Samsunspor Olağan Genel Kurulu : 16/23 Şubat

Başlatan bengülü, 09 January 2007, 17:19:43

« önceki - sonraki »

ramco55

onlar samsunun millet vekillerimi
yoksa..............

ŞİRİNLER

King Of The North

Hayırlı olsun,umarım herşey Samsunspor için iyi olur,sayın vekillerimiz de biraz ilgelenseler şehirlerinin takımıyla,orda oturmayla olmaz bu işler,sayın Haluk KOÇ'a teşekkür etmek lazım hakikaten Samsunsporumuzla ilgelenmese Oftaş maçına da gelip ataklarımızda heyecanlanmazdı.

Tamer55

süper lige çıkma ihtimali fazlalaşırsa samsunspor atkılarıyla şeref trübühdeki yerlerini alırlar milletvekillerimiz merak etmeyin

Pergani 55

TAMER55 çok güzel söylemiş herkes iyi günde var. kara günde kimse yok. taraftar dediğin her zaman heryerde ve her şart karşısında takımına sahip çıkar sadece iyi oldugu günlerde degil

Lusage

Engin Uzun'un birilerinin ittirmesiyle Taraftarın tepkisine rağmen yönetime sokulması, Son oynanan Diyarbakır maçında taraftarımıza yapılan ve geçmişten günümüze yaptıkları eziyete göz yumulması, transferlerdeki beceriksizlikler, Samsunsporcu değil benci düşünceler, Samsunspor'u reklam amacı olarak kullanmalar vs. vs. bunlar daha çoğaltılabilir. Bunları yapan kişiler yine yönetimdeler. Şu anda takımımızın başkanlık koltuğunda kimi görmek istersiniz sözüne bir çoğunuz İsmail UYANIK, Galip ÖZTÜRK, Şafak GEDİKOĞLU isimlerini önce söyler. Ancak hepimizin gördüğü bu isimlerin dahi takımı almak gibi bir çabası maalesef yok. Olsada göz önünde değil. Eğer bu yönetim bu sezon ilk 6 ya dahi kalamazsa bizim yapacağımız o sevmediğimiz beğenmediğimiz Kocaelispor Taraftarlarını örnek alıp başkanlık koltuğuna yer veya makam sahibi bir taraftarımızı seçtirip bu 3 isimden birisi geldiği takdirde görevi bırakırım şeklinde rest çekmek olacaktır. Yoksa artık Samsunspor'umuzun böyle yönetimler ve anlayışlarla 1 cm bile ilerlemesi imkansız hale gelmiştir...

berusa55

sanırım galip öztürk geliyor...cünkü en son yapılan genel kurulda yönetime galip öztürkün yegeni samsun sehirlerarası otobüs terminali müdürü fatih öztürk de girmişti!galip öztürk sesleri mi acaba bu durum!cünkü mayısta mazhar basoğlu bırakıyormus...ne dersiniz arkadaslar?

hasselbaink

Haluk Koç'un Oftaş maçına gelmei ya da telgraf çekmesi hiçbir şeyi değiştirmez. Mustafa Çakır da Altay maçına gitmiş mesela.

TBBM'de yapılan ve hangi takımı tutuyorsunuz diye sorulan ankette en çok GS, sonra Fb taraftarı çıkmış. Samsunspor'u tutan vekil sayısı ise 0 ( yazıyla sıfır)

Sanırım aydınlatıcı olmuştur.

Galip Öztürk konusunda ise hiç kimse şu durumda yönetime talip olmaz. Ama Haziranda bir olağanüstü kongre olacağı kesin. Bekleyip gömek lazım.

supporter

sevgili canikli Haluk Koç'un Oftas maçını şeref tribünü ismi verilen yerde değil taraftarın içinde izlemesi diğerlerinden biraz daha farklı gibi görünüyor. üstelik maç zaten ankarada iken diğerleri gelmedi.
kongreye telgraf çekmekle de kongre hiç yokmuşçasına davranmamış oldu. bunları çok hayranı olduğumdan söylemiyorum.

milletvekilleriyle ilgili anket daha önce de gündeme gelmiş Samsunsporlu olduğunu söyleyen 4-5 kişi çıkmıştı diye hatırlıyorum. bu sefer neden böyle bir sonuç çıkmış anlamadım. özellikle haluk koç, mustafa çakır ve musa uzunkaya nın verecekleri cevap Samsunspor olmalı diye tahmin ediyorum.

Bu Mazhar Bey'in gidiyorum açıklaması ise zaten kimsenin kendilerinden memnun olmadığını bilen kişiler olarak eleştirilerin azalmasını sağlamayı hedefliyor gibi görünüyor.

berusa55

yönetimde fatih öztürkün olması,acaba galip öztürk'ün baskanlığa geliyor olmasına bir işaret olabilir mi arkadaslar?basoğlu da bırakıyor???

Alemci İsmail

Ne üzülürüm bu yönetim giderse!!!
Ağlayıp durmasınlar,ihanetmiş,hepsi hikaye.Sportif başarı iyi bir yönetimle olur.Geçen yıl Adnan Ölmez bu yıl Mazhar Başoığlu ve ekibi taraftara yapmadıkları kalmadı.Herkesi küstürdüler,İnşallah yeni,tam bağımsız ve gerçek Samsunsporluların olduğu bir yönetim gelecek dertler bitecek.

cagdasahmet

Allah askina kac para bu kulübün borcu ?

hasselbaink

supporter

ben siyasetçilere hiç güvenmiyorum bkz. Mazhar başğolu... Hiç değilse Samsunsporludur diye sevinirken en berbat dönemlerimizi yaşatıyor bize. puan olarak da Samsunsporluluk olarak da.

Anket konusunda ise dediğin gibi en azından Uzunkaya, Samsunsporluyum diyebilirdi. Belki de anket yapıldığında mecliste bulunmuyorlardı. Malum, vekillerin devam mecburiyeti yok.

KaleArkası

Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Allah askina kac para bu kulübün borcu ?

23,5 Trilyon.

cagdasahmet

Alıntı yapılan: "KaleArkası"
Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Allah askina kac para bu kulübün borcu ?

23,5 Trilyon.

23,5 Trilyon ... Arkadaslar bu ne demek ? Samsunspor ne yaptida bu kadar borca girdi ? Param olsa feda ederimde   ...rakam gercekten cok yüksek...

Kulüb'e gelir kaynagi lazim.Bir Otoparkla RusPazariyla olacak isler degil bunlar.Yönetim(?) takima mesela ne bileyim daha cok kaynak saglamali.Antep'in , Kayserinin bile 2 takimi 1ve 2ci liglerde.Genclerbirligi seneye belkide 2 takimla Süper Lig'de olacak.Peki biz ? Bir zamanlarin efsane , herkesin dilindeki kulübü nerelere geldik.Yazikk cok yazik gercekten...Futbol sektöru endüstriyellesti artik.Birseyler yapmanin zamani gelmedimi sizce ? Bence su andaki yönetimin gitmesiyle birlikte girisimlere baslanmali.Ha kim tam olarak ne yapacak derseniz o baska bir konu , tartisilir düsünülür.Fakat battikca batiyoruz böyle giderse bilmiyorum neler olur...hayirlisi...