Y. Ziya Yılmaz'dan Samsunspor'a Yemek

Başlatan seckin55, 30 March 2011, 17:09:49

« önceki - sonraki »

seckin55

AlıntıSamsunspor'a yemek..

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsunspor yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla "Samsunum 1" adlı gemide bir araya gelerek yemek yedi..

Yılmaz, ''Samsunun 1'' adlı gemi ile iç liman sahasından ayrılarak kırmızı beyazlı kafileye yaklaşık 1.5 saat süren bir deniz turu düzenledi. Yılmaz, ardından da gemide Karadeniz ekibiyle yemek yedi.

Yemek öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, Samsunspor'un aldığı galibiyetlerle son haftalardaki yükselişini sevinçle takip ettiklerini söyledi.

Karadeniz ekibinin başarılarıyla Samsun'u Türkiye genelinde onurlandırdığını vurgulayan Yılmaz, ''Son haftalarda alınan başarılı sonuçlar herkes gibi bizleri de çok sevindiriyor. Samsun'un adının başarılarla birlikte daha fazla anılır hale gelmesinde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Süper Lig hedefinde Samsunsporumuza bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Takımın sezon sonunda hak ettiği yere geleceğine inanıyorum. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve ekibine de bundan sonraki süreçte güvendiğimizi belirtmek istiyorum'' dedi.

ajansspor.com

mehmet yılmaz

Geçen ay da "Samsun'un gururu, değerli spor adamı Sn. İsmail Uyanık'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" demişti.
Şimdi de takımımıza yemek verip, başarılar dilemiş.
İyi de, yeni mi anladın bunca şeyi ey Y.Ziya Yılmaz?

beşnumara

Ben bu haberi okudum da inanmadım.Ne yapmaya çalışıyor acaba.Gemiciğini mi tanıtıyor acep

kuzey55

yoldan gecene o gemiyi gezdiriyo adam :)

Akyol

güle güle yzy unutmadık unutmayacağız  :-X

spooks

Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve ekibine de bundan sonraki süreçte güvendiğimizi belirtmek istiyorum'' dedi.

ancamı bee  >:(

Ajan

Bu takımın elinden öpeceğim YZY'yi bile Samsunsporlu yaptı iyi mi

CurvaSs

aha aha aha diye gülesim geldi..! ulan, nasıl karaktersiz insanlarsınız anlamadım. neyse, harbiden böylelerini barındırmayacaksın ama ne yapabiliriz ki. herkes samsunspor'lu oldu ya........................

cembaba

Burak

Bişe soracam şimdi bu gemi Samsunum 1 ya bunun 2.cisi 3.cüsü varmı :)

kuzey55

alacakmıs yzy 2 tane daha ben öyle duydum :)

CurvaSs

nee? birisi "ordu'ya bununla mı gidiyoruz" dedi? :D

Burak

peki daha almadıysa neden ismi Samsunum 1 :)  Enteresan bir düşünce tarzı  :D :D :D

Ahmeti

"son haftada alınan başarılı sonuçlar herkes gibi bizleride çok sevindiriyor

At yalanı eşşek kovalasın inananı

Normal zamanda takım otobüsünü görsen yolunu değiştirirsin ne oldu böyle başına taşmı düştü yzy.

kutsalforma

30 March 2011, 19:10:24 #14 Son düzenlenme: 30 March 2011, 19:12:59 samsuni
Simdi gelde sövme, bagirsaklarimiz patladi takima yardim et diye diye
tabi takimin durumu düzeldi, azcik gün yüzü gördük, hemen yalakalik yapiyo,
"Bizim gündemimizde Samsunspor yok ki!"

Ne cabuk gündem degistirdin Ziya??