Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

tankut

Bu maçı rahat alırızda bence içerdeki erciyes maçı çok zor olacak gibi gözüküyor.

ŞİM-ŞEK-LER

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Jnr.Serkan

Bu maçta Çiço Reis Samsundaymış.Maçta kale arkasının komutasını askerden izine geldiği bu maçta ele alcak tekrardan.Mükemmel olcak herşey inşallah

CurvaSs

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 01 April 2011, 14:58:45
Bu maçta Çiço Reis Samsundaymış.Maçta kale arkasının komutasını askerden izine geldiği bu maçta ele alcak tekrardan.Mükemmel olcak herşey inşallah

ben facebook'tan gördüm ama 1 nisan olması sebebiyle bi' düşündüm. inşallah gelmiştir ne diyeyim. : )

kaptan 55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 01 April 2011, 00:38:51
valla ben bugun kulupteydim, baya bi kaldım, yemeğe de kal dediler filan hatta :) birkaç futbolcuyla görüşme şansım da oldu..

özet geçmem gerekirse takım gayet inançlı ve şampiyonluga kenetlenmiş durumda.. karsıyaka maçına dair inancım yüksek..

yemeğede kalsaydın ya mustafa,valla tesislerde çıkan yemek et lokantasında çıkmıyo.

berusa55

BİLETLER TÜKENİYOR

Karşıyaka maçının satışa sunulan biletleri neredeyse tükendi. Basın Sözcüsü Haluk Tan,"Maça ilgi büyük olacak" dedi
01 Nisan 2011 Cuma 15:27

EN YOĞUN GÜN
Kırmızı-Beyazlılar'ın salı günü kentin çeşitli noktalarında satışa sunduğu Karşıyaka maçının biletleri hemen hemen tükendi. Samsunspor tesislerinde görevli bulunan personel 2 gündür yoğun ilgi nedeniyle biten biletlerin yerine yenilerini yetiştirmek için uğraş verdi.

TRİBÜNLER DOLACAK
Bugün itibariyle biletlerin tamamının tükeneceğini belirten Basın Sözcüsü Haluk Tan,"Maça ilginin yoğun olacağını gözönüne alarak biletleri salı günü satışa sunduk. Çok büyük ilgi var. Satış noktalarında çok az sayıda bilet kaldığını biliyoruz. Yine taraftarımız tribünleri tıklım tıklım dolduracak" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26594

samet_55

bu akşama bilet kalsın yahu.az sonra gidip almalı 56 lardann

ahmetsefa55

bılet mactan 3 4 saat oncesıne kadar kalır arkadaslar sıkıntı etmeyın. ;) ama bır an once de alın ki statta bı de bılet kuyruguna gırmeyın ;)

Ayberk

Alıntı yapılan: kuzey55 - 31 March 2011, 23:48:57
bir ben rahatım herhalde bu maç için.. miy-rize maçı ve tavşanlı-denizli maçı daha çok heyecanlandırıyo beni :)

Ben de rahatım, enteresan. Normalde hafta başında rahat olsam da, hafta sonuna doğru titremeler başlardı :P

Ayrıca Dün ve bugün metrodan bilet aldım. Dün aldığımda sıra V'deydi, bugün Z'de. Anlaşılan epey satılmış, ama maç günü dahi maç saatine yakın vakitler hariç bilet bulunur ;)

Ajan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 01 April 2011, 14:58:45

1 Nisan kurbanı liseli genç :)

Stoper

totem totem gitmiyorum maça kazanacagız!! lütfenn...

Akyol

Alıntı yapılan: berusa55 - 01 April 2011, 15:46:52
BİLETLER TÜKENİYOR

Karşıyaka maçının satışa sunulan biletleri neredeyse tükendi. Basın Sözcüsü Haluk Tan,"Maça ilgi büyük olacak" dedi
01 Nisan 2011 Cuma 15:27

EN YOĞUN GÜN
Kırmızı-Beyazlılar'ın salı günü kentin çeşitli noktalarında satışa sunduğu Karşıyaka maçının biletleri hemen hemen tükendi. Samsunspor tesislerinde görevli bulunan personel 2 gündür yoğun ilgi nedeniyle biten biletlerin yerine yenilerini yetiştirmek için uğraş verdi.

TRİBÜNLER DOLACAK
Bugün itibariyle biletlerin tamamının tükeneceğini belirten Basın Sözcüsü Haluk Tan,"Maça ilginin yoğun olacağını gözönüne alarak biletleri salı günü satışa sunduk. Çok büyük ilgi var. Satış noktalarında çok az sayıda bilet kaldığını biliyoruz. Yine taraftarımız tribünleri tıklım tıklım dolduracak" dedi.

http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=26594

Florya Kasabı ve Aka Kırtasiye'ye gittim sürüsüne bereket bilet var. Böyle haberleri yapma hevesi nerden geliyor anlamıyorum! Bilet yoksa bile var diyeceksin a benim çok bilmiş yöneticim! Var arkadaşlar epey bilet var her tribün için sıkıntı yok bilet konusunda..

berusa55

Gazetelerin sıkmakta üstüne yok Ali'cim. Az önce 56'Lar Metro'dan bilet aldık bir kardeşimize. Daha 2 büyük koçan var satılmamış. Biletler stadda biter bu kadar basit. Erken kalkan yol alır  ;)

King1965

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 April 2011, 20:13:22
Florya Kasabı ve Aka Kırtasiye'ye gittim sürüsüne bereket bilet var. Böyle haberleri yapma hevesi nerden geliyor anlamıyorum! Bilet yoksa bile var diyeceksin a benim çok bilmiş yöneticim! Var arkadaşlar epey bilet var her tribün için sıkıntı yok bilet konusunda..

valla haberı okuyunca guldum en son aka kırtasıyeye bakmıstım vardı baya dedım hemen bıttımı bu bıletler varya adamlar bılet bıttı dıye gelmıcekler bu yuzden yarın olsun alıcam yaa bugun erindim asagı ınmeye :S