Kulüplerin vergi ve prim borçlarına 10 yıl erteleme ve taksit kabul edildi !!!

Başlatan merkez, 10 April 2008, 15:11:30

« önceki - sonraki »

merkez

Sıcak bir gelişme ve oldukce güzel bir haber.Özellikle bizim gibi borcunun %90' ı vergi ve ssk pimi olan bir kulüp için bir çıkış noktası.
Yalnız bizim borçlarımız daha önceden yapılandırılmış idi,umarım yapılandırılmış borçlar bu yasanın kapsamı dışında tutulmaz.Eğer borçlarımızı 10 yıla yayar isek önümüzdeki sene Süper Lig için en büyük aday biz oluruz.

ANKARA (ANKA) - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edilen, Amme Alacakları Kanunu'nda değişiklik yapan düzenleme ile spor kulüplerinin vergi ve prim borçlarına 10 yıl erteleme ve taksit olanağı getirildi.
Komisyon, Amme Alacakları Kanunu'nda değişik getiren tasarıyı kabul etti. Düzenleme ile spor kulüplerinin vergi ve prim borçları 10 yılı aşmamak üzere tecil edilecek. Ertelemenin ardından borçlara taksit uygulanacak.
Ayrıca spor kulüplerinin transfer ücretlerinde tutara göre artan oranda stopaj uygulamasına son verilecek. Transfer ücretleri üzerinden, lig durumuna göre değişmek üzere yüzde 5 ila yüzde 15 düzeyinde vergi ödenecek.

beşnumara

çok güzel bir haber bakalım bu yönetim şimdi ne diyecek vergi ve ssk borçlaından belini doğrultamıyorlardı.şimdi görelim icraatlarınızı

ozkan17

ee o zaman mac gelırlerı idda gelırlerı vsvs gıbı devletten gelecek gelırlerdekı temlıkler kalkacakmi..bilgisi olan yazarsa sevınırız yaa..evet guzel bir gelısme bakalım sımdı ne olcak

ali ihsan

mehmet yılmaz

Sadece mevcut yönetim olarak düşünmemek lazım. Yönetime talip olmayı planlayan ama bu anlamsız ve muazzam borç yüzünden son derece haklı olarak tereddütte kalan kişiler de olabilir. Eğer doğru yorumlamışsak -ki ben hiç anlamıyorum bu maliye ile ilgili şeylerden; uzman arkadaşlarımız bizi daha da aydınlatabilir belki- bu çok güzel bir haber...

Samsunspor'umuzun önü büyük ölçüde açılacaktır bu durumda.

veis

bu haber samsun için çok iyi ama seçim olsa yeni yönetim gelse yinemi yanlız bırakacagız biz onları.

körfez55

bu haber son derece sevindirici.bu durumda gelirlermizi el koyan sadece eski yönetici temlikleri kalıyo.onlar da bi fedakarlık yapsınlar artık.

veis

emin ol yaparlar 940 ı eline alan gelir şekildede görüldügü gibi

körfez55

temlik koydurdu sayın baçgöl lafa gelince samsunsporlu.adam olsalar bu kulübe girmezler bi daha.

veis

alacaklarını kulübe kimse bagışlamaz ama mantıklı ödeme şekli hazırlansa belki ikna edilirler.

nomak55

bencede kimse kolay kolay para bagıslamaz takıma sonucta bu adamlarda bi yerlerden bulupta koyuyorlar alacaklarsada borca bolerek yapılabilir bencede....Asıl bizim milletvekili godoşlardan hayır yok

beşnumara

9 milletvekilinden bir tane aktif vekilimiz yok yaaaa bu nasıl iştir ben anlamıyorum.hepsinden icraat beklemiyoruz ki içlerinden bir tane çıksa yeter bize.ama adamların samsunsporla ilgisi ne ki ne hali varsa görsün diyorlar.
bundan sonra hangi yönetim gelirse gelsin akıllı davranmaları lazım bu ertelenen borçlarla ilgili artık düzlüğe çıkmamız lazım...

nomak55

Kardeşim bizim vekillerin samsunsporlu olmasını bırak adamların cogu samsunlu bile değil hatta trabrumlu lar..şerefsizler samsuna yapılan kemik hastanesini bile trabruma goturmusler boyle bi ortamda ne samsuna ne samsunspora faydaları olur....Ullan alayı ******* bunların ya

misafir

Alıntı yapılan: veis - 11 April 2008, 16:22:16
alacaklarını kulübe kimse bagışlamaz ama mantıklı ödeme şekli hazırlansa belki ikna edilirler.

benim anlamadığım bir şey var iyi kötü millet bir şeyler veriyıor onlar bağış oluyor bu yönetıme gelen arkadaslarda biz şöyle verdik yok böyle verdik diyorlar bir güzel reklamlarını yapıyorlar sonra verdik dedikleri rakamları hemen temlik koyuyorlar peki milletin verdikleri bağış oluyorda bunların verdikleri niye bağış olmayıp alacak oluyor.
lütfen hemen kımse bır sey vermıyor elini cebine atan yok demeyin .üç beş kuruş ta olsa verenler var ...

mehmet yılmaz

İşte ben de bunu anlayamıyorum. Yönecilik borç para vermek midir? Yani, yönetimdeyken parayı veriyorsun ama yönetimden ayrıldığında geri istiyorsun. Misafir sonuna kadar haklı, madem öyle biz de site olarak kulübe verdiğimiz paraya temlik koyduralım. Böyle saçmalık olur mu?

Oh ne ala! Yönetici ol. Her gün gazetelerde resimlerin çıksın, reklamını yap, unvan sahibi ol. Sonra da verdiğin parayı kuruşu kuruşuna geri iste.

O halde nerede karşılıksız sevmek, nerede Samsunsporluluk?