KÜP KAĞIT KAMPANYASI

Başlatan edmontdante, 30 March 2011, 17:08:33

« önceki - sonraki »

edmontdante

3500 ADET 6X6 cm  500 lü balyalar halinde herşeyi matbaaya ait olmak üzere (Lastikleme ve paketleme) 1.100.TL fiyat aldık.balyaları  ikiye bölersek 7000 adet eder.Tüm maratonu bembeyaz yapacağız ilerleyen haftalarda.İlk ve son kez.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: maraton - 31 March 2011, 14:08:19
dedikleri kadar var kardeşim.. bu organizasyondan bile kaytarmanın yolunu bulmuş samsuni !!

şov yapacağım her zaman ki gibi ;)

Alıntı yapılan: edmontdante - 31 March 2011, 15:27:47
3500 ADET 6X6 cm  500 lü balyalar halinde herşeyi matbaaya ait olmak üzere (Lastikleme ve paketleme) 1.100.TL fiyat aldık.balyaları  ikiye bölersek 7000 adet eder.Tüm maratonu bembeyaz yapacağız ilerleyen haftalarda.İlk ve son kez.

bu maç için değil anladığım kadarıyla, yanılıyor muyum?

kamuri

abi bende başladım evde ne kadar eski test kitap varsa kesmeye cumartesi gunu koçyiğite bırakırım

hacettepeli

nasıl bir şey olacak görmek isterdim :)

kamuri

bugun biraz bıraktım ben koçyiğite küp kağıt yarında biraz bırakıcam inşallah güzel şeyler cıkar ortaya:)

Burak

Arşivi elden geçirdik  bugün elimde yüklü miktarda atık kağıt var.  15- 20 top kağıt eder düşüncesindeyim kağıt ihtiyacı ne durumda şu anda ? ama sürekli form kağıtları a4 ebatında işe yarar mı ?

edmontdante

Ya burak şunu zamanında birine telefonla bildirseydin ya olmaz mıydı.20 top kağıt 500 adet küp kağıt ederdi.Çokta işe yarardı

Bu arada 1200 adet küp kağıt hazırlandı.

red_white

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 April 2011, 21:29:16
Ya burak şunu zamanında birine telefonla bildirseydin ya olmaz mıydı.20 top kağıt 500 adet küp kağıt ederdi.Çokta işe yarardı

yetişmezmi abi sabah başlansa ?

edmontdante

açık bir matbaada yada ofsetde kestirmek lazım ama  yarın pazar.
yada ekip olarak bu işe girişilecek 10-15 kişi elle kesilecek.
biz sabahtan beri 8 kişi uğraşıyoruz.

red_white

doğruya pazar kapalıdır umarım facebooktan biraz destek gelir

Burak

Alıntı yapılan: edmontdante - 02 April 2011, 21:29:16

abi bu kağıtlar dün boşa çıktı biz 2010 evraklarını dün dosyalamaya başladık yani şöyle söyleyeyim kağıtlar ortaya çıktıktan 10 dakika sonra mesaj yazdım zaten hatta diğer gereksiz şeyleri hep attık onları yine de kenara ayırdım ne olur ne olmaz diye