A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

kuzey55

wuuuwww kimsenin haddine değilmiş.öyle kalvye başında analiz yapmakla gs fb maçlarınız izlemekle oluyor sanırım SAMSUNSPORLULUK...hadi ordan be...paok taraftarının fb ye yaptığı tezahüratı gönderiyorum sene...HASBİ SEVİNDİKK...hsttrrrr

Serkan

otursam ben köşe yazısı yazsam bu adamdan  daha iyi yazarım ; hiç değilse dobra olur.

kuzey55

bunlar adam olmuşta bu siteye laf eder olmuş bize fanatik der olmuş..ve beyefendi bize taraftarlık ve futbol öğretmeye kalkmış...sizin gibi maşa değiliz değil mi menfaatimiz için birilerinin kıçını yalamıyoruz.karşılıksız seviyoruz bu takımı.

mehmet yılmaz

Özrü kabahatinden beter derler ya...

Beklediğimiz şeyler işte; çıkıp delikanlı gibi ben gsliyim demiyor da, yok UEFa kupasıymış, üstten bakan fblilermiş, kimse Samsunsporluluğu ona öğretemezmiş.

Hastalık hali bunların ki! Fanatiz bir hastalıksa çakma Samsunsporluluk daha beter vbir hastalıktır.
Neyse, kaale almaya değmez, muhatap olmamak lazım ki reklamını yapmasın hayebeye.
Ne olduğunu anladık neticede.

kuzey55

bir önerim olacak bundan sonra çok daha büyük organizasyonları bu güruhlara inat samsunspor.biz ismi altında yapmalıyız.çok şükür iftiralarla çekemeyenlerle mücadele edecek gücümüz var..bunun gibiler de hasetinden çatlasınç

olmeca

sevindikmisin üzüldükmüsün boz efendiliğinide gel bana cevap verde akıtayım beyninin pekmezini ;

hem galatasaray için yazı yaz sonra eleştirince bu tipler zart zurt de , unuttuğun birşey sen bu tip dediğin insanların karşısında esas duruşta durursun; zaten okuyorsun bu mesajları ayık ol hani.

Serkan

yok ya Mustafa biz bu şahsiyet gibi Samsunspor'u kendimize reklam malzemesi edemeyiz; nasıl olsa Gs ilerde şampiyonluğa oynadığında Samsunspor aklına gelmez bu zihniyetin.

Musti

Dünyada en çok okunan gazeteler yerel gazetelerdir. Çünkü herkes kendisinden haber almak, önce etrafında olup biteni öğrenmek ister. Herkes kendi kapısının önünü süpürür önce.

Bu ülkede herkes ulusal olmaya çalışıyor. O yazıyı yazdın da ne oldu? Koskoca camianın çözemediği olayları, onların akıl edemediğini sen mi yazdın. Adamlar Uefa'yı alalı 11 sene oldu Allah aşkına ya!... Kimi kandırıyorsun sen? Adam gibi çık de ki ben Galatasaraylıyım.

Ben küçükken Samsunsporluyum dediğimde "Oğlum burda herkes Samsunsporlu başka büyüklerden hangisi" diye sorulurdu. İşte bu da o zihniyetin evladı...Gerisini siz anlayın...

mehmet yılmaz

Musti'nin dediği gibi aslında, o yazıyı yazması gslilerin çok da umurundaydı ama Samsunsporlu olduğuna inandığımız birinin  GS'li çıkması, üstelik bunu da samsunsporluyuz yazan bir sitede ilan etmesi bizim umurumuzda işte; açıkçası üzüldüm ben.

Çok da umursamamak lazım. Magazinde bir kuraldır; Başarısı ve popülaritesi olmayan alt düzey şarkıcılar, basını bulduğu zaman meşhur sanatçılara sallarlar. Onlarla polemiğe girmek ve sadece bu sayede gündemde kalmak isterler. samsunspor.biz kişilerin tekelinden çıkmış ve Samsunspor taraftarına mal olmuş bir oluşumdur, her saçmalayana cevap vermek bizim işimiz olmamalı.

Eğer o sitenin yöneticileri de gerekeni dememişlerse yazıktır, günahtır. Ne diyordun Serkan, ölü taklidi yapın mı? :)

Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 16 March 2011, 20:54:56
Ne diyordun Serkan, ölü taklidi yapın mı? :)

Abi bu zihniyete ölü taklidi yetmez ; o halde ne diyoruz
allahını seven üstüme toprak atsın :d

Ollivanders

Senin zorun bizle hasbi. Adana maçı sonrası yazdıgın yazı da da adanaya gidenlerin içinde bizi gostermemiştin.

Tekrar yazıyorum . Herkes doğru bir biz eğriyiz arkadaş.

Stoper

17 March 2011, 00:13:39 #191 Son düzenlenme: 17 March 2011, 00:52:02 Stoper55
Alıntı yapılan: ilkerkoray - 12 March 2011, 23:36:08
senin beni tanımadığın belli. ben bu takımda sadece abdulazizi değil, tüm futbolcuları savunurum. bu zamana kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. bir kaçkişi istedi diye bildiğim doğrudan şaşmam. samsunspor haberlerini okurken iyi, işinize gelmeyince ilker trabzonlu. bu işleri bırakın artık. emin ol sen bana aziz değil de her hangi bi oyuncu için aynı sözleri söylesen ben yineaynı tepkiyi verirdim. bu sitenin kurucularından erdem abi bilir. izmirdeki buca maçında erdem abi benim turgut için güzel şeyler yazmamamı söylemişti. ben o zaman o na da aynı tepkiyi vermiştim. şimdi sana ve senin gibi düşünenlere soruyoru. ben sadece trabzonluları mı savunuyorum... bu anlattığım olayın doğruluğunu erdem abiden öğren istersen...

Yok be İlker hiç inandırıcı değilsin.
Aziz benim yakın arkadaşım,hemşom,topragım,dostum.Onu korurumda,savunurumda.Yaptıklarını görmezden de gelirim,onun hakkında olumlu,yapıcı haberlerde yaparım desene. Aziz'in bende ki yeri ayrıdır x futbolcumu yoksa Aziz mi diye sorsanız 61 kere  Aziz derim desene. Facebook da Aziz için açılmış fan sayfalarından 2,3 tanesini begenmen,internet ortamındada Aziz'i kovalaman bile olayı hiç bilmeyen birisine söylesek düz mantık yorumlayıp bazı şeyler söyler..

Kaya

Birde Hasssbi arkadaş çıktı başımıza iyimi..Ben kendimi bildim bileli maçlara giderim çokta deplasmana gitmişliğim vardır genelde sima olarak biz SAMSUNSPORlular birbirimizi tanırız..Bu arkadaşı gören bilen varsa helal olsun..Ayrıca Serpico55 kardeşim sen Adanaya gittin mi? :D Gittiysen ne gerek var evde oturup istanbul takımlarını seyredip bi yazı altında analizini yapsaydınya.. >:(

FaTiH_HaN

Alıntıİnsan oğlunun bazen yaşamında çok çaresiz kaldığı anlar vardır.

Örneğin seni yapmadığın hatta aklından bile geçirmediğin bir konuda suçlayıp sonrasında da savunma bile yapamadığın anlar da olduğu gibi...

O anlar dediğim gibi çaresizsindir.İçin içini yer.Konuşmak istesen de bulunduğun konum nedeniyle konuşamazsın yada konuşturmazlar.Gece yatağında ne uyku tutar ne de kafan rahattır İnsanı tek kelime ile hayata küstürürler...

Anlatmaya çalıştığım kişi Samsunsporlu futbolcu Abdülaziz...

Tavşanlı Linyitspor maçının devre arasında karşılaştım Abdülaziz ile....

Emin olun Abdülaziz'i sizde görseniz üzülürsünüz....

Başı önde yüzüme bakmadan" nasılsın" soruma son derece üzgün,çökük ve çaresiz bir yüz ifadesiyle "iyiyim ağabey" dedi.

Sesi bile en alt perdeden zor geliyordu.. Başını hafif kaldırıp yüzüme baktığında ise gözlerinde yapılan haksızlığın onda yarattığı psikolojik tahribatı daha da net gördüm.

Başını kaldırdığı o kısa anda "ağabey benim için nasıl böyle düşünürler " deyip tekrar başını öne eğdikten sonra son derece ağır,çökmüş ve belden eğilmiş bedeni ile sanki yüzünü insanlardan saklarcasına yere bakarak uzaklaştı.

İnsan olan böylesi bir duruma seyirci kalamaz... Bu genç insanlar en azından ekmek parası için bu işi yapıyorlar.

Mesleklerinde profesyoneller...

Bu yazımı yazmadan önce Abdülaziz işini köküne kadar araştırdım.

Böyle bir şey asla yok... Beni yıllardır tanıyanlar bilir.İnanmadığım emin olmadığım konuda meslek hayatımda yazı yazmamışımdır.
En azından böylesi bir haksız durumda bu insanın yerine kendinizi koyarak düşünmek daha sağlıklı daha da akılcı olur diyorum..

Haber Gazetesi

Sayın Ercüment  Gül'

Kime inanacağımızı şaşırdık ya :o

Akyol