Bank Asya 1.Lig 28. Hafta SAMSUNSPOR'umuz-Karşıyaka: 3-0

Başlatan ahmetsefa55, 27 March 2011, 20:38:39

« önceki - sonraki »

Kabus

Samsunspor'a süper lig yolunda başarılar dilerim. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu maçı da umarım kayıpsız geçersiniz.

berusa55

Teşekkürler Altaylı dostum. >l< Gelecek sezon sizler de Süper Lig hedefine ulaşırsınız inşallah. Gerçi daha bizim için de her şey net değil ama hiç olmadığımız kadar yakınız bu sene. Allah utandırmasın.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Kabus - 30 March 2011, 19:35:39
Samsunspor'a süper lig yolunda başarılar dilerim. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu maçı da umarım kayıpsız geçersiniz.

altay'a da bizden sevgiler. : ) bu sitede altay'lı millwall arkadaşımız vardı, ikincisi sen oldun sanırım. inşallah arada yazarsın.

Kabus

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 30 March 2011, 19:37:50
altay'a da bizden sevgiler. : ) bu sitede altay'lı millwall arkadaşımız vardı, ikincisi sen oldun sanırım. inşallah arada yazarsın.

İnşallah.  :)

hacettepeli

karşıyakalı arkadaşım Cem'i üzmek istiyorum bu hafta  :P

55.hakan

Benim bir kuzenim var maça kapılar açılır açılmaz gitmek istiyor.Kaçta açılır sizce kapılar?

LisandroLopez

Zor maç olur ama kazanırız diye düşünüyorum.

twitter

bu karşıyakalılarda trabzonlularla sevişiyor her yerde 61'de daha gür sesle bağıracağım

Sonuna Kadar 55

Sonuna Kadar 55

kuzey55

Alıntı yapılan: twitter - 30 March 2011, 20:38:35
bu karşıyakalılarda trabzonlularla sevişiyor her yerde 61'de daha gür sesle bağıracağım

hemde nasıl bildiğin gibi değil...ordu ve trabzonla aralarından su sızmıyo.

Serkan

Kim kimle iyi olursa olsun, Deplasman tribünün'de bizim hoşlanmadığımız atkılar açmadıkları sürece bizi ilgilendirmez, Zaten ksk' tribününde deplasman yapan insanlar başka takım atkısı açtırıcaklarını sanmam.

cembaba

AYnen serkan'a katılıyorum. Geçen senelerde geçen maçlar dostluk içinde geçmiştir. Hatırlarsanız bizim insanlarımıza yemek ısmarlamıştı karşıyakalılar. Ben severim şahsen. Zaten Tribün kültürü olan bir taraftar topluluğu başka takım atkısı açmazlar.

King Of The North

inşallah gelirler de malum takımın atkısını açarlar, millet daha çok gaza gelir daha çok tepki olur, o kadar mutsuzum ki, pazar akşamı düğün var, ilk kez izleyemeyecem takımımızı :'( ama eminim 3 den aşağı atmayız :P

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 30 March 2011, 23:05:28
inşallah gelirler de malum takımın atkısını açarlar, millet daha çok gaza gelir daha çok tepki olur, o kadar mutsuzum ki, pazar akşamı düğün var, ilk kez izleyemeyecem takımımızı :'( ama eminim 3 den aşağı atmayız :P

düğün salonunda ir Tv ve TRT1 vardır :)
Ben bir lavaboya gideyim ayağına maçın yarıdan çoğunu izlersin yine...
dayanamazsın.  8)