KÜP KAĞIT KAMPANYASI

Başlatan edmontdante, 30 March 2011, 17:08:33

« önceki - sonraki »

edmontdante

30 March 2011, 17:08:33 Son düzenlenme: 30 March 2011, 17:14:28 edmontdante
Arkadaşlar kendi çevremizden biraz küp kağıt bulduk.Banka,telefon,ilaç şirketlerine ait.Yaklaşık 200 tane yaptık.Herkes çevresinden bu tarz  kağıtlar bulabilir.Para verip kestirmeyelim diyoruz.Birer ikişer bulsak yeter.Tedarik eden herkes maça kadar KOÇYİĞİT TİCARETE bıraksın.Maçta başlama düdüğüyle birlikte sadece bizim olduğumuz kısımda atacağız.Tüm tribüne yaymayacağız.

BULAMAYAN 1 TOP A4 KAĞIDI GETİRSİN KESTİRİRİZ.

maraton

sen şimdi bana yine bağıracan ama içeri sokmada sorun olur mu sence..

edmontdante

Başkan sen bugünler için varsın

cembaba

Böylelikle ne zaman küp kağıt atılacağını öğrenmiş olur Halkımız...

doðan

30 March 2011, 19:38:16 #4 Son düzenlenme: 30 March 2011, 21:58:18 samsuni
Arkadaşlar tanıdığınız matbaacı varsa onlardada atık kağıt oluyor , atılabilecek şekilde olanları rica edelim , ama samsun lu ve samsunsporlu olmasına özen gösterinde kimseyi havaya sokmayalım...

##kdc##

Engin abi A4 yerine kullanılmış eski soru bankları kitaplar vs de getirsek kestirme şansımız vardır dimi ??

edmontdante

Tufan

abi bendede olması lazım o şekilde kitaplar eğer kesilebiliyorsa bende bırakırım.

mehmet yılmaz

Abi, Koçyiğit'e uğrama ve dolayısıyla A4 kağıt bırakma şansım pek yok bu aralar. Sen benim adıma birkaç top alsan da ben sana ücretini takdim etsem, uygun olur mu? Zaten görüşürüz seninle.

edmontdante

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2011, 23:25:52
Abi, Koçyiğit'e uğrama ve dolayısıyla A4 kağıt bırakma şansım pek yok bu aralar. Sen benim adıma birkaç top alsan da ben sana ücretini takdim etsem, uygun olur mu? Zaten görüşürüz seninle.

hallederiz kardeşim.

kamuri

küp kağıt gene maratona yayılacak galiba facebook samsunspor sayfasında yazıyo en azından anons yapılsa taraftara su zamanda atılacak diye bari

kaptan 55

abi iki top A4 bırakıyorum bugün.

masbene

ben muhtemelen cumartesi gunu bırakabilirim

özkan

31 March 2011, 11:55:36 #13 Son düzenlenme: 31 March 2011, 13:21:08 özkan17
4-5 matbaayla görüştük,hepsi biriktiriyorlar kuşe beyaz kağıtlarını,bir topta bende var,yoğun bi küp ağıt olacakdır.teslim aldığımda bırakırım koçyiğite.

+ Gittiğimiz yerlerde konuştuğumuz insanlardaki heyecanı mutluluğu samsunspor için koştur koştur orayı burayı telefonla aramalar..Mithiş bi heycan..Harika bir duygu..İyiki Samsunsporluyum.

maraton

Alıntı yapılan: samsuni - 30 March 2011, 23:25:52

dedikleri kadar var kardeşim.. bu organizasyondan bile kaytarmanın yolunu bulmuş samsuni !!