Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

Akyol

Alıntı yapılan: celebi - 02 April 2011, 09:16:16
ehyecan gitgide artıyor. Allahım hafta sonunu bile Samsunsporumuzza göre ayarlar olduk jkafayı yedşk resnmen
Belli çelebi abim bellii  :D

celebi

;D ;D ;D ;D ;D

ciddi ciddi bakalım bu şekilde bir yorum gelecek mi diye bekledim ve geldi. çünkü bilerek yazmıştım.

cembaba

Şu maçlar bir de istediğimiz gibi bitse, 6 puan yapsak arayı en yakın rakiple. Denizli maçına çok rahat çıkarız. Denizli'yi yener, Erciyes'i patlatırız. Ayrıca 7'de 7 dediğimi tekrar ediyorum. Bu takım 7'de 7 yapar aga.

Akyol

Alıntı yapılan: celebi - 02 April 2011, 10:01:34
;D ;D ;D ;D ;D

ciddi ciddi bakalım bu şekilde bir yorum gelecek mi diye bekledim ve geldi. çünkü bilerek yazmıştım.
attın yine çalımını  :D

celebi

Alıntı yapılan: Akyol55 - 02 April 2011, 10:46:19
attın yine çalımını  :D

aman bunu samsuni efendi duymasın çalım malım. yine bana salça olur :)

Gorkem

Şu karşıyakayı hiç sevmiyorum yeneceğiz inşallah

Ahmeti

tavşanlı'nın galip gelmesi  ksk_x maçının önemini artırdı bu maçı almalıyız.

ŞİM-ŞEK-LER

eren55

Tavşanlı aldı 3 puanı.Mutlaka ama mutlaka Karşıyaka'yı eli boş göndermeliyiz.Artık hiçbir hatanın telafisi yok.Gözünüzü seveyim alalım 3 puanı çocuklar.Her ne pahasına olursa olsun alalım.

furkan5534

Bızım ıcın saldır Samsun'um lalalaylaylaaaay  samsunspor_x

kumköylü ahmet

02 April 2011, 19:05:58 #190 Son düzenlenme: 02 April 2011, 19:21:29 kumköylü ahmet
bu nerden cikdi tavsanli yaaa sinir etti beni buna gucu yeten ve sahada silen tek samsunsporumuzmus yaa
Denizlisporda ahmet cebe bize karsi cezali galiba bu macda sari kart gormus varmi fikri olan?

twitter

55.hakan

Tavşanlı'nın tek gollü galibiyetleri sıkmaya başladı ama biz kendimize bakalım.

CurvaSs

karşıyaka'dan organizasyon yokmuş. münferit geleceklermiş.

King Of The North

Heyecan dorukta, sanırım stad dışında özellikle ilçelerden gelen binlerce taraftar kalacaktır, adrenalinin yüksek olacağı ama ilk 20 dakikada gol bulacağız gibime geliyor, 2.devrede de gol veya goller bulacağız, rövanşı vermeyeceğiz.