Bank Asya 1.Lig 27.Hafta Diyarbakırspor- SAMSUNSPORumuz 0-5

Başlatan maviay55, 20 March 2011, 22:17:03

« önceki - sonraki »

ender

celebi yorma bizi hafta boyunca sole gelecek haftaki skoru :)

furkan5534

çokkkk şükür çoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk  >l<

Ahmeti

karşıyaka maçına 2 saat önce girsem yer bulabilirmiyim ?

furkan5534

Mert

Alıntı yapılan: kuzey55 - 27 March 2011, 12:05:46
zenke hat-trick yapacakk...

Kardeşim ksk maçı ne olur onu da söyle tam olsun  >l<

furkan5534

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 27 March 2011, 19:58:34
karşıyaka maçına 2 saat önce girsem yer bulabilirmiyim ?

karsıyaka macında bılet bulabılmek ıcın aksamdan kuyraga gırmek gerekıcek gıbı gorunuyor  :)

forza_devil

furkan5534

forza_devil

kutsalforma

2. yariya yetisebildim anca, ilk yari yoktum. Samsunsporumuz ikinci yari iyi oynadi. Tabi rakibin hic bir sekilde karsilik ver(e)memesi de isimizde yaradi. 5-0 lik skor tabiki güzel, averaji düzelttik ve moral bulduk. Ama Diyarbekirede acimadim degil. Adamlarin ahi gitmis vahi kalmis
Bu ülkede Diyarbekiri devlete ve halka karsi kiskirtma planlari yol almis son sürat devam ediyor. Bazilar ellerini ovusturuyordur simdi, istedigimiz oldu, bank asayadanda düstür diyar, simdi insanlarin hicbir sosyal faaliyeti kalmadi. Genclerin ugrasacaklari birsey yok artik. Onlari istedigimiz gibi kiskirtip, polise tas attiririz diye seviniyorlardir serrrefsizler. Aslinda hersey gecen sene Bursa maclari ile basladi. Baska yerde yapamadiklarini Sporda yapti haydutlar.5 yasinda cocugun eline tasi sapani verip polise karsi yürüten insanliktan nasibini alamamis varliklardan bahsediyorum. Insallah Diyarbekirli kardeslerimiz bu dolduruslara gelmezler ve insallah Diyarbekir en kisa zamanda yenide Süper Lige cikar. Cünkü Diyarbakirsporun Süper Ligde olmasi, orada acilacak olan 10 Fabrikadan daha önemlidir. Gercekten acidim, koskoca bir sehrin böyle serrefsizler yüzünden harcanmasina, parcalanmasina. Cok köklü bir kulüp degil ama her ne olursa olsun, ülkemizin güzide sehirlerinden birtanesi ve Süper Ligde bir takimi olmasi gerekir diye düsünüyorum.

Neyse insallah haftada bir galibiyet alip, zirveye iyice ambargo koyacaz. 3 puan acildi ara, insallah haftaya 6 olur.
Futbolculara tesekkür ediyorum...

supernatural_55

furkan5534

hayatımda SAMSUNSPOR'umun +21 averajı oldugunu gormemıstım.belkı zamanında olmustur ama ben hayatım boyunca gormedım cok mutluyum cooookk.. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

babasamsunlu

Bir iki sezon önce diyarbakır bizi 5-2 yenerek süper lige yükselirken ne kadar zoruma gittiyse bugünde o kadar çok hoşuma giden bir skor vardı tabelada..
Futbolun adaleti bizden özür diler gibi önce Malatyanın mahvoluşunu bize sundu şimdide diyarbakır maçının rövanşını...

Eminim biz düşerken bize hainlik yapanlarlada rövanşı almamızı sağlayacak....

Haftaya galip gelirsek bence ligi yüzde 90 ilk ikide bitirmeyi garantileriz..Hepsi birbiriyle oyanyacak ve her skor bize yarayacak..
Biz ise farkı açmaya tribünlerde ise fark yaratmaya devam edecez...Yürü be Samsunsporum....  >l< >l< >l< >l< >l<

beşnumara

Akan abi hatırlarsan sezon başlamadan bu kaleci ve defans hattıyla en fazla 20 gol yeriz diyorduk.Galiba o kadar da yemeyeceğiz inşaallah :)

samsunmania

bu arada hatadan zamanında dönen ve oyuna cesurca müdahele edip takımı normal işleyişine döndüren Kalpar'a da tebrikler.Her zaman kızmayacağız ya. ;D ;D