LiG A 24.Hafta: SAMSUNSPORUMUZ 3-2 Telekom (fotolar 16.syf)

Başlatan baha55, 04 March 2007, 16:42:48

« önceki - sonraki »

Gurbetci Bülent

Ben Dayimi aradim statda suanda gecen haftalar oranda seyirci sayisi azmis.
Takim sov yapiyor dedi ve 1.2 tane net pozisyon kacirmis.
Galiba bugün ilk kez stressiz mac takip edecegim.

körfez55

ulan malatya lıların bile radyosu var bizden bi b..k olmaz..adamlar maçı radyodan dinliyolar.bizde siteleri takip ediyoz.

MeL_55

Alıntı yapılan: "kou_Lü"Dostum malatya lıların bile radyosu var bizden bi b..k olmaz..adamlar maçı radyodan dinliyolar.bizde siteleri takip ediyoz.

dogru diyorsun elazig es-es fln... radyolari var bizim yok

dk.34

dk.47 Gençlerbirliği Oftaş 0 - 0 Büyükşehir Bld.   
dk.47 Karşıyaka 2 - 0 Mardinspor   
Elazığspor 0 - 0 Diyarbakırspor   
G.Antep Bld.Spor 1 - 0 İstanbulspor   
Malatyaspor 3 - 2 A.Sebatspor      
Samsunspor 2 - 0 Türk Telekom   
Uşakspor 1 - 1 Eskişehirspor

ozkan17

gurbetçi bulent ya acok ayıp ya dediğin kazma gokan ne demek ya:( adam bu orta saha arkadasında ıkı gol atıyosa gecen haftalarda maçlarımızı kurtarıyorsa bole mı demek lasım yakısmıyorr bi özür bence cok ıyı olur samsunlulardan özür dilemeni bekelrim...

körfez55

özkan17 geçen haftalarda gökhan takımı bitiren isimdi bi maçta 2 gol attı diye tükürdüğümüzü mü yalayalım.bu adam bi maçta iyi oynuyo.diğer maçlarda yokk.bi maçta 2 gol attı diye yalakalık mı yapalım yani.bence özür dilemesi gerekmez..onlar bizden özür dilesin bu taraftar onlardan çok mücadele etti.onlar keyif çatarken bizler son kurşumuzla izmirde ankarada gırtlak patlatıyoduk.bunları yapmayan bilemez cektiklerimizi..kazma işte kazma 10 golde atsa benim için kazma.

jean

icimde korku var hala guvenemyorum takima bir aksilik cikmasa

Gurbetci Bülent

dogru degilmi arkadaslar lütfen tükürdünüzü yalamayin adam hem kazma hemde bizi kacdefa sac vas yondurdu.
bende ne yazdim bugün helal olsun yazdim dikkatli okursan.
ama o adam benim icin kazmadir ve daima öyle kalacak.

ozkan17

ya abi bende gittim izmire gordun takımı ısde 4 forvet war hepsı sakat fatura g.kaba ya mı kesılmelı hoca gıttı olan hocaya oldu bence doğru bi karar adam playboy walla hoca deılkı:D ya abı  netse uzatmayak bence:D tamam hepimiz kızınca verıyoz gaşyanı adamlara ama kazma derecesınde bı adam deıl g.kaba

Gurbetci Bülent

Haklisin bosver uzatmaya gerek yok önemli olan bugün 3 Puandir.

sunbeam

Bana göre cok sacmaliyorsunuz. Begendmediginiz adam ilk devre Elazig macinda galibiyet golünü atti. Kadro disi kaldiktan sonra IBB macinda son dakika golun'ün pasini verdi. Kocaeli deplasmaninda 2 gol dayadi ve bugun yine 2 gol. Diyar macinda Sinan Özkan macin en net pozisyonunu kacirdi, hemde 2 saat zamani vardi. Onun icin hic kimse böyle sözler sarf etmedi. Herkese esit davranmak lazim. Gkhan Kaba kazmaysa digerleri ne ozaman?

Bencede öyle ahim sahim futbolcu degil ama bu kadar nankör davranmaya kimsenin hakki yok!

körfez55

aynı şekilde bende helal olsun dedim ama adam kazma..bize neler çektirdi bu futbolcular..şimdi 2 gol attı diye kazma demiyelim bide özür dileyelim bizden kim özür dileyecek.copla dövüldü samsunda kardeşlerimiz.izmirde ankarada istanbulda sizmi gelip gırtlak patlattınız.burda konuşmakla olmuyo bu işler..icraat gerek arkadaşım.ordan ahkam kesmekle olmaz.bu arada 2_(1 oldu korkmaya başladım..

Gurbetci Bülent

eyvah 2-1 aldu yaaa allahim ben hic mi stressiz mac bakamicam ya

King Of The North

2-1 oldu geçmiş olsun,bu gidişle maçı da verirler.

sunbeam

sinoplu

Alıntı yapılan: "sinoplu"belkide bu yıl kı ilk kez erkenden rahatladıgımız mac ya 2-0 olsun bizim olsun yeyıp stress olmasınlarda

içimemı dogdu ne ya
haydı samsun 3 yapta bitsin su iş