yapacaklar.

buna cesaret edemezler.çünkü sonuçları her iki taraf adına da çok ağır olur.bunun farkındadırlar...

cembaba

Bu açıklamadan sonra anladım ki kesinlikle bir saçmalık gelecek. 61. dakikada kesin bir dille adlandırmamız lazım. Öyle birşey yaparlarsa, stad güzel cevap verir ;)

kuzey55

güngören maçının 61. dakikasında hem trabzonu hemde yönetimi onurlandıracağız anlaşılan...

kabacevizli55

la adi herifler düne kadar bank asydan düşüyoduk nerdeydi o birlik şimdi niye birlik diye yırtınıyolar

Ajan

Hassasiyetinize tükürim nedense nerede saçma sapan konu var o konularla ilgili hassasiyet duyarsınız.Bir kerede şu Büyük Taraftarı düşünüp hassasiyet göstermezsiniz

Ekrem

Öyle bi saçmalık olsun   29 dakika boyunca sövmeyen şerefsizdir  >:(

forza_devil

20 April 2011, 18:34:20 #174 Son düzenlenme: 20 April 2011, 21:01:27 samsuni
Alıntı yapılan: Ekrem55 - 20 April 2011, 18:30:57
Öyle bi saçmalık olsun   29 dakika boyunca sövmeyen şerefsizdir  >:(

bunlar o kadar şerefsizki, küfür etsek bile bize iltifat ediyolar sanırlar  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

özkan

Tamam,trabzon'un bu jestine karşılık bizde 61'de sövelim ?

jorgensen55

bi tane adam gibi adam cıkmıcak mı bırakın polıtıkayı bırakın bıraz adam olun. Biz trabzonu sewmiyoruz sewmizcez bu cok acık ona gore kulup baskanı aday olsun yapamıyosa hıc soyunmasın baskanlıga. AYIDAN POST TRAPSONDAN DOST OLMAZ...

5trawberry

Sevgili Arkadaşlarım taraftar grupları olsun veya yönetimden bir kaç isim olsun, eğer aranızda bu kişilerle iletişim halinde olan varsa derhal örgütleşip temas kurulmalı. Taraftar grupları ya açıklama yapsın ya da, yönetime iletilsin.
Sahamızda Şampiyon T...... yazılırsa çok ama çok şey olur. Rize maçının seyircisiz oynanmasına bile sebep olur bu durum.
Dikkat edelim..

Forvetim

inşallah bi aptallık yapmazlar yoksa butun stad maç sonuna kadar susmaz iş çığırından çıkar bu taraftarın hassasiyetini biliyorlar salak değiller, kendilerince bu saçma jeste! hassasiyet göstereceklerine önce dışarıda kalan taraftarlara çocuklara göstersinler 2 yaşındaki bebeye bilet aldırıyorlar

south_london

rizenin trabzonun kardeşlikten anladığı maç alıp satmaktır. karadeniz birliği yapıldığı sene rizeye maç satmadık diye birlik bozulmuştu hatırlatırım.