Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

spooks

Alıntı yapılan: samsuni - 18 February 2011, 00:42:53
Üye olan olursa şu "Bize Her Yer Samsun" yazan rezil atkıların kaldırılmasını rica edin arkadaşlar.
Neresinden tutsan elinde kalır o slogan.

yazzdım

lucarelli

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 17 February 2011, 22:42:19
bu siteden haberi olan var mı?

http://samsunsporstore.com/asp/index.asp

Bu klubün resmi satış sitesi mi? resmi web sayfasından buraya bağlantı yapmamışlar.

berusa55

Hafta Sonu Spor Ekranı

18 Şubat Cuma

20:00 Eskişehirspor-Sivasspor / Lig TV
21:30 Nuremberg-E.Frankfurt / TRT HD

19 Şubat Cumartesi

14:00 Kasımpaşa-Ankaragücü / Digi Kanal
14:00 Boluspor-Samsunspor / TRT 1
14:30 Chelsea-Everton / NTV Spor (FA Cup)
16:00 Bursaspor-Gaziantepspor / Lig TV
16:30 Dortmund-St Pauli / TRT 3 & TRT HD
17:00 Gençlerbirliği-Karabükspor / Digi Kanal
19:00 Galatasaray-Bucaspor / Lig TV
19:00 Bologna-Palermo / Spormax (HD)
19:15 Manchester United-Crawley Town / NTV Spor (FA Cup)
19:30 Mainz-Bayern Munih / TRT HD & TRT 3
21:00 Real Madrid-Levante / NTV Spor
21:45 Inter-Cagliari / TV8 & Spormax (HD)
22:00 Lorient-Bordeaux / Kanal A
23:00 Zaragoza-Real Madrid / NTV Spor

20 Şubat Pazar

13:30 Mersin İdman Yurdu-Karşıyaka / TRT 1
13:30 Kartalspor-Diyarbakırspor / TRT 1
13:30 Juventus-Lecce / TV8
14:00 West Ham-Wolves / PL TV
14:00 Kayserispor-Antalyaspor / Digi Kanal
16:00 Chievo--Milan / TV8 & Spormax (HD)
16:00 Manchester City-Notts County / NTV Spor (FA Cup)
16:30 Leverkusen-Stuttgart / TRT 3 & TRT HD
17:00 Konyaspor-İBB / Digi Kanal
17:30 PSV-NAC Breda / Beyaz TV
18:00 Montpellier-Lille / Kanal A
18:30 Leyton Orient-Arsenal / NTV Spor (FA Cup)
18:30 M'Gladbach-Schalke 04 / TRT 3 & TRT HD
19:00 Altay-Denizlispor / TRT 1
19:00 Beşiktaş-Fenerbahçe / Lig TV
21:45 Napoli-Catania / TV8 & Spormax (HD)
22:00 Barcelona-A.Bilbao / NTV Spor
22:00 Toulouse-Rennes / Kanal A

21 Şubat Pazartesi

20:00 Adanaspor-Giresunspor / TRT 5

**KaR6**

bir maruzatım olacak, bu akşamki trt haber de süper 1 gol programında, eski topcularımızdan emin kar'ın fener'e attığı golü göstermişler, peşine şu hareketin geldiği, bir şekilde o görüntüleri bulmamızın imkanı var mıdır? facebooktaki videoların çogunu yapan emre diye bir arkadaş var, ona ulaşabilirmiyiz? saygılar.. .:.:.

kamuri

bugun facebookta bi kız arkadasım burası her yer değil şehri samsun atkısıyla resim çekinip profil resmi yapmış trabzonsporlu biri de yazmış hemen bize samsunda trabzon o kadar diye yorum yapmışlar hemen bende size her yer trabzon burası samsun o kadar yazdım çocuktan daha ses soluk yok bakalım bişey yazabilecek mi....

seckin55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 February 2011, 01:08:45
bir maruzatım olacak, bu akşamki trt haber de süper 1 gol programında, eski topcularımızdan emin kar'ın fener'e attığı golü göstermişler, peşine şu hareketin geldiği, bir şekilde o görüntüleri bulmamızın imkanı var mıdır? facebooktaki videoların çogunu yapan emre diye bir arkadaş var, ona ulaşabilirmiyiz? saygılar.. .:.:.
Mustafa gece bende izledim programı, yalnız trt haberi internetten arşiv yapan bir site yok.Bende araştırdım rastlayamadım, www.tvarsivi.com  ve  www.yildiz.tv  trt1, trt avaz, trt belgeseli arşivliyorlar.Emre Korkmaz da bu kayıtları  kesip montajlıyo diye biliyorum.

King Of The North

Dün hala maçındaydık bizim grupla, bizden önce travzonspor formalı birkaç kişinin halı saha maçı vardı, adamlar bizi görünce öcü görmüş gibi oldular, bizden kimse selam dahi vermedi adamlara, sanki bi tek kendileri var dünyada, artist i...ler.

sadece55

emre

Serkan

sadece55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 18 February 2011, 01:08:45

Babamın desene şuna yahu :)

**KaR6**

arkadaşlar, bir facebook oylamasında daha birlikteyiz :) bir Samsunsporlu kardeşimiz bir oylamaya katılmış, yardımlarımızı talep etti, sadece Samsunsporlu oldugundan ben de yazayım dedim..

yapmamız gereken iş basit, www.facebook.com/bonuscard sayfasını beğenip, "aşkaraoke" kısmından videoları izle'ye tıklayıp, arama yerine ÇAĞRI BAYINDIRLI yazıp beğeneceğiz, hepsi bu.. yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum..

emre

abilerim,kardeşlerim facebookta grupistanbul sayfasında paylasımlarımızın herkesın sayfasına gitmesi için grup istanbul 55 hayran sayfası actık.gerek organızasyonların bildirimi için gerekse yeni uyelerin aramıza katılması açısından iyi olacağı kanısındayız hepinizin desteğini bekliyoruz..

http://www.facebook.com/pages/Grup-%C4%B0stanbul-55/180327472002627

berusa55

TRT SPOR (3)'da Samsunspor'umuzun Kartal'la oynadığı maçın tekrarı var şu an.

Dartagnan

ya su taraftarla nasıl yenemedık kartalı  abı yaaa  >:( >:( >:(