acilen hoca değişikliği yapılmalı

Başlatan uçarlý, 07 March 2011, 12:47:21

« önceki - sonraki »

Fecr_55

Erken mi???
Bundan daha istikrarsiz, beceriksiz olamaz takim herhalde..Bunun üzerine gidilse gec kalmisliga son verip, yeni bir havaya kapilabilir miyiz o da muamma..

King Of The North

Bir de adama tazminat mı versinler, bırakın kendi istifa etsin, defolup gitsinler Aizle birlikte...

alperen_55

Bu takım hocasız bundan daha iyi oynar.iyi bir hoca olursa gönderilebilir. ersun yanal mesela hiç sevmediğim erdoğan arıca bile bundan iyidir.

eren55

07 March 2011, 23:18:01 #18 Son düzenlenme: 07 March 2011, 23:25:48 eren55
Kalpar'a neredeyse her konuda muhalefetim.Her ne olursa olsun sezon sonunda kesinlikle gitmeli zaten.Lakin şimdilik sezon sonuna kadar kalmasından yanayım.Yapılacak hoca değişikliği takımda çözülmelere sebep olacaktır.Takımın kendine güveni zaten yeterince eksik,hoca değişiminde bu ayyuka çıkacaktır.Yeni gelecek bir hocanın da şu vakitten sonra tam anlamıyla tüm sorumluluğu alacağını zannetmiyorum.Ligde pek çok takım kafaya oynuyor,hiçbirinin hocası bu saatten sonra takımını bırakmaz.Super lig'den bir hoca da henüz erken deyip gelmeyecektir.Netice de Kalpar iyi bir miras bırakmadı şu an itibariyle.Haliyle de iyi bir hoca getirebileceğimizi sanmıyorum.Bence Kalpar'ın sağlam bir şekilde uyarılması lazım yetkili mercilerce,aynı şekilde birkaç isim hariç futbolcularında.Şu an takımın üzerinde etkili olan tek otorite taraftar.Kalpar bir ara taraftara meydan okur gibi oldu ama yemedi.Taraftarla arasındaki mesafe herkes tarafından biliniyor.İlk yarıdaki ritmimizi yakalamak adına üzerlerinde taraftar dışında ciddi ciddi otorite hissetmeleri gerektiğini düşünüyorum.Bize düşen de yeterince taşan sabrımıza,ki hakkıyla taştı, biraz daha irice bir kap ayarlamak.

Ayberk

Kalpar'ın hatalarının artık ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Dün kadroya baktım, dedim; ulan bizim kadro ilk yarı çok daha iyiydi. Bu eserin sahibi Kalpar'dır! Ancak; bu dakikadan sonra bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Olursa da daha da büyük bir kaos doğurur bu değişiklik. Takım hocasızken takımı çalıştırabilecek bir Allah kulu var mı? Bu dönemde hoca bulmak kolay mı? Gelen hoca şu kadroyla ne yapabilir? İddia ediyorum şu elimizdeki oyuncu kadrosuna; işte şablonu bu diyebileceğimiz, oturtabileceğimiz bir diziliş yooook! Adam kadroyu daralttı etti ama, kalsın. Gitmesi şu andan itibaren bence yarardan çok zarar getirir.

berusa55

07 March 2011, 23:24:19 #20 Son düzenlenme: 07 March 2011, 23:28:17 berusa55
Lig bitene kadar ne hoca ne futbolcu değişir şu saatten sonra. Önemli olan şu kritik süreçte bunları nasıl hizaya getireceğiz bunu düşünmek lazım. Taraftarı bir yerlerine takmadıkları açık ve sabırımız bitiyor ama anlamıyorlar sanırım! Had hayırlısı!

eren55

Bence Kalpar taraftarı hafife almıyor,hatta taraftardan çekiniyor.Bunu saklayabilmek adına da enteresan işlere kalkıyor.Önce takım üzerinde tüm hakimiyeti sağlamak istedi bazı topçulara yemeyince de faturayı kesip gönderdi.Cenk şehrin tümü tarafından sevilen bir isimdi ama cidden başarısızdı.Kalpar onu göndererek mesaj vermek istedi.Görevi bırakırım demesindeki tek maksatta taraftardan destek görebileceğini düşünmesiydi.Netice tüm taraftarın kendisine muhalefet olacağını düşünmüyordu,yerini görmek istedi.Aradığı desteği taraftardan göremeyince tribünlerle ilişkisinin koptuğunu anladı.Bazı maçlardan sontra 'Siz onları birde yenseydik de o zaman görseydiniz.' diye verdiği demeçlerle taraftarlar arasındaki olumsuz durumunu salvolarla geçiştirmek istedi ama olmadı.Umursamaz tavırlarının arkasındaki gerçek taraftardan ziyadesiyle çekinmesidir.

eren55

Transferler konusunda Samsunspor kesinlikle şu ligin en başarısız takımı oldu 2.yarıya girerken.İyi oyuncular alamadığımız gibi eldekilerden olduk.Fakat bu yeni transferler Kalpar'ın fikri mi pek bir bilgim yok.Kariyer konusuna gelince Samsunspor'u çalıştırabilecek kadar iyi bir hoca olduğunu düşünmüyorum ama getirildi bir kere ve sezon sonuna kadar kalsın.Fakat ilk yarının sonlarına doğru ciddi ciddi Samsunspor'u küçümsediğini düşündüm.Netice de iyi maçlar çıkarmamıza rağmen pek takıma güvenmiyor,inanmıyor gibiydi.Sanki  ben buranın adamı değilim der gibi geliyordu.Bu sebeple iyi oynadığımız maçlar da bile sempati duymadım kendisine.Şampiyon olacağımıza inanmadığına da kesinlikle bahse girerim.

maviay55

Alıntı yapılan: veis - 07 March 2011, 14:06:40
dere geçerken at degiştirmek olmaz.sonuçda çok fazla bişey kaybetmedik ve hoca degişikligi için artık iş işden geçti.

LisandroLopez

Turgay Gölbaşı ile facebookta bir süre konuşma fırsatım oldu inşallah düzeltecez hem futbolu hem skorları dedi Tavşanlı maçıyla beraber.
Kaptan olarak ipleri almanın vakti geldi konuşucam hepsiyle gibi şeylerde söyledi insan ister istemez umutlanıyor tabi..

Tanju Con

spooks

"Süper Lig'e çıkacağız"
Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Adanaspor maçı sonrasında her iki takımın da çok iyi mücadele ettiğini söyledi.

Kalpar, şunları kaydetti:

''İki takımın da gol yollarında çok fazla pozisyonu yoktu. Öne geçtikten sonra skoru korumamız gerekirdi bunun üzüntüsü içerisindeyim. Ama futbolda bunlar oluyor. Bundan ders çıkarmalıyız. Şampiyonluğa oynayan bir ekibiz iyi de gidiyoruz. Buradan iyi bir avantajla dönmek bizim için iyi olacaktı, ama olmadı. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz. Samsunspor bu yıl bir üst lige çıkacaktır. Hepimiz inanıyoruz, bunu gerçekleştireceğiz.''

alıntı kaynağı: http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx

atakumlu83

arkadaslar bu ıkı hafta oyuncularmızından bır kacını ızlemek ıcın kulublerden menejerler gelecekmıs yanı vıp trıbunde olabılırler

Dartagnan

kimi izleyecekleri belli değil mi?

1.secenek: Kemal tabiiki.
2.secenek:Murat yıldırım.

Ahmet ve hakan yas ıtıbarıyle olmaz.Gerısını salla gıtsın.

spooks