Bank Asya 1.Lig 24.Hafta Adanaspor - SAMSUNSPOR'umuz: 1-1

Başlatan berusa55, 19 February 2011, 17:03:08

« önceki - sonraki »

red_white

bence yeniliriz , böyle maçlarda umutsuz olunca tersi çıkıyor  >l<

berusa55

Samsunspor'da durmak yok

01 Mart 2011 / 22:47

Kırmızı Beyazlılar, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adanaspor müsabakasına aralıksız hazırlanıyor.

Enes ŞAHİN/ Haberexen.com

Bank Asya 1.Ligde 37 puanla 2. Sırada yer alan temsilcimiz Samsunspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçı hazırlığına ara vermeden devam ediyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde saat 17:00'de gerçekleşen antrenmanda Teknik Direktör Hüseyin Kalpar oyuncularıyla bir müddet görüştü.Futbolcuların konsantresini üst düzeyde tutmak adına her antrenman öncesi oyuncularıyla konuşup rakip takım hakkında bilgi veren deneyimli teknik adam Kalpar,hafta sonu oynayacakları Adanaspor maçını bir hayli önemsiyor. Adana deplasmanından alınacak iyi sonuç ile ardından Samsun'da oynayacakları Tavşanlı maçından da galip gelmeyi planlayan Samsunspor Teknik Heyeti ince eleyip sık dokuyor.İdmana grup halinde düz koşuyla başlayan Kırmızı Beyazlı futbolcular bir müddet istasyon çalıştı.

Daha sonra değişmeli üç grup halinde yarım sahada çift kale maç oynayan futbolcular antrenmanı tamamladı.Çalışmaya dün izinli olan İzzet katılırken sakatlığı düzelen yıldız oyuncu Murat Yıldırım ise çift kale maçta yer aldı.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=28851

celebi

Kodalak

celebi

Kodalak

sen adana yolcusu olmayasın sakın,pimi çekilmiş el bombası gibisin  :D

celebi

Kodalak

kadroyu tamamlamaya çalışıyorlar,ben gidemiyorum bu arada.İnanmıcan ama içişleri bakanı bile git diyor  ;D  ;D  ;D

ama maalesef gidemiyorum...

55.hakan

Maçı 6-4 alıyoruz beyler dün akşamki rüyama göre Kemal oynamıyor o yüzden gol fazla yiyoruz ama alıyoruz maçı; klübe skoru sormaya gidiyorum bir de  :D

King1965

Bu maçı alırsak ıpın buyuk bolumunu cekerız gıbıme gelıyor. 2 hafta ust uste evımızdekı maclar bızım ıcın avantaj suan bı ordunun oynamadıgı ve yakın rakıplerımıızın bye gececek haftaları dusunursek 1. ligi 6 puan farkla bıle onde gotururuz..

berusa55

LisandroLopez

kuzey55

Serkan

davidsavage

02 March 2011, 20:17:01 #224 Son düzenlenme: 02 March 2011, 20:43:15 davidsavage
En son Altay ve Bolu maçlarında kırmızı forma giyerek 3 puanı almıştık. Adana maçınada kırmızı formayla çıkalım,gerçekten uğurlu geliyor bu forma ;) >l<