Kulüplerin vergi ve prim borçlarına 10 yıl erteleme ve taksit kabul edildi !!!

Başlatan merkez, 10 April 2008, 15:11:30

« önceki - sonraki »

Ahmeti

borcumuzun düşük olması akıllı bir yöneticilik anlayışı ile sıfıra indirilebilir ve önümüzdeki sezon yani süper lig'de çok iyi transferler yapılabilir.

CurvaSs

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 25 March 2011, 18:01:35
borcumuzun düşük olması akıllı bir yöneticilik anlayışı ile sıfıra indirilebilir ve önümüzdeki sezon yani süper lig'de çok iyi transferler yapılabilir.

önümüzdeki sezon tutunabilirsek ligde -ki tutunacağımız düşünüyorum- 2 seneye borç bitebilir. zaten yayın gelirleri epey arttı. belli mi olur? belki de bir sene içinde biter. ama her şeyden önce adam gibi yönetim lazım. galip öztürk başkan olursa bu takıma, ilk sene bile bir şeyler yapabiliriz. ama ne derece olmak ister bilemiyorum.

14 milyon, pek bir şey değil..

Mert

Borç epey azaldı.Haliyle süperlig gelirleri fazla.Oradan gelecek paraları yapılandırabilirse yönetim borçların altından kalkabiliriz.Önemli olan süperligde tutunabilmek.Konya ve bucanın ruhsuz oyunları bu hale getirdi onları.Bizim içerideki maçlarımız bizi tutmaya yeter.

Burak

Normalde maksimum 36 ay olan taksit süresi klüplere 2 katından fazla yapılmış . Yani klüplere ekstra bir güzellik  yapılmış  >l< >l<