Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

samsunmania

Bu adamlara(KSK) hesapta play offa gitmek için galibiyet lazımdı. Ama başta kalecileri olmak üzere zaman çalmak ve 1 puan almak için ellerinden geleni yaptılar. Demek ki farklı bir amaçla geldiler buraya. Tabii ki bize yatmayacaklar ama 3 puan için oynayan adam böyle oynamaz.
Bize gelince, kırmızı kart maçın dönümü oldu. Ben iyi oyun kötü oyun beklemiyorum sadece 3 puan bekliyorum. O yüzden de çooook mutluyum.
Hakem tam bir bomba idi. allahtan elimizde patlamadı.
Büyük taraftarımıza da şöyle diyelim. HARİKASINIZ.

5555

cembaba

diver55

şimşekler tezahüratı, şampiyon olarak yapılınca ses boğuluyor ve şiddet vermiyor. neden şimşekleri böyle güçlü bir seyirci ile devam ettirmiyoruz? şampiyon, tamam içerik olarak iyi ama ses çıkmıyor...şimşeklere devam bence... maç seyirci ve sonuç mükemmel emeği geçenlere helal olsun.

mehmet yılmaz

cembaba

Geçen dönem Karşıyaka maçıydı sanırım. Zeki Abinin şöyle bir cümlesi vardı: "öff şu tribüne bak adamlar az ama öz" diye. Bence bizim tribüne bir daha bak Başkanım :)

Ayberk

Maratona girişteki izdiham neydi ya  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Saat 17:45, maratonun önündeydik, saat 18:36 içeriye girdik. O da kaynak yaparak. Dışarıda bekleyenler içeri girebildi mi çok merak ediyorum :( :( :( :(

Maçın ilk yarısı kötüydü ama, penaltıyla beraber maç koptu gitti. En sakin, en rahat olduğum maçtı, sonuçta da net bir skor çıktı, mutluyuz :)

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 27 March 2011, 20:38:39
samsunspor_x ksk_x

ilk defa maç başlığı açıyorum.inşallah uğurlu gelirim.2-0 kazanırız diye düşünüyorum.Allah utandırmasın..

ilk maç başlığımdı.uğurlu geldim.2 dedim ama hakanın gol atabılecegını hesaplayamadım. :)

Ahmeti

herkes maçın kopma anı kırmızı karttı diyor ama bence penaltıydı kopma anı

Gorkem

Allah'ım sana şükürler olsun, bu maçıda aldık.

edmontdante

Çok önemli bir galibiyet.Futbol kalitesi vs önemi yok bu saatten sonra.Kazanalım da nasıl kazanırsak kazanalım sorun değil.İlk yarı ortaya koyduğumuz oyun maçın devamı için canımı sıktı açıkçası.2 .yarının  bizim için sıkıntılı geçeceğini düşündüm.Kırmızı kart geldikten sonra tedirginliğim biraz azaldı ama bu sefer de Kartal maçını aklımıza getirmeye başladık.Penaltıyla birlikte her şey değişti ve peşine goller geldi.Kim ne yaptı nasıl oynadı diye yorumlamaya gerek yok.3 puanı aldık ve avantajımızı daha da büyüttük.

Maçın yanı sıra stadyuma girişteki rezaletten bahsetmek lazım.Tamamen emniyetin beceriksizliği sebebiyle  kapıda yaşanan izdiham,tartışmalar,mantıksız uygulamalar,gerilen sinirler.İnsanlar tribüne gelmesin diye her şey yapılıyor.9 yaşında çocuğuyla gelmiş baba elinde bilet olmasına rağmen ve gişelerde bilet kalmamış olmasına rağmen "çocuğuna da bilet al" cümlesiyle karşı karşıya kalıyor ve geri gönderiliyor.Bu haftaya kadar çocukları biletsiz içeri almışsın adam da buna güvenerek çocuğunu almış gelmiş ve doğal olarak ona bilet almamış.Şimdiyse "çocuğa bilet al" diyorsunuz.Bilet zaten bitmiş.Şimdi burada hatası olan kim.Peki ya stadyuma 1,5 metrelik kapılardan alınan 20.000 taraftar.Stadyumun dışında bulunan çimenlik alanda sıraya girmek zorunda bırakılan,5 metre sonra tekrar aranacağı halde yine aranan taraftar.Bu saçma arama yöntemi yüzünden saatlerce boşuna sırada bekleyen,sinirleri gerilen taraftar.Polsin yapacağı bir şey yok baştakilerin beceriksizliği ve basiretsizliği bu.Facebook ve diğer siteleri takip eden ve SAMSUNSPOR taraftarı bu hafta ne yapacak diye araştıran ve buna engel olmak isteyen emniyet."Ledli fener varsa hemen ver " diyen emniyet.Neymiş "böyle talimat verilmiş ".Bayrak getirenlerin bayraklarının sopalarını söken emniyet,içerideki sopaları görünce   bu sefer izin veren emniyet.Peki polis  efendi sen neye göre o boruları tribüne almıyorsun.Ya da neden sonra alıyorsun.Bu işin bir kuralı,bir nizamı yok mu.Her şey Polis Ahmet'in   kafansına göre ya da o anki ruh haline göre mi yürüyecek burada.Peki ya her şeyden habersiz olan yönetim.Bir Allahın kulu da bu kapılarda ne oluyor bu taraftar nelerle karşı karşıya demiyor.Biz yöneticilerin kapılarda  boy gösterdiği dönemlerden geldik buraya.Şimdi soruyorum eğer siz yönetisiyseniz peki onlar neydi.

davidsavage

03 April 2011, 23:33:48 #387 Son düzenlenme: 03 April 2011, 23:50:48 samsuni
Ahmet şahin sen adamsun ya karşıyaka kalecisiini resmen rezil etti zaman nasıl geçirilirmiş ders verdi adeta  :D :D >l< >l<

King1965

bugun elıme telı aldı gım an gol attık tum gollerı cektım tele :D  gelıoruz super lıge

çılgın55

herşey çok mükemmeldi süper bi atmosferdi ama 61.dakikada bağırmamıza engel olmaya çalıştılar ben de onu anlayamadım