Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Hedef Süper Lig yayın saati gece yarısı 00.30 gözüküyor.

twitter

ya gelecek maç fenere falan sövsek şimdide istanbul yalakası oldu  :D

berusa55

21.30'da başlayan "hedef süper lig" programını yemişler ilerleyen saatlere; hiç konuşmuyorlar ya süper ligi! Neyse az kaldı! Son Bank Asya birinci ligler inşallah!

cem

yayın akışında görülmüyor benmi yanlış baakıyorum acaba..

kamuri

saat 00 30 da arkadaslar hedef süper lig trt 3 te bu hafta neden boyle oldu acaba

Akyol

Stüdyo Futbol'un jeneriğinde Dilaver'in müthiş frikik golü var insan gurur duyuyor  >l<

mehmet yılmaz

Keşke bu sezon Süper Ligde olabilseydik, ya da inşallah önümüzdeki sezon da bu İstanbul takımlarından birkaç tanesi bu kadar kötü olurlar. aksanıza, Galatasarayla Beşiktaşı yenmeyeni dövüyorlar valla! Ne güzel olurdu içeride dışarıda mağlup etmek...

İnşallah Galatasaray küme düşmez de senee deplasman yaparız Türk Telekom Arenaya  :P

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2011, 23:15:37
Keşke bu sezon Süper Ligde olabilseydik, ya da inşallah önümüzdeki sezon da bu İstanbul takımlarından birkaç tanesi bu kadar kötü olurlar. aksanıza, Galatasarayla Beşiktaşı yenmeyeni dövüyorlar valla! Ne güzel olurdu içeride dışarıda mağlup etmek...

İnşallah Galatasaray küme düşmez de senee deplasman yaparız Türk Telekom Arenaya  :P

Vallah abi besiktasi bilmemde galatasarayin hic düzelcekmis gibi bir hali yok. Adamlari gelen gecen yeniyor. Su  trabzon ve ist takimlariyla yapacagmiz maclari  sabirsizlikla bekliyorum. Az kaldi az ya sabir

Ayberk

Bunların kötü olduğu senede bizim de tekrar ait olduğumuz yere dönüşümüz çakışınca, şehrimiz adına da güzel günler bizi bekliyor... Seneye gs saflarından aramıza katılacak çok kişi olacak, benden söylemesi :D

Kaya

Bir arkadaşım bugün şöyle bir şey söyledi;

Ölmeden önce yapılması gereken şeylere bir de Kapalıdan Samsun 19 Mayıs stadındaki şovları izlemeyi eklesinler.Hayatımda böyle bir güzellik görmedim ben dedi.. >l< >l< >l<

Ayberk

Bana da dün ilk defa maça gelen Diyarbakırlı arkadaşım; "Lan seneye banko kombine alıyoz, bu ne biçim ambiyans" dedi :D  >l<

Bir de Allah'ın Türkmenistanlısı arkadaşın, maç dönüşü Çiftlikte avazı yettiğince Samsunspor tezahüratları yapması harikaydı.

Asıl ve en duygulu kısmı ise benim için, harbiden sadece ve sadece Samsunsporlu olan bir arkadaşım var. Çocuk doğuştan hasta Samsunsporlu. Ama annesi kalp hastası ve evham yaptığı için maçlara gitmiyormuş, kadıncağıza birşey olmasın diye. Dün kaçak kaçak maça geldi, 20 yıllık hayatında ilk kez Samsunspor'unu(hem de stadın yanı başında yaşamasına rağmen) izlemesi gerçekten benim için duygulu bir anıydı...

Anlayacağınız bu maçın hikayesi oldukça güzeldi benim adıma, girişteki saçmalıkları saymazsak...

beşnumara

Akşam genç bir polisle tanıştım.Yakın bir arkadaşımın arkadaşıydı.Mevzu Samsun ve Samsunspora gelince; adana maçına gittin mi dedi gittim dedim.Arkadaşlar anlatıyordu ne kadar efendi taraftarınız varmış herkes sizi anlatıyodu öve öve bitiremediler diyordu.Adanasporlular hep samsunsporlulara sövdü arkadaş biri de dönüp karşılık vermez mi yaaa diyorlarmış :)
Alkışlar Büyük Samsunspor Taraftarına >l< >l< >l<

özkan

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2011, 23:15:37
İnşallah Galatasaray küme düşmez de :P

Kahkihkokkokoo  ;D ;D ;D

Seneye seneye  :D :D :D

Forvetim

kayseri kasımpaşa özetini seyrettim kasımpaşa 2-0 yaptıktan sonra kayseri taraftarı üç üç çekiyor. ne zavallı bir taraftar kitlesi ne kadar nahoş bi durum, 3-0 oldu kendi takımlarını yuhluyorlar. bir de kendimizi kıyasladım düştüğümüz sene dahil ben böyle birşeye bu tribünlerde çok şükür şahit olmadım. biz gerçekten kaliteli bir taraftarız, ne mutlu ki temiz kendini bilen takımını özünden seven taraftarız. onları gördükçe seviye farkımızı hissettim.

red_white

Alıntı yapılan: Forvetim - 05 April 2011, 09:31:57
kayseri kasımpaşa özetini seyrettim kasımpaşa 2-0 yaptıktan sonra kayseri taraftarı üç üç çekiyor. ne zavallı bir taraftar kitlesi ne kadar nahoş bi durum, 3-0 oldu kendi takımlarını yuhluyorlar. bir de kendimizi kıyasladım düştüğümüz sene dahil ben böyle birşeye bu tribünlerde çok şükür şahit olmadım. biz gerçekten kaliteli bir taraftarız, ne mutlu ki temiz kendini bilen takımını özünden seven taraftarız. onları gördükçe seviye farkımızı hissettim.

kayseri bir futbol şehri değildir olamazda. O stad bizde olsa varya neler yaparız neler...