Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Ha Fatih'cim yanlış anlama sakın benim klavyede sorun var G yi yazmıyor nedense  :-\ 8)

beşnumara

Vatanın bilgisayarı da K'yi yazmıyormuş abi :)

berusa55

O değil de ne koydu Dilaver be  ;D ;D

beşnumara

Dilaver seneye o goyugoyuverdiği takıma gider abi sen Zengeye baksana nasıl da goyuveriyor :)

Kaya

Yaa şaka maka süperlig de çok maç izledim..Keşke alabilsek tam görev adamı Keller.Sonra sivasta Kamil Grosicki var ilk geldiğinden beri izliyorum..Bakalım inşallah bizden birileri de izliyordur görüşüyordur hatta anlaşmaya yakındır

berusa55

Bir çıkalım da inşallah İnanç'cım ne Keller'ler Grosicki'ler gelir. Özledik be ah ahhhhh  ;)

emre

KELLER derken abi bu KELLER hangi KELLER??

berusa55

Haftasonu Samsunspor'umuzu izlemeye gelecekmiş  8)

beşnumara

Sahada görev alan değil tribünde görev alanlardanmış sanırım.İnanç'ın dediği gibi sahadakinin aksine tribünde görev almamak için kaçan biriymiş

Kaya

Cümleyi 5 kez okudum yaaa yuh artık  :( :D :D

Herhangib bir KEL gelecekse bu KELLER isimli futbolcu olmalı 6-1=5 değil  :P

berusa55

Bu arada bugün Çiftlik'te yürürken çektim şu kareyi. Giderek çoğalıyorlar dikkat!  :D

Aferin kız  ;)  >l<

Kaya

Bu tavrı beğendim  ;D ;D Yolda gördüğüm zaman Aferin Kız diyeceğim  :D :D Elinde çanta olmayanlar öncelikli tercihimdir...

babasamsunlu

la tüh herkes fatihe kaptırmış ben yokken.. neyse Allahın keli maça geliyor.. herkes totemini sağlam yapsın.
İkinci yarıda gol yediğimiz maçların adamı bu kel...
Aslında azını burnunu kırsam hastanelik etmesem maça gelemesemi  :-\ :-\ :-\ :-\ :-* :-* :-* :-*
Sanki iyi fikir gibi geldi  :-* :-* :-* :-*

Atakumlu

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2011, 01:05:56
Totemlerden biri de Atakumlu55 kardeşimiz kimdir tanımıyom ama şampiyonluğu garantileyene kadar maça stada gelmicem diyo.Ne zman gelsem puan kaybettik ne zaman gelmesem kazanıyoz dedi.Tanıyan varsa bu hafta da gelmesin de bu hafta samsunda galibiyet göreyim :) gördüreyim ;D ;)

Karsıyaka Macında Staddaydım ve kazandık :P  Fatih onu coktan bozdum ben ama deplasmanlar icin hala gecerli gittigim deplamanları kazanamıyoz  :P

Serkan

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 12 April 2011, 09:33:52
Karsıyaka Macında Staddaydım ve kazandık :P  Fatih onu coktan bozdum ben ama deplasmanlar icin hala gecerli gittigim deplamanları kazanamıyoz  :P

sen değil abi td'deki atakumlu55 (=