A.Aziz Ne Zaman Kadro Dışı Bırakılacak?

Başlatan fanatik samsunsporlu, 06 March 2011, 22:44:07

« önceki - sonraki »

Ollivanders

08 March 2011, 11:26:26 #105 Son düzenlenme: 08 March 2011, 12:48:38 Serpico55
Haluk Tan Sen yalancının onde gidenisin . Allah seni bildiği gibi yapsın . Koçyigitteyken Abdulazize ve hocaya soven sen degil miydin ? Bu da mı yalan ! Haysiyetsiz. Hocanın da arkasındaydınız ama hoca artık sizin arkanızda. Yarın Aptalaziz de arkanıza gecer ne de olsa alışıksınız.

BUYUK SAMSUNSPOR SEN KİMLERİN ELİNE DÜŞTÜN :( Çıkmayalım istemiyorum. Bu basiretsiz , beceriksizler başarılı olacaksa istemiyorum. Bunlar bbu takımı biz cıkardık diye bu sehirde kasıla kasıla yuruyeceklerse istemiyoruz.

Turuncu

babasamsunlu

Sadece Halukmu..Bu yönetimin şirazesi bozuk..
Başkan bi kere en büyük yalancı..
Kaç kez şahit olduk yalanlarına..
Hoca yellenirse cemaatin ne yapaağı malum..
Bunlar şimdi biz yaptık kimse sahip çıkmıyordu edebiyatlarını yapacaklar ..
Ama arkalarında ki siyasi güç çekilince bakalım o zaman nasıl kaçacaklar..
Adilik yapmayında önce insan olun..
Sonra zaten yöneticide olrusunuz Kaymakamda.... >:( >:( >:(

spooks

İnsanı kanser eder bunlar ! Sırf partal yanlan dolan !

Gorkem

kaptan 55

piyonun önde gideni haluk tan  >:( sen iletişim işini bırak yıkama yağlama işine gir.

mehmet yılmaz

AlıntıABDÜLAZİZ'İN YANINDAYIZ
Adanaspor maçında traftarın tepkisi ile karşılaşan Abdülaziz'e Samsunspor yönetimi sahip çıktı. Basın Sözcüsü Haluk Tan,"Abdülaziz'in Samsunsporluluğundan kimse şüphe duymasın. Ona güveniyor ve her zaman yanındayız" dedi
08 Mart 2011 Salı 12:24

ÇOK ELEŞTİRİLDİ
Kırmızı-Beyazlı takımda Adanaspor maçı beraberliğinin şoku yaşanıyor. Kötü futbolun faturası teknik adam Hüseyin Kalpar ve bazı futbolculara çıkarıldı. Taraftarlar maç sonunda özellikle Abdülaziz'e tepki gösterdi. Bazı internet sitelerinde ise Abdülaziz'e ağır sözler sarfedildi.

GERÇEK SAMSUNSPORLU
Bu durum yetenekli oyuncuyu çok üzerken, destek ise yönetimden geldi. Basın Sözcüsü Haluk Tan dün yaptığı açıklamada, Abdülaziz'e sahip çıkarken,"Abdülaziz gerçek bir Samsunsporludur. Bunun aksini düşünmek haksızlık olur. Samsunspor forması için ne gerekiyorsa yapıyor. İki maçtır bir şansızlık yakasında. Ama iyi niyetli. Aziz'in hear zaman yanındayız" dedi.

ADAM GİBİ ADAMIM
Hakkında çıkan eleştirilere çok üzüldüğünü belirten Abdülaziz Solmaz ise,"Ben Samsun'un ekmeğini yiyorum. Kesinlikle ekmek yediğim yere ihanet etmem. Trabzon doğumluyum, ailem orada. Ama en büyük haksızlığı da Trabzonspor'da gördüm. Bana yakıştırılanları ağzıma dahi almak istiyorum. Adam gibi adamım. Bunu beni iyi tanıyanlara herkes sorabilir. Çok üzgünüm" dedi.

Ollivanders

Yarın çıkacak olan haberlerde taraftar yuzunden yenildik derlerse hiç şaşırmam.

mehmet yılmaz

AlıntıEkmek yediğim takıma ihanet etmem
Adanaspor maçında yaptığı hata ile eleştirilere maruz kalan Kırmızı-Beyazlı ekibin başarılı oyuncusu Abdülaziz Solmaz, "Yapılan hatanın Trabzonspor'la bağdaştırılması beni derinden üzmüştür" dedi.

Bu tip spekülasyonların Samsunspor'a zarar vereceğini ifade eden Solmaz, "Ben profesyonel oyuncuyum. Tarabzonspor'dan en fazla darbe gören futbolculardan biriyim. Böyle bir olayın Trabzonspor'la bütünleştirilip  bana yakıştırılması beni fazlası ile üzmüştür. Herkesin hata yaptığı gibi biz futbolcularda hata yaparız. Bir, iki maçta performansımın düşük olmasını başka bir takımla birlikte böyle bir söylemle gündeme gelmesini kabullenemiyorum. Ayrıca ekmek yediğim takıma asla ihanet edecek bir kişi değilim. Bu tip söylemler Şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza zarar verir. Şu anda önemli olan samsunspor'un başarısıdır. Ben Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcusuyum, Samsunspor'un başarısı için mücadele ediyorum" diyerek tepkesini belli etti.

Arena

Serkan

yok arkadaş samsun medyası sınıfta kalmıştır...

kamuri

İNANDIRICI GELMEDİ BANA NE DİYECEKTİ YANİ EVET GERCEKTEN TRABZONSPORA KÜFÜR EDİLDİĞİ İÇİN Mİ OYNAMIYORUM DİYECEKTİ

kuzey55

kendimden şüphe etmeye başladım tek suçlu ben gibi hissettim o faulü de ben mi yaptım acaba?

FaTiH_HaN

trabzonspor veya yedek kalma yada başka bir sebep onu bilmeyiz ama abdül bazı şeyleri kasten yapıyor bu çok açık ve net bolu maçında ahmet şahine dua etsin son dk da şutu kurtaramasa ne olacaktı arkadaşı %100 lük gol pozisyonundayken topu lakaitçe kaleye vurmasının açıklanacak tarafı yok. sonraki maç adanada yaptıkları ortada. kimsenin performansıyla alakalı eleştiri yapmıyor taraftar. takım olarak kötü oynadık ama abdülün yaptıklarının performansla alakası yok. pişman olmuş dersini almış olacakki hemen u dönüşü yaptı abdül. ama yemezler.

King Of The North

A.Aziz en büyük darbeyi bizzat trabzonspordan yediğini söylemiş, kendini savunmuş gene açıklama yapmış, Erkut Tutu taraftardan özür bile dilememişti, şu an klübün başında, gidecekse önce kendi gitsin. ne açıklama yaptı ne özür diledi, ben bu çocuğa biraz hak verdim ama o faul orda olmamalıydı 2 puandan etti bizi.
Başka bir anekdot paylaşmak isterim: Benim birader maç öncesi Seyhanda topçuların kaldığı otele gidiyor, A.Aziz'e "oğlum toparla kendini bu ne hal, çeki düzen ver kendine niye oynamıyorsun, maç bitiminde de yenersek eğer, tribüne gel bana formanı ver" demiş.  O da: "abi kendimi çok iyi hissediyorum, çok hırslıyım elimden geleni yapıyorum ama olmuyor, bu sefer olacak alacağız maçı ben de bizzat tribüne gelerek sana formamı vereceğim" demiş.
Giden 2 puana mı yanarsın, A.Azizin durumuna mı,formaya alamadı ona mı?

pitbul055

08 March 2011, 18:02:02 #119 Son düzenlenme: 08 March 2011, 19:52:21 samsuni
Gerçek samsunsporluymuşşş işte buna gülerim ben.Haluk Tan ne diyecekti tabiki sahip çıkacak futboldan anlasaydı bunları söylemezdi.Acaba nasıl korner olur biliyormu Haluk.Şıracının şahidi Bozacı işte.