50- Dilaver Güçlü

Başlatan kuzey55, 25 December 2010, 00:42:54

« önceki - sonraki »

LisandroLopez

20 February 2011, 02:15:14 #60 Son düzenlenme: 20 February 2011, 12:53:25 LisandroLopez
Ben boş bir oyuncu olmadığını düşünerekten ortasahada Hakan Bayraktar'ın yorulduğu anlarda değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Gökberk55

boluya götürülmüş ama ilk 18 e alınmamış,acaba sakatlıktan mı yoksa kalparın gazabı mı yine bu adamı da yemez inş kolpar

babasamsunlu

Gökberk55

Alıntı yapılan: yirmiuc - 20 February 2011, 18:03:12
muratın sakatlanacağını bilseydi kesinlikle alırdı ilk 18e

muratın sakatlanmayacağını bilse bile alması lazım ilk 18 e her zaman azizden çok çok iyidir.ayrıca kapanan takımlar için iyi bi oyuncu kartal maçında güzel bi şutu vardı,bence her zaman işimize yarar

ahmetsefa55

21 February 2011, 16:46:01 #64 Son düzenlenme: 21 February 2011, 16:50:49 ahmetsefa55

Boluspor maçının ardından Almanya'ya giden ve bugün hem nişanı, hem de doğum günü olan Dilaver Güçlü, "Arkadaşlarım bana en güzel hediyeyi verdi. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.Boluspor maçında 18 kişilik kadroya girememenin üzüntüsünü yaşayan Dilaver Güçlü, takım arkadaşlarının aldığı 3 puan sonrasında büyük mutluluk yaşadı. Karşılaşmanın ardından Almanya'ya giden ve bugün hem nişanı, hem de doğum günü olan yetenekli futbolcu, "Her futbolcu oynamak ister. Bende buraya tribünde oturmak için değil, forma giyip takımıma katkı sağlamak için geldim. Fakat hocamızın verdiği kararlara da saygılıyım. Ne zaman görev alırsam üzerime düşeni en iyi şekilde yapmaya hazırım" dedi. Bugün evliliğe ilk adımı atacağını belirten gurbetçi yıldız, "Arkadaşlarım bana hem doğum günü, hem de nişan hediyesi verdi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Bu galibiyet tekrar rahatlamamızı ve kendimize gelmemizi sağladı" diye konuştu.

haber gazetesi

55_OrHaN_55

Baksanıza kalpar nasıl da şefkatle seviyor dilaveri :D

34 SS 1965

bence kadroya almaması duygusal bı yaklasım olabılır adamın nıkahı varmıs sakatlanmasın gıbı de dusunmuste olabılır kalpar bakalım bı gelsınde adana macında ıns ondan cok sey goruruz

lucarelli

Bolu maçında oynasa Aziz'den kötü olmazdı herhalde.

kuzeycity

eren55

Herifi oynatmıyorlar ki bir numarasını görelim.

Cagdas Ünver

Çok mülayim bakmış yahu :D Hüseyin Kalpar'da tam baba şefkati göstermiş :D

AhmetDenizci

Murat'ın yokluğunda kendini gösterme zamanı Adana maçı.
Eğer iyi oynarsa Murat dönünce Turgay'ın yerine oynayabilir.

KareAs55

İçime doğdu  :) Eğer bugün oynarsa ceza sahası dışından golü var  :)

GökhanÇağlar

çok güveniyorum bu adama, oynarsa gösterir kendini...

kumköylü ahmet

oyuna girer girmez takimin havasi degisdi ilk 11 de baslamasi lazim