Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

**KaR6**

gerekirse borca harca giricem o maç, dev pankart yaptırıcam :)

CurvaSs

hatır işi dostum, anladın ya sen.. :D :D :D

**KaR6**

yine fesatlık düşünmeyelim biz, bugune kadar sabrettik, az daha sabır.. 11.haftadan beri ya sabır çekiyorum, az kaldı, çok az..

Ollivanders

Aynen kardesim Sabır ve şükretmek ... Tek yapabilecegimiz bu . Allah 'ım herşeyi goruyor. Çabamızı , gayretimizi , istegimizi...

erkutdem55

TRT1 açın hemen,Bank Asya Günlüğü başladı.

Turuncu

Trt de bankasya programı başladı.

Ollivanders

5trawberry

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 27 March 2011, 23:41:47
bu facebook'taki samsunspor sayfasının admini, beni atmış heralde sayfadan.. bi' baktım, yeniden beğen yazısı çıkıyor, ne alaka dedim. yeniden beğenelim, eyvallah dedim. beğendim ama şimdi de yorum yapamıyorum, yazdıklarını beğenemiyorum. sadece paylaş butonu çıkıyor. allah allah...! aslında, birkaç kere kaynadım birilerine ama neden beni atar ki adam anlamış değilim. ulan çaylık, ulan.!

Ben de anlamadım. İllaki bu sitede üyeliği vardır.
Sayfanın adminliğini yapıyor ama sadece ne düşünüyorsun kısmına yazı yazmakla kalıyor üyeliği.
Türkçe kurallarına uymuyor. Boluspor ve Orduspor sayfasına bakıyorum duvarda resimli paylaşımlar videolar goller falan bizimkinde tık yok.
Ayrıca Küfürlü yorumlar falan hiç hoş değil.

CurvaSs

Alıntı yapılan: 5trawberry - 28 March 2011, 01:51:04
Ben de anlamadım. İllaki bu sitede üyeliği vardır.
Sayfanın adminliğini yapıyor ama sadece ne düşünüyorsun kısmına yazı yazmakla kalıyor üyeliği.
Türkçe kurallarına uymuyor. Boluspor ve Orduspor sayfasına bakıyorum duvarda resimli paylaşımlar videolar goller falan bizimkinde tık yok.
Ayrıca Küfürlü yorumlar falan hiç hoş değil.

o konularda bi' şey diyemem ama deplasman organizasyonlarını iyi yapıyor. benim üyeliğim n'oldu anlamadım. bugün girdim face'ye beğen yazısı çıktı, ne alaka anlamadım. zaten beğenmiştim. yorum felan hep yapardım. yeniden beğenelim dedim, bu sefer yorum yapamıyorum, beğenemiyorum yazdıklarını. millet takır takır yorum yapıyor, beni atmış galiba. ne alaka cidden anlamadım.

5trawberry

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 28 March 2011, 01:54:07
o konularda bi' şey diyemem ama deplasman organizasyonlarını iyi yapıyor. benim üyeliğim n'oldu anlamadım. bugün girdim face'ye beğen yazısı çıktı, ne alaka anlamadım. zaten beğenmiştim. yorum felan hep yapardım. yeniden beğenelim dedim, bu sefer yorum yapamıyorum, beğenemiyorum yazdıklarını. millet takır takır yorum yapıyor, beni atmış galiba. ne alaka cidden anlamadım.

Banlamış.
Özel mesaj yoluyla açtır banını.

erkutdem55

Coşkun Demirbakan acaip kaptırdı.Maçı izlemedim ama Rizeliler inanılmaz yatmışlar yerde öndeyken diyenler oldu.Bu Ümit Kayıhan denen adamdan nefret ediyorum.

CurvaSs

28 March 2011, 01:59:35 #15462 Son düzenlenme: 28 March 2011, 02:05:43 curvasmurfs
birgün baktım istanbul takımlarına sallıyor, sallama da değil ama çift takımlılık olmasın felan muhabbeti yapıyor. tabii çift takımlılar admine sallıyor, beğenmekten vazgeçiyor felan. ben de doğru söylüyorsun, çift takımlılar bu sayfayı beğenmesin felan dedim. bi' baktım, yazdıklarını silmiş. dedim neden sildin ki; zaten giden gider. ister 10 bin kişi gitsin, ister 100 bin kişi gitsin. bizbize yeteriz diye kaydırdım. heralde o olaydan sonra beni banladı. özel mesaj butonu göremedim ama gerek de yok zaten. kimse kusura bakmasın, tanıyan varsa da söylerim, yoksa da. o sayfanın admini harbiden....

Kaya

Feci kapışıyorlar Demirbakan ile Kayıhan...

Offf offf Banu Alkan örneği ile Ümit Kayıhanı rezil etti... :D

FaTiH_HaN

Oha Coşkun hoca giydiriyor .:.:. :)