A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

veis

samsunspor için sahada canını veren her topçu isterse yunan olsun benim için degerlidir.trabzonlu olmasına hiç kızmam etmem.kaldıki istanbulda can ciger arkadaşlarım vardır oflu sürmeneli.hepside adam gibi adamdır.ama insan azda kendisine bakması lazım.samsun gibi trabzon tepkisi olan biyere geliyorsun herkesden daha fazla efor sarfetmen gerekli.taraftara kendini sevdirmen gerekli.ama aziz tam tersi zıt laşma derdine düşüyor.biz ondan ekstra bir davranışda beklemiyoruz.çıkıp sahada 35 lik kenan gibi savaşmasını 35 lik hakan gibi zekasını kullanmasını bekliyoruz.sahada memleketi oynamıyor ve giydigi forma samsunsporumuzun forması.o formanın kutsallıgına inanıp bizleri mutlu etmek zorunda.çünkü biz onu sahada iyi futbolu için aldık ve çatır çatır parasını veriyoruz.oda hakkını vermeli.dedim ya benim en son takıntım olur memleketi.

Dartagnan

peki abdulaziz bizi görse üzülür mü? Mesela adana macından sonra o tepkıye,yuzumuzdekı ıfadeyı gorunce uzuldu mu ?

Serkan

Alıntı yapılan: Dartagnan - 18 March 2011, 16:09:35
peki abdulaziz bizi görse üzülür mü? Mesela adana macından sonra o tepkıye,yuzumuzdekı ıfadeyı gorunce uzuldu mu ?

Adana'da gözyaşları içersinde ağlayanlar kadar üzüldüyse abdülaziz'e hakkkımı helal ediyorum...

orhan

Şu dönemde bizim her futbolcuya ihtiyacımız var artık bu işi uzatmayalım giresun maçında morel vererek azizi kazanmanın yoluna gidelim, takımın bütünlüğünü bozmamış oluruz.çünkü agbetunun yerinde aziz oynayacak gibi  büyüklük bizde kalsın büyükler her zaman af eder.

kuzey55

18 March 2011, 18:40:24 #199 Son düzenlenme: 18 March 2011, 18:44:44 kuzey55
dilaverin suçu ne peki.neden o formayı haketmeyen adama tahammül edelim.dilaverin onndan kötü olmayacağı kesin.adam bizi bolu maçında 1 gol adana maçında 2 puandan etti onsuz rahat kazanıyoruz.bu kadroya giremez inşallah bir daha.

Ollivanders

FaTiH_HaN

Bazı oyuncuların aklından şüphe ediyorum. Sadece abdül için değil savaş içinde aynı şeyleri düşünüyorum. Ulan futbol piyasasından silinmek üzereyken Samsunspor gibi bir takım size şans veriyor Samsunspor sayesinde manşetlere çıkıyosunuz piyasa yapıyosunuz ama 2 maç oynayınca kendinizi bulunmaz hint kumaşı zannetmeye başlıyosunuz. Kimler top oynadı bu takımda serkanlar celiller cenkler bir kalemde silinip atılabiliyorken sen kendini ne hesabına koyuyosun. Ne yaparsalar kendilerine yaparlar,  top mu oynucaklar çıksınlar adam gibi oynasınlar he oynamıyomusun 2. lig 3. lig yolunu tutarlar. Kimse bizim kadar müsama göstermez bunlara.

forza_devil

18 March 2011, 19:00:40 #202 Son düzenlenme: 18 March 2011, 19:25:35 samsuni
abDuLaziz öle başı öndede neden bi maçda taraftarın yanına gitmedi??????????
:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Kaya

Tipik Ercüment Gül yazısı işte ama ı ııhh yemiyoruz birader... ;)

alperen_55

Abdulazize bende çok kızdım.acemice hareketler yaptı ve bizi iki puandan etti .bolu maçındada ahme te dua etmeli.lakin giresun maçında görev almasını istiyorum.bu maç onun için tamam mı devam mı maçı olmalı.  aynı lakayıtlık devam ederse abdülazizin defteri tamamen kapatılmalı.

Dartagnan

19 March 2011, 12:55:56 #205 Son düzenlenme: 21 March 2011, 12:03:22 samsuni
valla oynatmasın .Olurda gıresun macında yaparsa aynı seyi, hem saha kapanır hemde bızım sezonumuz kapanır.1 Taşta 2 kuş.

kuzey55

yemez bence oyanatamaz.en fazla ilk 18 e girer...

FaTiH_HaN

bencede ilk 18 e alır. skoru garantiye alırsak sonrada oyuna girer. öbür türlü yemez.

özkan

AZİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ  >:( >:( >:(

pitbul055