Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2011, 02:29:00
bu arada ibrahim tatlıses e suikast girişimi yapılmış.başından vurulmus sanırım.hastaneye kaldırmıslar..
başından uzun namluluyla vurmuşlar nesini ameliyata almışlar anlamadım

kuzey55

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2011, 02:29:00
bu arada ibrahim tatlıses e suikast girişimi yapılmış.başından vurulmus sanırım.hastaneye kaldırmıslar..

yuhh durumu baya ağırmış hemde.kim neden yapar ki?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: maviay55 - 14 March 2011, 02:29:38
dedıkodu mu acaba belkıde basından vurulmamıstır.dedıgın gıbı uzun namluluyla basından vurulsa ölurdu herhalde.bu arada ozel levent hastanesıne kaldırmıslar.bızım buradan da ambulans seslerı gelıyodu demın.meger ıbrahım tatlısesmıs vay anasını.

maviay55

kuzey55

yok yahu heryede son dk haberi geçiyo

ahmetsefa55

dedıkodu derken kafasından vurulması dedıkodudur belkı dedım.yoksa vuruldugu kesın.heryerde sondakıka gecıyo.

cembaba

lucarelli

Valla habercilikte Telegolu tebrik ettim. Serhat Ulueren İbo'nun haberini verdi, haber kanallarını ve internetteki gazeteleri taradım hiç birinde bir bilgi yoktu.

Ahmet Çakar da uzun namlulu kesin bu işin içinde bir iş var deyip duruyor.

maviay55

o ahmet çakar da vara yoğa konusuyo deli oluyorum o adama

kuzey55

büyük ihtimal ölmüş olacağı dedikodusu var 45 dk ameliyatta kalmış tuhaf geldi bana.

maviay55

Alıntı yapılan: maviay55 - 14 March 2011, 02:29:38
:o :o

lucarelli

Bence 45 dakka az bile. Sonuçta kafadan vurmuşlar. Şimdi Telegol'de altyazı var ameliyattan çıktı, yoğun bakıma alındı diye.

kuzey55

bende onu diyorum uzun namluluyla başından vurul ameliyata gir 45 dk sonra çık ilginç...alıştırma yapılıyor gibi geldi bana

Ollivanders

Dartagnan

ölümüne üzülecegımı hıc dusunmuyordum bu zamana kadar .Ancak insan ne olursa olsun tuhaf oluyor bu tarz haberler karşısında.