acilen hoca değişikliği yapılmalı

Başlatan uçarlý, 07 March 2011, 12:47:21

« önceki - sonraki »

gkhn

09 March 2011, 16:43:28 #60 Son düzenlenme: 09 March 2011, 16:48:55 gkhn
Alıntı yapılan: babasamsunlu - 09 March 2011, 16:34:14
GÖKHAN KABA İSTANBUL BELEDİYE NELER YAPTIĞINI BEN BİLMİYORUM..
Bİ ANLATABİLİRMİSİNİZ  GÜZEL ABİCİM..
ÖĞRENELİM..

3.5 sezonda 34 maçta oynamış 5 gol atmış abi.Tam bir golcü yani :)

FaTiH_HaN

maç başına 0,14705 gol ortalamasıyla oynamış. ;D

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 09 March 2011, 16:41:01
kardeşim ben her ibb maçını izlerim hemen hemen ayrı bi sempatim war .D o takımda bi tum bi gokhan kaba takımı sabote edio mecburiyetten oynattı hoca. selamlar sana. sakin olmanı tavsiye ederim. kolay kolay gelmez başarı.
senin çelebİBB abimizle bir tanısıklıgın var mı acaba ?  8) :-*

babasamsunlu

MEHMET POLATIN BEN VARYA... SÖVDÜRTME ŞİMDİ BANA BURDA MEHMET POLAT DENEN ŞAHSİYETSİZ ADAMA..
SEN OLAYLARA OLDUKÇA UZAK KALMIŞSIN GÜZEL KARDEŞİM..
BENCE ÇOK FAZLA UZATMA BU KONUYU...

veis

ya uçarlı allah aşkına nerede bize zarar vermiş topçu var saydın.hadi feridunu geçtik şimdide mehmet polat dan bahsediyordun.gökhan kaba fenere gol atdı diye aslan mı yapalım.turgutda galatasaraya gol atdı napcaz şimdi.giderken bu kulübe parada kazandırdı.sonuç olarak bu takım bu hocayla sezonu bitirmek zorunda ve öylede olucak.çünkü degişiklik için zamanlama resmen intihar olur.sen zannetmeki yeni gelen hoca hemen takımı 10 maç üst üste galibiyet serisine ulaştıracak.bu takımın başına capelloyuda getirsen elinde turgay aziz billy orhan gibi adamlar olucak.tamam eleştiri yapalım ama sen bugün süperlig hayali kuruyorsun sevsende sevmesende kalpar ile oldu ve sezon sonu nu görmeyi hakediyor hoca.

kabacevizli55

olmayaçak duaya amin denmez yienim boşa kürek sallama kaddafi libyayı bırakır kalpar samsunu bırakmaz

babasamsunlu

ŞU KONU KİLİTLENSİN VE HERKES HUZUR BULSUN PİLİİİSSS  ::) ::)

Serkan

yahu kimse hüseyin kalpar'ı savunmuyor burda neyin peşindesin arkadaş

FaTiH_HaN

hüseyin kalparın en çok eleştirildiği yer burası zaten söylemek istediğimiz hoca değişikliği için geç kalındı bu saatten sonra yeni hoca sağlam dişe kerpeten vurmak olur kalmış 10 hafta zaten

babasamsunlu

Hocam bizim seninle hiç bir problemmiz yok..
Burada bulunan üyelerin yüzde 98 i kalpara sövüyor zaten..
biz senin zikrettiğin isimler üzerinden sana kızıyoruz..
otorite boşluğundan bahsetmek istiyorsun dilinin dödüğünce ama kullandığın isim Mehmet polat denen şahsiyet takımı malatyada kerem ile birlikte satan adamdır..
bu adamlardan örnek verme.
meramını daha düzgün adamlardan bahsederek anlatsan bu kadar tepki toplamasın ..
yada takıl kafana göre işte.

Ahmeti

bak uçarlı kardeşim burda kalpar için daha öncede konu açıldı o konuda sövenmi arıyorsun eleştirenmi arıyorsun yani baya bi tepkimiz vardı ama ne oldu hiçbirşey.
Yani yeni gelecek hoca başarısız olursa bütün suçu kendinden öncekilere atıp çıkakacak işin içinden.

Ama takım başarısız olunca en azından suçlayacak bi sebebimiz var.

Köprüyü geçene kadar mecburen ayıya dayı diyeceğiz.

spooks

Alıntı yapılan: uçarlı - 09 March 2011, 17:39:42
ligten bu kalparla çıktığıızda yönetim kalparla devam kararı alacaktır bu 2 2 4
işallah öle bişe olmaz  >:(

FaTiH_HaN

onu süperlige çıkınca düşünürüz be kardeşim

Sonuna Kadar 55

daha sezon ortası az kaldı çıkarız inş..

kemal4455

hoca değişikliğinden önce şu aptalaziz in gitmesi gerek iyice savsakladı çok cıldırtıyor taraftarı ben böyle gevşek topçu görmedim yaa...