Bank Asya 1.Lig 26. Hafta SAMSUNSPORumuz-Giresunspor 1-0

Başlatan King Of The North, 12 March 2011, 17:15:37

« önceki - sonraki »

davidsavage

Son taktik idmanında Agbetu'nun yerine Dilaveri oynattığını felan okumuştum tribün dergide, inşallah yarın ilk 11 de başlar ve formayı bi daha kaptırmaz Dilaver. Duran topları kullanması felan bayağı iyi olur ama bakalım yarın nolacak.

özkan

Hafta başından beri içimdeki tek skor;4-0 !

ErkÇay55

Mersin yendi lider oldu Ordu berabere kaldı >l< aramızdaki puan farkını açmamız için Giresun'u yenip,yolumuza devam etmeliyiz. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

serkancengiz

Biz işimize bakıyoruzda mersinde berabere kalsaydı iyiydi.Ordu artık ilk 6 yı kovalar.

furkan5534

samuray

eveet arkadaşlar ordu berabere kaldı mersin galip geldi ordu bi adım uzaklaştı gibi onun için yarınki giresun maçı çok önemli bizim için tabi sonra diyarbakır ve tekrar karşıyaka maçları bu üç maçtan da dokuz puan çıkarırsak samsunsporumuzu kimse tutamaz inşallah öylede olacak ligin ikinci yaryısında yedi maçta ondört puan toplamışız yani ilk yarıya göre çokdaha iyiyiz eğer bu istatiği son dokuz maçada yansıtırsak bu iş biter arkadaşlar şen ola samsunum şen ola koşuyoruz şampiyonluğa diyorum  samsunspor_x >l< >l< >l< >l< >l< samsunspor_x

twitter

eren55

Ordu'nun puan bırakmasına sevindim ama Mersin'in kazanması iyi olmadı.İyi futbol oynuyorlar ve kolay kolay puan bırakmayacaklar arkalarında.Umarım en kısa zamanda tökezlerler.Giresun maçını kazanmak bize farz oldu artık.

fat55

kuzeycity

facede birisi 55.dakikada ledleri yakıp söndürelim demiş bütün tribün böyle yaparsak güzel bi görüntü olabilir cidden

kumköylü ahmet

oguz_5528

kutsalforma

Ula bizim Kalpar ne zamandan beri Adanasporu calistiriyor?  :D

http://www.sporx.com/futbol/bankasya/tek-arzumuz-kazanmakSXHBQ226892SXQ

Kalpar polarindaki armaya dikkat

aaa55

brigand

o kadar kötü birşeyki. uzakta olmak o staddan. :-X :-X