Levent Eriş görevden alındı!

Başlatan roligan, 06 March 2007, 15:39:21

« önceki - sonraki »

roligan

Samsunspor yönetimi başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Levent Eriş'in görevine son verdi. Eriş'in yerine hoca arayışları sürüyor, Giray Bulak teklifi kabul etmedi.
Son durum bu...
İnşallah Samsunspor için hayırlısı olur.
Saygılar

Amsterdamli

Benim adayim Ercument Coskundere! Haber icin tesekkurler sevgili Roligan.

ali ihsan

Hayırlısı olsun.Bu işin gitmeyeceği belli olmaya başlamıştı zaten.İNŞALLAH ALTERNATİFİ TESPİT EDİLMİŞTİR.GEÇEN SENEKİ GİBİ HAFTALARCA HOCA ARAMAYIZ UMARIM.

tankut

geçen sene sakaryayı play- off öncesi alıp lige çıkartan Nejat Biyediç yada Bursanın eski hocası Raşit Çetiner mükemmel olur diyorum....

Turkoman

beyler levent hica gercekten gittimi???

adige73

bence mehmet özdilek olabilir ne de olsa samsunlu.zaten bu sene geçtibu sene takıma genç futbolcular kazandırılmaya çalışılmalı seneye bu gençlerle süper lige çıkılmalı

MeL_55

AlıntıEriş gidici gibi

Samsunspor´da Altay mağlubiyeti sonrası yaşanan şokun ardından dün akşam yönetim kurulu üyeleri toplantı yaptı. Kulüp binasında saat 17.00´da başlayan toplantı, yaklaşık beş saat sürdü. Toplantıda, Teknik Direktör Levent Eriş´in durumunun masaya yatırıldığı ve hoca değişikliğinin gündeme geldiği öğrenildi. Dün İzmir´de bulunan Eriş´in Samsun´da olmamaması nedeniyle hoca değişikliği konusunda yönetimin kesin kararını vermediği ifade edildi. Yönetimin, bugün sabah saatlerinde Samsun´a gelecek olan tecrübeli hocadan alınacak rapordan sonra değişiklik konusunda karar vereceği öğrenildi. Bu arada, teknik direktörlük için şu anda boşta olan Giray Bulak´ın adının geçtiği ifade edildi. Öte yandan Naci Pınar´ın başında olduğu Futbol Şube Sorumluluğunun lav edildiği ve bu şubenin genel menajerliğe bağlandı.

roligan

Türk Telekom Lig A ekibi Samsunspor'da, teknik direktör Levent Eriş'in görevine son verildiği bildirildi. Nuri Asan Tesisleri'nde kulüp başkanı Mazhar Başoğlu ve kulüp basın sözcüsü Cevet Öncü, basın toplantısı düzenledi. Başoğlu, takıma yapılan transferlere rağmen alınan kötü sonuçların önüne geçemediklerini belirterek, işlerin her zaman istenildiği gibi gitmediğini söyledi. Ligin 3. haftasında göreve getirilen Levent Eriş'in kariyeri, teknik direktörlüğü ve Samsunspor ile olan bağında hiçbir sorun yaşamadıklarını, ancak yapılan durum değerlendirmesinde Eriş'in görevine son verilmesi yönünde bir karar alındığını ifade eden Başoğlu, şunları kaydetti: ''Hocanın kariyeriyle ilgili hiçbir sorun yok. Devre arasında hocanın istediği tüm transferleri yaptık. Ligin ikinci yarısının 6 maçını da geride bıraktık. İstediğimiz sonuçları alamadık. Ligde kalan 11 haftalık zamanda bir hamle yapmamız gerekiyordu. Bir durum tespiti yaptık ve böyle bir karar almak zorunda kaldık. Zaten hocamız da takımın bu başarısızlığının kendisini de rahatsız ettiğini dile getirmişti. Kararı hocamıza tebliğ ederken hayatımın en zor anlarından birini yaşadım.'' Sezon sonunda yönetim kurulundan bir çok kişinin de görevi bırakma niyetinde olduğunu belirten Başoğlu, ''Şu anda görevi bırakmanın kulübe ihanet olacağı görüşündeyim. Sezon sonunda sonuç iyi de olsa kötü de olsa başkanlık görevinde kalmayı düşünmüyorum. Yönetim kurulundan bir çok arkadaşım da benim gibi düşünmektedir'' diye konuştu. Kulüp basın sözcüsü Cevat Öncü de futbol şubesinin dün yapılan yönetim kurulu toplantısında alınan kararla lağvedildiğini ve bu müessesenin genel menajerlik tarafından yürütülmesinin kararlaştırıldığını kaydetti.
YÖNETİM KURULUNDA Kİ İSTİFALAR
İki hafta önce yapılan Samsunspor Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kuruluna seçilen İbrahim Ersöz ve Azmi Yılmaz'ın, geçen hafta yönetim kuruluna özel işlerini gerekçe göstererek görevlerinden istifa ettiklerini bildirdiklerini belirten Öncü, şunları kaydetti: ''İstifa haberlerinin gazetelerde çıkmasının ardından, Ersöz, kulübe bir yazı göndererek görevinin başında olduğunu bildirmiştir. Duruma bir anlam verebilmiş değilim'' diye konuştu.

bluegreen55

yine bir tranzonsporlu gelirse hoş olmayan gelişmeler oluşur.

hatanın levent erişte olduğu artık açıklık kazanmıştı ama ben oyun sistemini değiştirmesi atak futbol oynatması yönünde telkinde bulunulmasını isterdim.

kalitesinin bir alt liginde oynayan bir takım bu ligdeki takımlara kendi sahasında sadece 7 gol atabilmişse hoca başarısızdır.

umarım bu kan değişikliği cesur heyecanlı bir hoca lehinde olur.

veis

dünyanın en saçma olayı bence bu.levent hoca ne yapsın adamlar evinde top oynayamadıkdan sonra.yeni gelen hocadanda bi cacık olmaz çünkü samsunsporun süperlige çıkma ihtimali olmadıgı için kimse teklife sıcak bakmaz.zaten aklı olan adamın samsunspor teknikdirektörlügünde ne işi var.

hasselbaink

Levent Hocaya bir kere bile "Eriş istifa" diye bağıramadan gitti. Ortada bir başarsızlık olduğu kesin.
Dobi gitti, Emin Kar gitti, Levent Eriş gitti, Ercan Kol gitti, Naci Pınar bıraktı... Ama bir kişi var ki dimdik ayakta.

Uzun uzun düşünmeyin. Bilin bakalım kim o?

Bu adamlarla Mourinho gelse başarılı olamaz. Süper Lig kökenli hocaların fiyatları çok yüksek. Samsunspor'un marka değerini de iki paralık ettiler zaten. Bakalım ne olacak? Ben memleketimizin doğusundan birileir olur diye bekliyorum artık.

supporter

giray bulak bizim yönetimden daha GURURLU çıktı ..

adam bir zamanlar hakaret ettiği kulübe gelmedi teklifi reddetmiş

bizimkiler hakareti yiyen taraf ama yoğurtçu ne derse o oluyor

hasselbaink

Alıntı yapılan: "supporter"giray bulak bizim yönetimden daha GURURLU çıktı ..

adam bir zamanlar hakaret ettiği kulübe gelmedi teklifi reddetmiş

bizimkiler hakareti yiyen taraf ama yoğurtçu ne derse o oluyor

Giray vicdandan değil cüzdandan gelmemiştir. Ama son cümlenenin altına imzamı atarım.

Dragoslav Ayraniç diye birini getirecekmiş bizim malum vatandaş. Aynı sektördenlermiş Ayraniçle.

since1965

Samsunspor tarihinde hiç kimseye verilemeyen yetki sabbır ve olanaklar levent erişe verildi.Samsunspor için hayırlısı olsun.Başarısız oldugu ortada bütün istedigi imkanlar yaratıldı ne derse yapıldı ama olmadı.Takımı yardımcı hoca Hakkı BAyrak çalıştıracakmış bu saatten sonra hocanın takıma falza bişey verecegini sanmıyorum.NE yapacaksak bu futbolcular ile yapacaz eger onlar inanamış bu takım süper lige çıksın diyolarsa hakkı bayrak ile devam etmeliyiz ve ona destek olmalıyız.

körfez55

bence iyi olmadı.yardımcı antrenörle olacak işmi bu allah aşkına.süper lig hesapları yapıyoruz.bence tanınmış iyi bir -teknik direktör alınmalı yoksa küme bile düşerizz..