Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

King Of The North

En zor maçımız deplasmanda Antep Belediye maçımız olacak bence, tek puanımızı burda kaybederiz sanki.Karşıyakanın o atmosferde eliayağı titreyecek bence, Giresun maçındaki kadar tutuk olmayalım yeter.
Bu ne ya burası Bank Asya mı diyecekler, karşımızdaki Samsunspor mu, bu tribünler Samsun tribünleri mi diyecekler, ama bir an kendilerini Şampiyonlar Liginde grup maçlarından birinde hissedecekler, bu onlar için gurur olacaktır...

masbene

beyler selamlar. yaw benim bilet alma zamanim olmadi bugun. acaba yarin bulabilirmiyim????

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: masbene - 01 April 2011, 23:08:56
beyler selamlar. yaw benim bilet alma zamanim olmadi bugun. acaba yarin bulabilirmiyim????
bulabilirsin.maç saatine kadar bulabılırsın  ;)

masbene

insallah. bugun kocyigite kadar kagıt mevzuu icin gittim ama ordan floryaya gidip bilet almak aklima gelmedi )) insallah yarin sinava giderken ugrayip varsa alicam. yoksa fazla bileti olan bir yardimsever samsunsporludan satin alicam ))

eren55

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 01 April 2011, 22:50:56
En zor maçımız deplasmanda Antep Belediye maçımız olacak bence, tek puanımızı burda kaybederiz sanki.Karşıyakanın o atmosferde eliayağı titreyecek bence, Giresun maçındaki kadar tutuk olmayalım yeter.
Bu ne ya burası Bank Asya mı diyecekler, karşımızdaki Samsunspor mu, bu tribünler Samsun tribünleri mi diyecekler, ama bir an kendilerini Şampiyonlar Liginde grup maçlarından birinde hissedecekler, bu onlar için gurur olacaktır...

Kesinlikle katılıyorum en zor deplasman maçımız olacak.

masbene

Alıntı yapılan: eren55 - 01 April 2011, 23:26:06

Kesinlikle katılıyorum en zor deplasman maçımız olacak.

ben buna katılmıyorum. bence sizi, g.antep in mac yaptıgı takımların defans zafiyeti yanıltıyor. bizim defansımız g.antepin sert ve etkili cıkıslarına izin verecek yapıda degil. aksine forvet elemanlarını yıpratan performanstadır. tabiki zor mac olacak ama bu sene daha zor maclar oynadık.kalan maclarımızdan en zoru denizli olacak. gibi geliyor bana

berusa55

Ligdeki pozisyonlarına göre en kolay maçımız da olabilir o maç  ;) Neyse daha var o maça; biz Karşıyaka maçımıza bakalım...

umit

Nedendir bilmiyorum ama bu maçta puan kaybedeceğiz gibi geliyor bana. Umarım yanılırım tabi...

masbene

Alıntı yapılan: umit - 01 April 2011, 23:38:48
Nedendir bilmiyorum ama bu maçta puan kaybedeceğiz gibi geliyor bana. Umarım yanılırım tabi...

UM bence de :)

eren55

Karşıyaka hayli enteresan bu sene.Kolay bir maç olmayacak diye düşünüyorum.Ama kesinlikle alınması gereken bir 3 puan var.Antep Bel. maçı ise kesinlikle Denizli ve Ordu maçlarından daha zor olacak.Bugün için konuşmak gerekirse her iki takımdan çok daha üstün oynuyorlar.Denizli erken gol yediğinde kendini toplayamıyor ve ligin başındaki organize futbolundan uzak.Ordu ligdeki en sıkıntılı günlerini yaşıyor.Bizle oynayacakları maça kadar ilk ikiye girebileceklerini sanmıyorum.Diğer iki takım yenmek için karşımıza çıkacaklar,Antep Bel. ise tahminlerim tutarsa 1 puan için.Bu nedenle riske girmeyecekler.Karşıyaka için de  her ne kadar aksini iddia etseler de beraberlik için geliyorlar diyebilirim.Kapalı oynayıp beraberliğe yatacaklar.Hepimiz de biliyoruz ki bu hafta herkesin gözü kulağı bu maçta olacak.Karşıyaka bir haftalığına da olsa ülke genelinde epey destekçi bulacak.Umarım 3 puanı alırız ve liderliğimizi perçinleriz.

Uğur Yıldız

FaTiH_HaN

Karşıyakanın düşme korkusu yok playofa çıkma hedefide yok o yüzden çok katı defans yapma yada oyunu çirkinleştirme durumları olacağını zannetmiyorum. Kendi futbollarını oynamaya çalışacaklardır. İnşallah erken gol bulup rahatlar sonrasında da tribünlerde gırtlağımız yırtılana kadar şampiyonluk şarkıları söyleriz.

maviay55

haftanın son maçı olmasından dolayı belki stres olur ama hedefsiz bi takıma karşı rahat oynayacaklardır bizimkiler.. 2-0 skor tahminim  samsunspor_x

davidsavage

karşıyakoymazsan yüzüme bakma sakın !!!!   lalalalaylaylay saldırrrr Samsunsporum....

celebi

ehyecan gitgide artıyor. Allahım hafta sonunu bile Samsunsporumuzza göre ayarlar olduk jkafayı yedşk resnmen