Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

davidsavage

berusa55

supernatural_55

ben kapalıdan 2 3 tane video biraz da foto çektim yarın serpicoyla halledicez video ve fotoları..

atmosfer yine harikaydı,ama gerçekten bu emniyeti ya da karar alıcıları anlamak çok zor adam 2 tane ufak çocuğunu getrmiş sadece bi tanesini biletsiz sokabilirsin diyo amir.bi daha ben aldım bi tanesini önüme..ufacık çocuk milleti soğutmak mı istiyolar anlamak güç...

ahmetsefa55

ersin abi harika bir masaüstü oldu valla süpersin  >l<

kalptenþimþek

kıyısı bucağı kalmamış..hani "iğne atsan yere düşmez" derler ya... aynen öyleydi maraton da bu gece..

cembaba

King Of The North

Alıntı yapılan: CemBaba - 03 April 2011, 23:20:29
Geçen dönem Karşıyaka maçıydı sanırım. Zeki Abinin şöyle bir cümlesi vardı: "öff şu tribüne bak adamlar az ama öz" diye. Bence bizim tribüne bir daha bak Başkanım :)

Demesem böyle olmazdı Cemim, dedik ki gaza geldik cümbür cemaat, çok mutluyuım herkes bizi konuşuyor, bekle bizi Denizli >l<

Forvetim

stada girişteki rezalet konusunda gereken yerlerle diyaloğa girilmeli, böyle bir saçmalık başka yerlerde var mı merak ettim anlatmakla bitmez rezillik. kalabalık resmen dehşetti tarihi bir gundu. saat 17.30 da orada olmama rağmen maç başlamadan girer miyiz diye endişe ettim. maratonda kımıldamaya yer kalmadı. penaltı olmasaydı kartal maçı benzeri olabilirdi. devamı geldi maç koptu. şu şimşekler tezahuratını şampiyon yapmaktan vazgeçelim artık birşey anlaşılmıyor. şimşekler daha kuvvetli oluyor. bu kadar topluluğu idare etmek zaten guç. yine de gayet iyiydik. bir engeli daha aştık sırada horoz var. kanadı kırılmış horozun kellesini de biz keselim.

spooks

Serkan

biz bu tribünlere boş diyoruz artık furkan (=

spooks

Alıntı yapılan: Serkan - 04 April 2011, 00:11:48
biz bu tribünlere boş diyoruz artık furkan (=

takım daha ısınırken çekdim fotoyu abi  ;D ama haklısın boş tribün bunlar  ;D ;D

King Of The North

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 March 2011, 23:05:28
inşallah gelirler de malum takımın atkısını açarlar, millet daha çok gaza gelir daha çok tepki olur, o kadar mutsuzum ki, pazar akşamı düğün var, ilk kez izleyemeyecem takımımızı :'( ama eminim 3 den aşağı atmayız :P

ben bu işi biliyorum >l<

berusa55

sadece55

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 03 April 2011, 22:44:29
pardon murat rötor yaptı ama 55'i nasıl yapıştırdım.

samsunspor_x HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVİMİZE DÖNÜYORUZ  samsunspor_x

erdal abi bunedir yahu artık hermaçı biliyorsun :)

edmontdante

Alıntı yapılan: spooks - 04 April 2011, 00:13:04
takım daha ısınırken çekdim fotoyu abi  ;D ama haklısın boş tribün bunlar  ;D ;D

la oğlum sunları adam gibi bir zamanda çeksene