Samsunspor Olağan Genel Kurulu : 16/23 Şubat

Başlatan bengülü, 09 January 2007, 17:19:43

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıSamsunspor Genel Kurulu ertelendi

Samsunspor Kulübü'nün bugün yapılması planlanan olağan genel kurulu, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 23 Şubat 2007 tarihine ertelendi.

Samsunspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından belirlenen iki olağan genel kurul tarihinin ilkinde çoğunluk sağlanamadı. Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesisleri'nde, bugün saat 17.00'de yapılması gereken kongre, çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle 23 Şubat 2007 tarihinde aynı saat ve aynı yerde yapılmak üzere ertelendi. Bu arada, mevcut Başkan Mazhar Başoğlu haricinde başkanlığa bugüne kadar herhangi bir adayın çıkmadığı belirtildi.

hasselbaink

kongrenin bir hafta ertelenmesi beklenen birşeydi zaten. muhtemelen bu yönetim devam edecek. zaten haddinden fazla Samsunsporlu olmayan birileri kendi kurmadıkları bir takımı almaya yanaşmaz. bu aşırı iyimserlik olur. sonbahardaki genel seçimlerden sonra bazı gelişmeler olabilir. bu sene böyle gider...

jean

bu yonetimle anlasilan sene sonuna kadar devam bakalim neler olacak sene sonunda

berusa55

since1965

Yeni listede engin uzun ve ercam ince kesin yoklar.Samsunspor camiası için hayırlı olsun.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: "since1965"Yeni listede engin uzun ve ercam ince kesin yoklar.Samsunspor camiası için hayırlı olsun.

başka bir forumda
AlıntıCuma günü de kongre var ve mevcut yönetim devam edecek gibi. En azından eli cebine gitmek bir tarafa, takıma zarar veren bazı zararlı tipleri tasfiye ederler ve değişikliğe giderler.
yazmış idim ve 10 saniye sonra bu notu gördüm. Engin Uzun Hazretleri terk-i diyar eylemiş; gözümüz aydın... Bu zihniyeti taşıdığı müddetçe bir daha stad kavşağından bile dönmemesi dileğiyle...

MeL_55

AlıntıBAŞOĞLU İLE DEVAM

Samsunspor'un bugün yapılacak olan Genel Kurulu'nda başkanlığa Mazhar Başoğlu yine tek aday olarak çıkacak

KONGRE SAAT 17.00'DE

Kırmızı-Beyazlı takımın Olağan Genel Kurulu bugün Büyükşehir Belediyesi Anakent Tesisleri'nde yapılacak. Saat 17.00'de gerçekleşmesi beklenen Genel Kurul'da bin 100 üyenin oy kullanması bekleniyor. Mevcut başkan Mazhar Başoğlu'nun tek aday olarak çıkması beklenen kongrede yönetime bazı yeni adayların alınacağı öğrenildi.

YILMAZ BİLGİ ALDI
Samsunspor'da bir haftadır kongreyle ilgili çalışmalar büyük gizlilik içinde sürdürüldü. Bir hafta içinde yönetim kurulu sık sık bir araya gelerek kendi rasında durum değerlendirmesi yaptı. Kulübe en büyük maddi desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise yönetimden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

SON KEZ TOPLANDILAR

Yönetim Kurulu dün yapılan idman sonrasında kulüpte son kez bir araya geldi. Toplantıya Başkan Başoğlu, Naci Pınar, Ali İhsan Yeşilyurt, Hasan Uçak, Metin Ateş, Olcay İnanç, Fikret Yalçın, Cengiz Engin, Fatih Temiz, Mustafa Alemdaroğlu, Mustafa Akın, Temel Camadan ve Nihat Yılmaz katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından yöneticiler tesislerden ayrıldılar.

ERSÖZ YÖNETİME
Samsunspor'un dünkü idmanında değişik bir sima vardı. Bu kişinin İsviçre'de bir hava şirketinin ortağı İbrahim Ersöz olduğu öğrenildi. Başkan Mazhar Başoğlu ile birlikte idmanı izleyen İbrahim Ersöz'ün yeni oluşumda yer alacağı bildirildi. Vezirköprülü olan İbrahim Ersöz, 1995 seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olmuştu.

AF İSTEDİLER

Öte yandan, yönetim kurulunda görev yapan bazı üyeler, sağlık sorunlarını ve iş yoğunluklarını öne sürerek yeni oluşumda yer almak istemedikleri de öğrenildi. Tayyar Cantürk, Asım Azal, Ercan İnce ile Engin Uzun'un sağlık sorunları ve işlerinin yoğunluğunu öne süren kişiler olarak öne çıktılar. Ancak bu kişilerden bazılarının zorlamayla yönetime alınacağı da öğrenildi.

MeL_55

AlıntıBaşoğlu yeniden başkan

Samsunspor'un Anakent Sosyal Tesisleri'nde, daha önce çoğunluk sağlanamadığı için ikinci kez gerçekleştirilen Olağan Kongresi'nde Mazhar Başoğlu, tekrar başkan seçildi.

Anakent Sosyal Tesisleri'nde, daha önce çoğunluk sağlanamadığı için ikinci kez gerçekleştirilen kongreye, mevcut başkan Mazhar Başoğlu tek aday olarak atıldı. 104 delegenin katıldığı oylamada Mazhar Başoğlu, tüm oyları alarak yeniden başkan seçildi. Kongreye katılan Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, ligdeki kulüplerin maddi sıkıntılarına dikkat çekerek, altyapıların mutlaka güçlendirilmesi ve Samsunlular'ın takımlarına sahip çıkması gerektiğini söyledi. Samsunspor eski Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, sıkıntılar içerisinde olan bir kulübü yönetmenin zorluğunu dile getirerek, şuan görev yaptığı dönemden daha fazla Samsunspor'a katkı sağlamaya çalıştıklarını, kulübün ayakta durabilmesi için mücadele verdiklerini kaydetti.

Olağan Kongre'de yeniden Samsunspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen Mazhar Başoğlu, kulübün ayakta durabilmesi için yıllık 16 milyon YTL'ye ihtiyaç olduğunu, takımın büyük borçları bulunduğunu, bu borçların üstesinden gelebilmek için yoğun çaba harcadıklarını dile getirdi. Tüm vakitlerini Samsunspor'a ayırmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Başkan Başoğlu, Samsunrspor'u ayakta tutabilmek için ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Samsunspor'un yeni Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Fatih Temiz, Cevat Öncü, İbrahim Ersöz, Naci Pınar, Engin Uzun, Ali İhsan Yeşilyurt, Nihat Yılmaz, Hasan Uçak, Fatih Öztürk, Temel Camadan, Metin Ateş, Cengiz Engin, Fikret Yalçın, Olcay İnaç, Murat Özdemir, Naim Gülçiçek, Mustafa Kurumahmutoğlu, Hayati Ergür, Azmi Yılmaz ve Tayyar Cantürk"

istanbul grubu

Başkan Mazhar Başoğlu Şafak Gedikoğlu'na yönetim için teklifte bulunmuş fakat Şafak Bey kabul etmemiş.Öğrendiğimiz kadarı ilede ''Ben zaten Samsunspor için vargücümle çalışıyorum bunun için yönetici sıfatı taşımama gerek yok.Haftadan haftaya yönetim kurulu toplantılarına gelip bir koltukta oturmak yerine taraftarın arasında sesim kısılana kadar bağırmak bana daha büyük haz veriyor.Yönetici olma sevdalısı değil ben Samsunspor sevdalısıyım.Bir gün yönetime geleceğim ama taraftarı karşıma alarak değil onlarla omuz omuza vererek Büyük Samsunspor için geleceğim'' demiş.

supporter

İbrahim Ersöz'ün listeye girmesine sevindim. Uzun zamandır Samsunspor'da görev almak için gayret içindeydi. Yani "zoraki getirildim" diyenlerden değil. Ama cebinden para verme gibi huyu olmayanlar tarafından kullanılmasını istemem. Umarım öyle olmaz.

veis

asıl sorun yönetim de degil asıl sorun şu herkes inandı resmi vardı ya tek sorun kongreye 104 kişi katılmış ya bumu inanmak bizlerin dışında bu takımı destekleyen yokki.

Tribün_ali

engin uzun bu adam uyuz oluyorum yaww ne yüzsüs adam bırak git bu takımı ya insan iyi bir iş adamı olabilir ama asla futbol yöneticisi olamaz

liseliler

kim ne derse desin en delikanlı adam şafak bey.Şimdiye kadar kim bu kadar taraftara sahip çıktı.hangi yönetici gelip türbünde bizle bağırdı.En son kasımpaşa maçında söğütbahçelilere gelen 200 kaşkoluda yine o göndermiş.İstanbul da maça gelipte şafak beyin gönderdiği ürünlerden almayan kaldımı be.Adam delikanlı Samsunlu.Şirketinin telefonu 326 51 55.Restaurantının telefonu 325 14 55.Arabasının plakası 34 HUM 55.Size bir soru; bu kadar zamandır Samsunsporluyuz.Hangi abimiz bize bu kadar sahip çıktı?[/b]

veis

ben şahsen zaman zaman görüşüyorum samsunspor ürünlerimide sagolsun kendisinden aldım tanır beni ama gerçekden samsunun yetişdirdigi ender insanlardan birisi.

sycetin_55

SAMSUNLULARIN oyuyla seçilen şerefden yoksun vekiller bu önemli kongremize katılmadılar...
sadece Sayın Haluk Koç telgraf gönderip özür dilemiş...
Bu adamlara yazıklar olsun...