LiG A 24.Hafta: SAMSUNSPORUMUZ 3-2 Telekom (fotolar 16.syf)

Başlatan baha55, 04 March 2007, 16:42:48

« önceki - sonraki »

salihcakir

laubalilik maalesef. 3 dakika uzatma vermiş hakem.

körfez55

ya napıyo bunlar anlamadım biz fark beklioz adamlar 2 gol yedi yine yaa...

salihcakir

Forvetim

istikrarsız bu takım istikrarsııızz,,güven vermiyor..

Gurbetci Bülent

3 Puan geldi gerisi bos. Mustafa Ugur takimi ilk defa gördü ve ona görede önlemlerini alir insallah.

körfez55

bütün kazandığımız maçları son dakiklarada kazandık yada zorla kazandık eze eze bi maç kazanamıcaz biz.3 puanımız hayırlı olsunnn..çok şükür

King Of The North

Hiç güven vermiyor hem de,İstanbulspor maçını alamazsak bu iş biter arkadaşlar.

dr_ahmet

Hiçbir takımı küçümsememek lazım,
Sonuçta telekom kümede kalmaya gayret ediyor.
Ben bu galibiyetin önemli olduğuna inanıyorum.
Bence takımımızdan beklentilerimizi biraz düşük tutmamız lazım, fark beklerseniz böyle hayal kırıklığına uğrarsınız.
Yeni bir hoca ve ilk galibiyet hayırlı UĞUR'lu olsun
Canım samsunsporum

roligan

TÜRK TELEKOM LİG A -
SAMSUNSPOR: 3 - TÜRK TELEKOMSPOR: 2  
Stat: 19 Mayıs Hakemler: Hüseyin Göçek xxx, Bülent Gökçü xxx, Cemal Bingül xxx
Samsunspor: Akın xxx, Tufan xxx, Evren xxx, Gökhan xxx, Mustafa Çiçek xx, Sinan Demircioğlu xx (Dk. 86 Emin ?), Feridun xx, Serdar Özkan xx (Dk. 62 Marciel xx), Ömer Ateş xxx, Zafer xxx, Sinan Özkan xx (Dk. 73 Erol x)
Türk Telekomspor: Alişan xx, Alp xxx, Salih xx (Dk. 20 Hakan Genç xx), Serdar Sinik xx, Ömer Topraktepe xx, Hakan Akbaş xx, Erhan Yıldırım xx, Ömer Faruk Bayar xx (Dk. 73 Barış x), Hacı xx (Dk. 34 Erhan Doğan xx), Serdar Aydın xx, Mehmet xx  
Goller: Dk. 10 ve 16 Gökhan, Dk. 63 Zafer (Samsunspor), Dk. 54 ve Dk. 90 Alp (Türk Telekomspor)  
Sarı Kartlar: Dk. 9 Serdar Aydın, Dk. 34 Hakan Genç (Türk Telekomspor), Dk. 34 Sinan Özkan, Dk. 64 Mustafa Çiçek (Samsunspor)

jean

bunlar adami kanser eder bir maci rahat rahat takip edemiyoz turk telekomun kumede kalma savasi verdigi dusunulurse galibiyet basarili bence diger maclardada istedigimiz sonuclar alinda zaten yola devam simdilik

Forvetim

haftaya istanbul maçı çok önem kazandı, bir haftada hoca takımı çok iyi analiz etmeli ve topçularda artık her maçın final olduğunu iyice idrak etmeli şu dakikadan sonra işin şakası kalmadı en ufak bir ciddiyetsizlik havlu atmak olur. ya herro ya merro.

akınyılmaz

sadece 6.lık için sansımızı devam ettırdık.dıger takımlar haftalardır bıze calısıyor onlarda galıp gelselerdeı lıg coktan kopmus olurdu.

Sempatik Bengülü

ben demiştim samsunspor evire çevire bu maçı almak zorunda diye.ve nihayetindede öyle oldu.3 puan hayırlı uğurlu olsun.inşallah önümüzdeki istanbul maçınıda alırız.herzaman heryerde en büyük SAMSUNSPOR.

Sadece Samsunspor

beyler ben maçtaydım böyle takım görmedim 3 gol attık ama rahat 10 tane net pozisyon kaçırdık-gökhan kaba da olmasa hiç gol atmıcaktık hoş o da çok kaçırdı ama yinede attı-

MUSTAFA UĞUR HOCA GERÇEKTEN HİÇ OTURMADAN MAÇI YÖNETDİ

futbolculardan çok mustafa hoca hırslıydı

bu arada o akın danda hiç bişe olmaz son dk. yediği golü görseniz şaşırırsınız MAKSİÇ kaleye diyorum ben

NEYSE HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK S-A-M-S-U-N-S-P-O-R

ayrıca son gol kesinlikle ofsayttı kendi gözlerimle gördüm

baha55

selam arkadaslar.mactan şimdi geldim henüz  formamı bile çıkarmadan oturdum pc  basına..sahada istekli bi samsunspor vardı..takım genel olarak  iyi görünüyordum ama cokda süper bi top oynamadık.telekom takımı cok kötüydü.inanın karsımızda diri bi  takım olsaydı  sonuc  yine hüsran olurdu.3-1 den sonra erolun oyuna girmesiyle karsı karsıya  3-4  tane  atamöadık..boş kalelere topu atamadık..sadece bos kaleye  kaçanlar  gol olsa 6 tane atıyoduk.ama olmadı.evren olmasa takım telekomdan yine 5  yerdi..feridun önceki maçlar kadar iyi değil di ama yine fena değildi..erol bombokk...gökhan kaba süper bi futbol oymadı..attııgı  goller ve  son golde  verdiği  pas süperdi.ayrıca pres  ve mücadelesini herkez ayakta alkısladı...artık bu hafatan sonra sonuc  lazım bize.oda bugunluk oldu ama ilerleyen haftalar için ne olur..işimizx  sansa  kalmıs.tabi ilerleyen haftalarda hoca  faktörüde etki ederse belki bişeylker olabilir..ben çokda karamsar değilimm..inşallah play off olurrçç