Y. Ziya Yılmaz'dan Samsunspor'a Yemek

Başlatan seckin55, 30 March 2011, 17:09:49

« önceki - sonraki »

Sercan

Şampiyonluğa koştukça gerçek Samsunsporlular bir bir ortaya çıkıyor...

samet_55

hanimiş benim kalparım.hanimiş zenkem..yzy. sür eşşe samsunum 1.e.hadi ordan

Forvetim

resimde sanki 10 yaşında çocuk seviyor, senin ilginde sevginde desteğinde lazım değil bu saatten sonra. sen şehrin başka sorunlarıyla ilgilen ne işin olur Samsunsporla

veis

sonuçda bu adam daha uzun yıllar samsunda hizmet edecege benziyor belkide hatasından dönüyor iyi düşünmek lazım.süperlige çıkınca epeyce işimiz var dogal olarak maddi manevi olucak bunlarda.ve yardımı dokunabilir arayı iyi tutmakda fayda var.

brigand

neler yazarım neler su adam hakkında ama olmuyor işte. isterse kamyon kamyon para yığsın kulübün önüne unutmam! şu yaptığı hareketde zaten kişilğini belli ediyor.

eren55

Vay vay...Samsunspor'u hatırlamış birileri.

ali ihsan

Hangi dağda Kurt öldü acaba ...

Şampiyonluk fotoğrafında yer almak için yol yapıyor galiba kılçık başkan ....

Kaya

Cefasını çekmeyenin Sefasında hakkı yoktur....

Bizi en zor günlerimizde karanlığa iten bu şahıs Şampiyonluk pastasından pay almamalıdır..

Tepki verilecektir....

maviay55

Alıntı yapılan: veis - 01 April 2011, 08:41:18
sonuçda bu adam daha uzun yıllar samsunda hizmet edecege benziyor belkide hatasından dönüyor iyi düşünmek lazım.süperlige çıkınca epeyce işimiz var dogal olarak maddi manevi olucak bunlarda.ve yardımı dokunabilir arayı iyi tutmakda fayda var.
katılmıyorum.. >:(

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: veis - 01 April 2011, 08:41:18
abi dediğinde haklı oldugun noktalar olabılır ama arayı duzeltme işi kesinlikle yzy ye düşüyo.bizden bi adım beklemeden adımlar atması lazım  ;)

CurvaSs

02 April 2011, 03:50:54 #40 Son düzenlenme: 02 April 2011, 03:56:22 curvasmurfs
Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 02 April 2011, 03:39:40
abi dediğinde haklı oldugun noktalar olabılır ama arayı duzeltme işi kesinlikle yzy ye düşüyo.bizden bi adım beklemeden adımlar atması lazım  ;)

bence düzelmemeli. başarı geldiğinde aramız düzgün, başarısız olduğumuz zaman küskün. olmaz abi böyle bir şey. ben o stada 2 bin kişi varken gidiyorsam, 20 bin kişi varken de gidiyorum. cefayı biz çekiyoruz, sefayı onlar mı sürsün? vallahi böyle insanlardan bıktım. ben hiçbir türlü desteklemem bu adamı.! siyasi yönden felan da değil, samsunspor'uma yapmadığı güzelliklerden.. belediyenin önünde protestolara aldırmadığı için. sbk'nın basket maçına geldiğinde, samsunspor diye bağırdığımızda umurunda olmadığı için. bizim gündemimizde samsunspor yok dediği için. fenerbahçe veya galatasaray'ın bi' maçının özetini izlerken, gol olduğunda şeref tribününü çeken kamera yusuf ziya'yı alkışlarken gösterdiği için. 2000'li yıllarda fenerbahçe eziklerine stadımızı sattığı için. bunlar bana koyar abi. şimdi gelsin desin ki; süper lige çıkınca 5 milyon euro vereceğim, kabul etmem. bi' yanım iyi para, samsunspor'uma iki iyi oyuncu kazandırır veya borçları bitiririz dese de, gururum el vermiyor. biz buralara ezilerek, büzülerek gelmedik. nuri asan gibi karakterli, ismail uyanık gibi has adamlarla geldik. bizim büyük olmamızın nedeni sadece sportif başarı değildi. böyle karaktersiz insanlara derslerini vermekte de büyüktük.. ama bu taraftar sana o kadar büyük bir ders verecek ki; işte o zaman samsun'um1 gemisi ile rusya'ya kaçacaksın..!

binikalamadım

Y alandan Samsunlu
Z oraki Samsunsporlu
Y apmadıkların Unutulmayacak...!

maraton

çok iyi niyetli ise ordu deplasmanına gemiyi ücretsiz versin diyecem ama ondaki gözle hepimiz balıklara yem oluruz..
ilhan abi bi daha düşünelim bu gemi işini, samsunspor taraftarı olarak yzy den gemi almak ile libyaya tatile gitmek aynı değil mi ,valla gemiyi deler tüm can yeleklerini de toplar ona göre bi daha mı düşünsek !!

hep o kongre aklıma gelir kürsüye gelip hayal görmeyin bu ülkede bir anadolu takımı şampiyon yapılmaz,saf olmayın demişti, bi sene sonra bursa şampiyon olunca da millet bana bu kadar niye sevindin demişti, kapak oldu da ondan, kızılcık şerbeti seven yzy bak kapak sağda !! sırada biz varız sana kapak yapacaz inşallahhhh !!  >:(

emre

ben yzy gemiciğini cukurova (6-1)(6-1) grubuna verdiğini duydum deplasman yapmaları için.grup reyizi f.a.a nın yzy'ye gıdı verdiği bir pozla yayınlanan haberde grup cukurova'nın akdeniz ve ege'yi geçip marmaradan karadenize bağlanacakları haberini alınca bizde kadıköylü samsunsporlular olarak kız kulesinin orada  ;D beklemeye koyulduk.bir zamanlar dost ilan ettiğimiz grupla bize yapılan yamuktan sonra  :P düşman olma kararı almış ve sanal alemde yeterince atar gider yapmıştık birbirimize.şimdi söz meydanda.kız kulesinden üzerlerine akın eden taşlardan sonra hangi askeri birliğe sığınacaklarını merakla bekliyoruz.  ;D ;D :P 8) :-*

siz kimsiniz diye soran olursa su facedeki yanlı Samsunspor sayfasının adminleri yeterince reklamımızı yapmadığı için pek tanınmıyor olabiliriz ama biz 2012 de geliyoruz  ;D ;D

eren55

Şu gemi ve grup çukurova mevzusunu detaylıca bir anlatsana kardeş.