Bank Asya 1.Lig 25. Hafta SAMSUNSPORumuz-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 3-0

Başlatan King Of The North, 06 March 2011, 22:29:00

« önceki - sonraki »

Ayberk

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 13:39:37
Her an her saniye düşlere dalıyoruz
Efsaneleri teker teker anıyoruz
Özlenen günlere doğru yol alıyoruz
HAZIRLANIN ÇOCUKLAR EVE DÖNÜYORUZ

made in ayberk  >l< >l< >l<

Bu kadar beğendiğini bilmiyordum abi, mutlu oldum :)

GurbetciFanatik

samuray

işte böyle budur önce güzel futboldan dolayı hepsinin alınlarındans öpüyorum helal olsun size çocuklar teşekkür ler kalpar hocam dersinizi iyi çalışmış ve iyide çalıştırmıysınız çok teşekkürler bizlere bu güzel galibyetinezden dolayı sağl hocam zaman zaman sizi eleştiriyoruz ama bu kez övgüye değersiniz sağolun hocam sağolun futbolcu kardeşlerimiz sağolun büyük taraftar yönetim herkese teşekkürller bu galibiyetten ötürü işte bu samsunspora yakışan da güzel futbol güzel galibiyet  >l< samsunspor_x >l< >l< >l< >l< samsunspor_x >l< samsunspor_x >l< >l< >l< >l< >l< samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x >l< >l< >l<

Ollivanders

Herşey mukemmeldi. Ben boyle bir sevinç gormedim. Neredeydiniz bu zamana kadar ? Neden bizi kanser ettiniz ? Allahınızı severseniz boyle oynayın.Bu taraftar heryere gelir peşinizden. Taraftar için soylenecek birşey yok :) Harikayız.

##kdc##

murat yıldırmmm foreverrrrrr >l< >l<
bi ara sekmeye başladı yüreklerimizi ağzımızaa getirdi samsunspor_x

Ajan

İyi güzel hoş da neden bunları söylemek için yeni bir başlık açma gereği duydun?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Ayberk - 12 March 2011, 19:50:18
Bu kadar beğendiğini bilmiyordum abi, mutlu oldum :)
çok beğendim kardeşim bildiğin gibi değil  :) bıktık daa artık klasık tezaruhatlardan boyle yenı bestelerın soylenmesı gerekıyo stadımızda.sen bu bestenın uzerınden devam et.bıraz daha gelıstır. ;) >l< >l<

kaptan 55

sezonun en iyi futbolunu oynadık,skor tabiki çok güzel ama o skoru getiren futbol o kadar keyif vericiydi ki bu muhteşem taraftar sezon başından beri bu futbolu bekliyor,istiyordu.bu taraftar bu lige çok ama çok fazla çok şükür ki takımda taraftara sonunda ayak uydurdu.

ne abdülü,ne kalparı bu futbolla deymeyin keyfimize...

bekle bizi süper lig şimdi daha büyük harflerle GELİYORUZ.

CurvaSs

Alıntı yapılan: uçarlı - 12 March 2011, 20:09:01
ya arkadaşımız yeni üye olabilir.
sevincini paylaşmak istemiş.

bence arkadaş da haklı, yeni üyedir, alışır demekten başka çaremiz yok. görmemezlikten gelelim.  .:.:.

Dartagnan

taraftarımızın uzerınde nedense bır durgunluk vard bu macta.Hele hele alt maraton deli etti beni.Muhtemelen bu durgunlukta çekirdekçilerin önceki maclara gore fazla olmasından kaynaklı.Anlamadıgım sey stadyumda baya ıyı ses varken tv den o kadar fazla gelmemıs.Mersınlılerde o kadar kısı vardı bekledıgım ses gelmedı ayaklarındalar:D

Ajan

Alıntı yapılan: uçarlı - 12 March 2011, 20:09:01
ya arkadaşımız yeni üye olabilir.
sevincini paylaşmak istemiş.

tamam eyvallah yeni üye diyelim ki üyelik tarih 20 Aralık 2010  üye olunurken forum kuralları yazan bir metin var insan onu okur hiç olmazsa.Siteye her gün en az 50 kişi üye oluyordur 50'side başlık açmaya kalksa forum düzeni ne halde olur

maviay55

kumköylü ahmet

3-0 demisdim ben cok sukur degil 3-0 1-0 bile raziyim artik..
bu macda herkez tek kelime ile mukemmeldi huseyin kalpar bile  :D
taraftarimiz muhtesemdi ama cok zaman maci izlediler tezaraaat yapilmadi o stadi inletmek lazimdi diye dusunuyorum..
bu arada spiker ve omer urundurun begendikleri oyuncu kadroda yokdu onu bile dile getirdiler bende guldum..macin kader ani ise daha 1.dakika ahmet sahindi helal olsun kalecimize iyiki varsin ahmet sahin..

Ayberk

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 12 March 2011, 20:08:18
çok beğendim kardeşim bildiğin gibi değil  :) bıktık daa artık klasık tezaruhatlardan boyle yenı bestelerın soylenmesı gerekıyo stadımızda.sen bu bestenın uzerınden devam et.bıraz daha gelıstır. ;) >l< >l<

Valla aslında bugün baktım da şöyle, maçtan 1 saat önce yine az buz kalabalık vardı maratonda ve kimse bağıramıyordu biraz da gerginlikten. Akan abi sağolsun, o başlatıyordu, maratonda dalga dalga cılız da olsa yayılıyordu tezahüratlar.Giresun maçında bir deneme atışı yapabiliriz belki ;)

celebi

Allahım pazar gününe bu şekilde uyanmak ne güzel bir duygu