Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Daha da illet olmamak için izlemiyorum vallahi şu an. Sadece izlemek isteyenler olabilir diye burdan haber vereyim dedim.

ahmetsefa55

bugun istinye park alışveriş merkezinde d&r a gittim.dergi bölümünde tese dergisi vardı.ilk önce ters çevirdim.sonra arkalardan bir dergi aldım tese dergisinin önüne koydum.artık kimse göremez  :)

Ahmeti

tv.den daha net belli oluyor şu aziz'in mallığına bakın zamanında pas vermemiş

Dartagnan

Ahmeti

twitter

td'de yine olay çıkacak trabrumun karadeniz takımlarının bilerek puan verdiklerini tartışıyorlar adamın teki bizim takımı örnek vermiş  :o

Dartagnan

babasamsunlu

la bırakın artık şu t.d. yi.. :P :P
samsunspor.biz neyinize yetmiyo ;) :):)

twitter

yazdığımdan değil ya arada bakarımda yani bizim takımı oraya koyup samsunun bunlara bilerek puan verdiklerini düşünmeleri saçma trabzonluların

Ahmeti

aram pek fazlı iyi değil ama üç tane tanıdığım rum taraftarı bizim kartal'la oynadığımız maçı izlemeye gitmişler stad'a, ahmet arkamızdaki üç kişi devamlı tese ye sövüyorlardı uyuz olduk dedi ,sordum ona ilk defamı maça gidiyorsun diye evet dedi,senin ne işin var stad'ta dedim tese ye sövmek bizim yıllardan beri geleneğimizdir demim herhade bidaha gelmezler maça.

kuzey55

adam gibi bi golcü olsa bu maç farklı olurmuş agbetu gayet iyiydi nasıl çıkardı anlamadım yine depreşti sinirlerim.abdule nasıl tahammül etti bu adam yahu.ayrıca dilaver iyi oynamış.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 February 2011, 15:23:15
arkadaşlar, bir facebook oylamasında daha birlikteyiz :) bir Samsunsporlu kardeşimiz bir oylamaya katılmış, yardımlarımızı talep etti, sadece Samsunsporlu oldugundan ben de yazayım dedim..

yapmamız gereken iş basit, www.facebook.com/bonuscard sayfasını beğenip, "aşkaraoke" kısmından videoları izle'ye tıklayıp, arama yerine ÇAĞRI BAYINDIRLI yazıp beğeneceğiz, hepsi bu.. yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum..

arkadaslar destek olalım.bıraz yuklenelım.gereklı destegı verelım  ;)

Burak

http://haber.gazetevatan.com/hangi-il-kac-vekil-cikartacak/360112/1/Manset

Karadeniz'de ki düşüşe ayak uydurmamışız çok şükür bu bile bir başarı aslında İstanbul'da 15 milletvekili artmış direk .D

Ertuğrul Sağlam

Yukarıdaki şablonda bir anormallik gözüme çarptı. Manisa'nın nüfusu 271.208 MV sayısı 10

Bir diğer dikkat çeken hususlar Hatay nüfusu 1.480.71 birçok büyükşehirden daha fazla nüfusa sahip ama büyükşehir değil.

Trabzon büyükşehir olmak istiyor ama trabzondan daha fazla nüfusa sahip ama büyükşehir olmayan kaç tane şehir var.
Aydın= 989.862
Muğla= 817.503
Balıkesir= 1.152.323
Denizli= 931.823
Van= 1.035.41
Tekirdağ=798.109

berusa55

18 February 2011, 23:30:21 #12239 Son düzenlenme: 18 February 2011, 23:37:51 berusa55
Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 18 February 2011, 23:28:49
Yukarıdaki şablonda bir anormallik gözüme çarptı. Manisa'nın nüfus 271208 MV sayısı 10

Bir diğer dikkat çeken hususlar Hatay nüfusu 1.480.71 birçok büyükşehirden daha fazla nüfusa sahip ama büyükşehir değil.

Trabzon büyükşehir olmak istiyor ama trabzondan daha fazla nüfusa sahip ama büyükşehir olmayan kaç tane şehir var.
Aydın= 989.862
Muğla= 817.503
Balıkesir= 1.152.323
Denizli= 931.823
Van= 1.035.41
Tekirdağ=798.109

Bilare olurlar  ;)

Manisa'yı yanlış yazmışar. İl nüfusu 1.379.484