bu takım şampiyon olabilir mi?

Başlatan Sadece Samsunspor, 14 February 2011, 22:57:31

« önceki - sonraki »

veis

Alıntı yapılan: veis - 17 February 2011, 11:18:25
bu takım bizim ve biz süperlige çıkacagız

tekrarlıyorum bu takım bizim ve biz süperlige çıkacagız.

Sonuna Kadar 55

Gökberk55

celebi

cembaba

red_white

çıkabiliriz ama şampiyon olucağımıza inanmıyorum ben artık... tavşanlıyı rakip olarak görmüyoruz sözde ama adamlar takır takır alıyor maçları

kaptan 55

07 March 2011, 15:39:40 #81 Son düzenlenme: 07 March 2011, 18:27:27 kaptan 55
dört futbolcunun sezon sonuna kadar ki performansı bizim hedefimizi belli edicek.

Kodalak

şampiyonluk istemiyorum,biz süper lige çıkalım istiyorum...

çok mu şey istiyorum... :D

ahmetsefa55

07 March 2011, 17:17:55 #83 Son düzenlenme: 07 March 2011, 18:25:37 ahmetsefa55
valla bu takım cıksa da cıkmasa da taraftarımız turkıyenın tartısmasız en ıyı 3 taraftarından bırıdır..buna superlıg takımlarını da dahıl edıyorum.dun dunya yıldızlarını kadrosuna katan besıktas taraftarını da gorduk.stadını dolduramamıs.
hedefsız anadolu takımlarına b.. atan ama kendı hedefsız kalınca 10 bın kısı bıle toplayamayan galatasaray taraftarını da gorduk.!!!

eren55

Taraftarımız şampiyonluğunu ilk yarı itibariyle ilan etti.Gelgelim ikinci yarıyla beraber futbolcular şampiyonluk inancımızı yıktıkları gibi ilk iki inancımıza da sekte vurmaya başladılar.

LisandroLopez

Kadere inanırım olacak olacak..

Ayberk

Çıkacağız dediysek çıkacağız, inancımda en ufak sapma yok(en azından şimdilik)

kuzey55

hiç inancım kalmadı.hele de futbolcuların verilen primler değil her şeyi sorun yapması iyice azalttı umudumu.takımdaki arkadaşlık ortamı da fasa fiso.

celebi

BİLDİĞİM KADARIYLA TAKIMDAKİ ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE. ancak primlerle ilgili bilgim yok

Serkan

Biz tribünde çoktan şampiyon olduk, beylerin Keyfini bekliyoruz.