50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

davidsavage

En azından duran topları iyi kullanan bi oyuncumuz olduğunu fark ettirdi,frikik golu olcaktı ne güzel  ama kısmet ilerde olur inşallah.

55.hakan

Alıntı yapılan: davidsavage - 07 March 2011, 01:27:40
En azından duran topları iyi kullanan bi oyuncumuz olduğunu fark ettirdi,frikik golu olcaktı ne güzel  ama kısmet ilerde olur inşallah.
Abdülaziz oyunda olsaydı o pozisyonda bir kıç atardı Dilaver'e,sonra top uzayda  >:(

Atakumlu

oyuna girdikten sonra bence takımı hareketlendirdi, bu takımda mutlaka olması gereken bir oyuncu...

orucreis

oyuna girdikten sonra biraz daha baskı kurduk adana üstünde ama olmadı (tabiki olmaz 3-5 futbolcuyla maç kazanmaya çalışıyoz)bu adam oynatılsa her hafta üstüne koyarak oynar ve zor maçları bile alırız en azından adam gibi pozisyonlara gireriz

GökhanÇağlar

bu takımda kesinlikle oynamalı,hiç olmasa ne yaptıgını biliyor,pas yapabiliyor...turgayla azizi üstüste koysan bir dilaver etmez...

Kaya

Şutu düşünür,dikine gider,pas atar ama yedek oturur..Kafayı yememek elde değil..Hani takımdan giden futbolcuların hep bir ağızdan söylediği''Bardağı kalpar doldurur bize taşırmak düşer''sözü varya şuan onun yaşadıklarının en iyi özetidir sanırım..

berusa55

08 March 2011, 01:10:48 #81 Son düzenlenme: 08 March 2011, 01:17:31 berusa55
Adam oyuna girdi ataklarımız hız ve kalite kazandı ama bu herif yedek oturuyor her maça başlarken. Şaka mısın Kalparinho Allah aşkına söyle artık!

ahmetsefa55

ya kalpar allah askına hadı savası anladım.hadı hakan akmana genc dedın begenmedın sans vermedın yolladın.allah askına sezerı dun kartal denızlı macında ızledınızmı adam ne top oynadı bır de penaltı yaptırdı.sol içde harıka oynadı.tam ıstedıgımız tıpte bır topcuydu.hadı onu da gectım.anılı nıye yolladın ne ıstedın adamdan.adamın agzı var dılı yok.cenk gıbı bızım ıcın efsane olan bır golcuyu tek kalemde sılersın.sımdı de dılavere taktın adam agzıyla kus tutsa sana yaranamaz artık.
ayrıca bu sene bu kadar ancak gecen sene oktayı da kadro dısı bıraktıgını unutmayalım ımparatorun  ;)

babasamsunlu

Orhanın çok kötü olduğu dönemlerde Günlerce Sezer Sezer diye bağırdımda "ama Orhan İyi abi " diyenlere inat Sadece Sezer :)

Şaka bir yana hep söyledim yine söylüyorum..

Bazı futbolculara gösterdiği töleransı Oktay,Anıl,Dilaver gibi dikine oynayan oyunculara ve kendisini geçen sene ipten alan Sezere vermeyen Karakalpaklıkalparhinyoya yazıklar olsun..

Sezerede helal olsun Anılada helal olsun..
Şuan bu takımda olsalardı hem kadro derinliğimiz hemde futblcu kalitemiz çok çok çok daha üst seviyede olurdu..

FaTiH_HaN

turgayın yerine oynamalı hadi oynatmıyosun muratın olmadığı hafta ilk 11 de oynatmalıydın dilaveri hiç birşey yapmasa ayağa pas yapar ve duran toplarda da fena değil attığı frikik baya etkiliydi kaleyi tutsa gol olabilirdi.

AhmetDenizci

Alıntı yapılan: Samsunlu5595 - 06 March 2011, 15:26:13
İçime doğdu  :) Eğer bugün oynarsa ceza sahası dışından golü var  :)

bir şut attı ceza sahası dışından ve hemen bu mesaj aklıma geldi  ;D

GökhanÇağlar

giresun maçında agbetunun yerine oynamalı artık,henüz ilk 11 başlamadı..formayı kapmak adına gösterecektir kendini...

yirmiuc

Bence ilk 11'de oynayabilecek bir oyuncu değil.

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: yirmiuc - 19 March 2011, 02:33:44
Bence ilk 11'de oynayabilecek bir oyuncu değil.
bu takımda abdülaziz bile ilk 11 de oynayabiliyorsa,bu adam da oynayabilir..

FaTiH_HaN

Şans verilirse iyi oynayacağını düşünüyorum özellikler uzaktan şutlarda ve duran toplarda etkili olabilecek izlenimi bıraktı bende. Bi dene kalpar bişey kaybetmezsin anılı doğru düzgün izleyemedik bile bu adamıda oynatmadan gönderme şans vermeden iyi oyuncumu kötü oyuncumu vasat oyuncumu nerden anlayacağız.