Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Dışarda hava patladı; yıkılıyor her yer. Bu hafta sonu havamız şekillendi.

KaBuS_55

sercan5592

Dartagnan

20.000 TL ceza verıldı .Rizeye ne kadar verildi?Cok merak edıyorum.Bız ne diye bagırdıysak rize kartal maçında bizi taklit etti.

kamuri

hiç kurtuluşun yok trabzon 100.000 ceza verseler de sana gene sövecez

berusa55

Sorun da orda Kamuran...

Erciyes maçında benzer bir cezada 120.000 Tl ceza ödenecek üçüncü kez tekrar ettiği için. Ordu maçında da bu durum oluşursa dördüncü kez olmasından dolayı Güngören maçında sahan kapanıyor!

umit

Durduk durduk iki hafta daha duralım. Son haftalarda kapanma cezası ölümden beter...

Ollivanders

Aynen . Sona yaklaştık artık frene basma zamanı . Şampiyon olduktan sonra ne isterseniz yapmaya hazırım ama şimdi degil. Bu ceza olayını yaymamız lazım .

kamuri

acaba bize bu cezayı verenler trabzonda bize 55. dakikada küfür edilirken de aynı hassasiyeti gosterdiler mi

Ollivanders

Göstermediklerini , göstermeyeceklerini biliyoruz abi . Şuan için şartlar bunu gerektiriyor. :( :(

kumköylü ahmet

Arkadaslar son macimizda Yani rizeyle Oynucagimiz Macda Kirmizi ve Beyaz renklerde ucan Balonlar Olsa Guzel Olmazmi?Herkez Ayni Zamanda Salsa Heryer Kirmizi Beyaz Balonlarla dolsa Ne Guzel olurdu diye dusunuyorum

Tufan

Trabzon, trabzon baksana şampiyonluk şampiyonluk al sana yapsak küfür falan yok hani yine yer miyiz cezayı merak ettim.

babasamsunlu

DİKDATÖR SAMSUNİ YUUUUUUUUUUUU   >:( >:( >:( :-* :-* :-* :-* :-* zzzzz zzzzz zzzzz

alperen

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 15 April 2011, 10:43:13
Trabzon, trabzon baksana şampiyonluk şampiyonluk al sana yapsak küfür falan yok hani yine yer miyiz cezayı merak ettim.

Büyük ihtimal al derken herkes hareket çeker,yine geçmiş olsun... :) :-*

Tufan

toplu haka dansı yapıyoruz desek kurtarmaz mı ki  :)