Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

alperen

Herkes bize çalıştı bu hafta sonu ;D

CurvaSs

iyi oldu ama bi' yönden de gbb potaya girdi. hee şöyle de bir şey var; bugün izlediğim gbb bizi yenemez. gol bile atamaz. kimse kusura bakmasın. :D :D

KareAs55

İstatistiklere baktımda  6 maçdır yenilmiyoruz  :) Evimizde son 10 maçdır kaybetmemişiz  ;)

CurvaSs

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 27 March 2011, 21:59:43
İstatistiklere baktımda  6 maçdır yenilmiyoruz  :) Evimizde son 10 maçdır kaybetmemişiz  ;)

evimizde hiç yenilmedik zaten. : )

Mert

Belki de en güzel haftasonumuz bu sezon.Allahım daha nice güzel haftasonlarını bizlere nasip eyle yarabbim.

cembaba

AlıntıOrdu-Bolu maçı berabere bitse, Altay Rize'ye çaksa, Kaf - Kaf'ta TKİ'ye gömse... Puan farkını açsak... Çok mu kötü olurdu

Not: Mersin'i katmadım. Zaten yenilecekler...

yoo yoo müneccin değilim :D

usare

Çok güzel oldu be. Antep gol yiyecek diye çok korktum son dakikalarda. Güzel bi hafta....

kuzeycity

yarın denizlide yenilsin iyice iddaasız olsun,
müthiş bi hafta gerçekten
maçı site camisinin orada izledm, maç bitti ufak bi cocuk babasıyla önümden geçiyo şampiyon samsun diye diye ve babasına baba şimdi biz 47 puan olduk demi mersin maçı kaç kaç bitti diyo babası daha başlamadı diyo, kaçta başlıyo baba diyo heyecana bak cok mutlu oldum helal olsun ;D

Burak

ya bu Tansu Polatkan Bank Asya'dan resmen bihaberdi . Bunca yıllık spiker biraz daha bilgili olması lazımdı Agbetu'ya sürekli Zenke dedi . Billy'ye sardı bir ara enteresan

CurvaSs

Alıntı yapılan: kuzeycity - 27 March 2011, 22:09:18
yarın denizlide yenilsin iyice iddaasız olsun,
müthiş bi hafta gerçekten
maçı site camisinin orada izledm, maç bitti ufak bi cocuk babasıyla önümden geçiyo şampiyon samsun diye diye ve babasına baba şimdi biz 47 puan olduk demi mersin maçı kaç kaç bitti diyo babası daha başlamadı diyo, kaçta başlıyo baba diyo heyecana bak cok mutlu oldum helal olsun ;D

ulan duygulandım valla. : )

kuzeycity

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 27 March 2011, 22:11:28
ulan duygulandım valla. : )

mersin maçının sonucunu öğrenince naptı çok merak ediyorum  :)

spooks

süper süper  samsunspor_x samsunspor_x

berkay55

ygs ye giren kardeşlerimizin sınavları nasıl geçti

Turuncu

Zorlandık ama bakalım hayırlısı inşallah

CurvaSs

bu facebook'taki samsunspor sayfasının admini, beni atmış heralde sayfadan.. bi' baktım, yeniden beğen yazısı çıkıyor, ne alaka dedim. yeniden beğenelim, eyvallah dedim. beğendim ama şimdi de yorum yapamıyorum, yazdıklarını beğenemiyorum. sadece paylaş butonu çıkıyor. allah allah...! aslında, birkaç kere kaynadım birilerine ama neden beni atar ki adam anlamış değilim. ulan çaylık, ulan.!