Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

eren55

Arkadaşlar biletler ne durumda?Bazı arkadaşlar hala fazlasıyla var demişler ama şu an itibariyle ne durumda?Sinop'tan geleceğiz,Cuma akşamı almaya gelsek bulabilir miyiz Aka Kırtasiye'de falan?

davidsavage

Alıntı yapılan: eren55 - 31 March 2011, 19:51:49
Arkadaşlar biletler ne durumda?Bazı arkadaşlar hala fazlasıyla var demişler ama şu an itibariyle ne durumda?Sinop'tan geleceğiz,Cuma akşamı almaya gelsek bulabilir miyiz Aka Kırtasiye'de falan?

kesin bulursun hatta maç günü öğlende bulursun diye tahmin ediyorum genelde maça 2-3 saat kala yüklenme oluyor onun dışında pek bi sorun olacağını düşünmüyorum,iyi yolculuklar bu arada ;)

GökhanÇağlar

zor da olsa kazanacagız..

muhteşem taraftarımızın sayesinde...

eren55

Alıntı yapılan: davidsavage - 31 March 2011, 19:59:20
kesin bulursun hatta maç günü öğlende bulursun diye tahmin ediyorum genelde maça 2-3 saat kala yüklenme oluyor onun dışında pek bi sorun olacağını düşünmüyorum,iyi yolculuklar bu arada ;)

Çok sağ olasın kardeşim hem verdiğin bilgiler için hem temennin için.

GurbetciFanatik

King Of The North

Alıntı yapılan: hakanelgun - 31 March 2011, 16:46:28
Sırf tv li telefon olsun diye eşime tv li telefon aldım.Çok da işime yaradı.Hem hediye almış oldum hem de yolda bank asya maçlarını izledim. :D Samsung'un bir modelinde var

Ben diyorum Hakan akıllı adamdır diye ;)

Turuncu

Biletler tükeniyor

Pazar akşamı oynanacak olan Karşıyaka maçının biletleri Salı günü satışa çıkmışt

Samsunspor Nuri Asan Tesislerinde ve şehir içinde belirli noktalarda satışa sunulan biletlerin tükenmek üzere olduğu, yönetimin Karşıyaka Kulübü ve Samsun Valiliği ile görüşme yaparak misafir takıma ayrılan bölüme Samsunspor taraftarı alma çalışması içinde olduğu öğrenildi.
26. haftada oynanan Giresunspor karşılaşmasında bir çok taraftarın stada girememesinden dolayı bu kez taraftar elini çabuk tutup maç gününü beklemeden biletini alma yönünü seçtiği görüldü

ahmetsefa55

kuzey55

bir ben rahatım herhalde bu maç için.. miy-rize maçı ve tavşanlı-denizli maçı daha çok heyecanlandırıyo beni :)

Gökberk55

ben biraz korkuyorum bu maçtan,beraberlik hissediyorum inş yanılırım da yeneriz,yenersek artık iş bitmiş gibi bişey oluyor :D

spooks

lucarelli

Karşıyaka maçı zor geçecek ama 3 puanı alacağız inşallah.

**KaR6**

valla ben bugun kulupteydim, baya bi kaldım, yemeğe de kal dediler filan hatta :) birkaç futbolcuyla görüşme şansım da oldu..

özet geçmem gerekirse takım gayet inançlı ve şampiyonluga kenetlenmiş durumda.. karsıyaka maçına dair inancım yüksek..

veis

ikinci yarı sahamızda oynadıgımız en diri ve güçlü ilk takım kaf kaf olacak.yani bir kartal giresun ayarında degiller.reha hocaylada bir ivme kazandılar.bana kalırsa bu maç süperlig kapısını ardına kadar açacak.futbolcularımızın özgüveninin olması çok güzel ama bu maçın öneminin farkında olmaları gerekiyor.arkamıza bakmaya tahammülüm yok.olası kötü sonuçda çok büyük yara alırız.forvetleri okan yok özellikle ileride tecrübesiyle çok iyi top tutup pozisyon yaratıyordu bu bir artı bizim için ama adamlarda koşan adam sayısı fazla.bir nevi maçı orta sahamız çözecek ve kalabalık bir orta sahayla baskı kurup ilk yarıda çözmemiz lazım maçı.mevlam şu mubarek cuma günü inşallah temenilerimizi kabul eylerde açarız süper lig kapısını ardına kadar.