Avni Aker skorboardunda sampiyon Samsunspor yazısı

Başlatan south_london, 17 April 2011, 20:45:44

« önceki - sonraki »

berusa55

Zıvanadan çıkmış bunlar Allah ıslah etsin...

alperen

İyice b** çıkardılar bu işin,Allah akıl fikir versin..

Serkan

bu salaklıkları yüzünden allah çok büyük bir şok yaşatıcak.

Stoper

Sosyolojik açıdan incelenmesi gereken insanlar yeminle.

sadece55

aslında bunlara bir karikatür yapacan tava içinde hamsi bize her yer travzon diye bağıracak zıplayarak :) şirin baba da tavayı çevirecek :)

kaptan 55

burası yerimi bilmiyorum toyata'nın reklam filmlerini çeken SAMSUN'lu SAMSUNSPOR'lu yönetmen SAMSUNSPOR-ts rekabeti için çektiği reklamı izlediniz mi?

reklamın ana sözü çok hoş ya;yatarım senle her yatağa trabzon :-*

Serkan

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 20 April 2011, 09:15:26
burası yerimi bilmiyorum toyata'nın reklam filmlerini çeken SAMSUN'lu SAMSUNSPOR'lu yönetmen SAMSUNSPOR-ts rekabeti için çektiği reklamı izlediniz mi?

Link ver'de izleyelim da abi (=

s_uzunkaya

:D SEVDİĞİM KIZ BANAAAA ABİİİ DİYİİİNNCEEEEE :D

jorgensen55

Aslında iyi malzeme werdiler bize bu kullanılır ama neyse:)

Kodalak

Alıntı yapılan: maviay55 - 19 April 2011, 23:34:09

bir bomba daha.. ;D :D ;D hamsi tavaların işi  :-* :D ;D :) :P ;D :D

resim küçük çıkıyo o yüzden açıklayım göremeyenler için..

caminin orta yerine travzanlı şahıs bayragını açmış bayragın başına geçmiş ellerini açmış..

harbi got gafalı bunlar...

ata55

bu hastalıklı zihniyet statlardan çıkıp kutsal camilere, kabeye ve devletin hastanelerine kadar uzandı.

size heryerde sokim  >:( >:( >:(

trabzonun stadına
şampiyon samsun yazacağız

forza_devil

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 20 April 2011, 09:15:26

verde izliyelim be nasılmış?   :-\

kabacevizli55

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
la adi herifler  siz kimsinizde 2 slogan için dini alet ediyonuz  hamsi kafalı  elektro şok yemiş eşşekler

TeRMeLee

"Trabzonspor önemli bir adım attı"

Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Trabzonspor Kulübü Karadeniz birlikteliğini sağlamak amacıyla özüne göre davranmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum" dedi..

...

Tan, geçen hafta Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Bursaspor takımları arasında oynanan ve skorboard'da Karadeniz takımlarının il plaka numaraları geldiğinde bölge takımlarının canlı yayında şampiyon olarak yansıtılmasının güzel bir görüntü olduğunu dile getirerek, şunları kaydetti:
''Trabzon'da canlı yayında yaşanmış olan Karadeniz takımlarının plaka numaraları geldiğinde her bir plaka numarasında bölge takımlarının şampiyon olarak addedilmesi ve özellikle bu güzel görüntünün canlı yayına taşınması son derece mutluluk verici. Kulübümüz zaten bu tür birliktelikleri her zaman ön planda tutan bir kulüptür. Kulüp başkanımız da bir süre önce bununla ilgili ve buna benzer konuları hassasiyetle belirtmiştir. Bu güzel görüntüleri bütün Karadeniz kulüplerinin sahiplenmesi ve bu güzel görüntülerin kardeşlik bağlarını güçlendirici noktalara gelmesi açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Trabzonspor Kulübü Karadeniz birlikteliğini sağlamak amacıyla özüne göre davranmıştır. Kendilerini tebrik ediyorum."

>:(

Ollivanders