22.Hafta LİG A SAMSUNSPOR 0-0 Diyarbakırspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 18 February 2007, 20:04:20

« önceki - sonraki »

KaleArkası

Alıntı yapılan: "cagdasahmet"Ofsayt gerekcesiyle bir gölümüz iptal edildi.Son dakika'da top cizgi'yi gecti mi gecmedimi

D sporda allah razı olsun tek kamera ile gelmiş heralde.Bu kadar mı berbat çekim olur allah aşkına Ne ofsayt posizyonu belli ne gol posizyonu hiç bişey belli değil.Bir tanede penaltı pozisyonu vardı.Ama diyarı yenmek lazımdı..

Gurbetci Bülent

Ya Arkadaslar ben kafayi yicen bu Gökhen kaba yüzünden, sahanin en kötüsüydü bu kadar kacaemi yaaa.
kactane pozisyona girecek bu adam gol atabilmek icin.
Takim 2.yari muhtesimde mükemmel baski kurdular cok begendim ama gereksiz doldur bosalt cok yapildi.Defans harikaydi 1-2 tane pozisyon haric cok saglam durdular bravo.
Taraftar macin sonundaki takima destegi muhtesemdi hep öyle kalir insallah.yalniz ilk dakikalarda neoldu anlamadim onu mactaki arkadaslar yazarlar artik.
Acil ama acil CANER yada SERKAn AYKUT takima girmesi lazim.
Ilk 6 gitdikce daha zor oluyor lig neredeyse bitecek hayirlisi artik.

foreversamsun

yine hüsran yine hüsran.içsahada bu futbolculara ne oluyor anlamış değilim.macın ılk devresınde takım cok tutuk oynadı.macın basında net pozısyonu gole cevıremedık.ikinci devreye daha hızlı ve ısteklı basladık ve 5 dk ıkı net pozısyon yakaladık ama gökhan kaba denılen kabılıyetsız topu trıbunlere vurdu.ben hayatımda o adam kadar kabılıyetsız bır futbolcu gormedım.o kadar boya ragmen 1 hava topu alamazmısın be adam.hertopu ezdi,çileden çıkardı hepımızı.takımın en ıyısı defans blogumuzdakı evren di bana gore.attıgı guzel golude ofsayt gerekcesıyle ıptal edıldı.d spor saolsun pozısyonu dogru duzgun gostermedı tekrar ki kesin bi bilgi sahıbı olabıleleım ofsayt olup olmadıgı konusunda.ortasahamız cok dusuk pasyuzdesıyle oynadı cok pas hatası yaptık ve ortasahanın bozuk olması takımı doldur bosalt dıe tabır edılen oyuna surukledı.son sanıyede burhan onune dusen topa daha etkılı bır vurus yapabılseydı kasımpasa macı gıbı macı golle bıtırebılırdık fakat gereklı sıddetle vurus yapamadı.sonuc olarak içeride 2 puanı daha çöpe attık ve elımıze gecen bır fırsatı daha elimizin tersiyle ittik.iç sahada galıbıyetlerın onemı o kadar fazlayken bız comertce ıçsahada puan dagıtıyoruz.takım dısarda aslan kesiliyor,aklımdan fedarasyondan sahamızı lıg sonuna kadar kapatmalarını ıstemek bıle gecıyor valla.samsundakı kardeslerımıze haksızlık olur bu tabıkı ama takımın ıcsaha futbolunu gorunce bu bıle gecıyor aklımdan.

sunbeam

En son canli izledigim mactan beri pekde ilerleme olmamis. Sürekli cikmaktan bahsediyoruz, ama halbuki gol bulmakta bile büyük zorluklar yasiyoruz. Yine kendi sahamizda cok kritik mac ve yine hayal kirikligi. Cikmak isteyen takim sakir sakir oynayacak. Malatya önüne gelene 5 atiyor. Bizim maclarda adamin uykusu geliyor.

Gecen sene düsen takim bunun on kati kosup mücadele ediyordu. Özellikle ilk yarida sanki herkes ne yapacagini bilmiyormus gibi rastgele topu ileriye vurdular.

Erol Kapusuz'a son haftalarda yapilan elestiriler cok hakliymis. Oynamasa belkide daha avantajli olurduk. En cok Serdar Özkan'i begendim. Gökhan Kaba biraz daha sogukkanli olsa bir iki gol atardi. Sinan Özkan'in ilk yaridaki kacirdigi pozisyonda inanilmazdi. Ancak Diyarbakirda becerisiz. Son dakikalarda o pozisyonu normalde kesin atmalari lazimdi. Ardindan Kasimpasa macinda oldugu gibi nerdeyse onlar atacakken Burhanla son saniyede nerdeyse golü buluyorduk. Büyük firsat teptik. Ama ilk 6 sansi devam ediyor. Bence haftaya Altay'i rahat yenecegiz ama pesinden Telekom'u yenermiyiz onu bilemem. Saka bir yana bu takim gercekten tüm maclarini deplasmanda oynasin. Orda daha iyi is görüyor.

Bana göre oyuncularin performanslari: (10 üzerinden ... puan)
Akin Dagdelen: 5
Feridun Sungur: 6
Tufan Esin: 5
Evren Kürkcü: 6
Ömer Ates: 6
Serdar Özkan: 8
Adnan Güngör: 4
Serkan Dökme: 6
Erol Kapusuz: 1
Gökhan Kaba: 3
Sinan Özkan: 5
------------
Mustafa Cicek: -
Samet Kilic: -
Burhan Coskun: 6

Tribün_ali

bu takmdan bir halt olmaz artık bu takıma güvenim kalmadı hekeme falan mane bulmayalım bu ne bicim anlayış ya kendi sahamızda taraftarımız joplanıyor var mı böle adalet

Serkan

öncelikle sayın emniyett amacınız nedir çözemedimm biz türk değilde pkk lımıyız ist adam gösteri yapar devlete karşı ellemezsin stadda iki meşaele yanar çevik kuvvet tribüne girer çoluk çoçuk demeden joplar bumu adaletiniz samsun emniyeti? unutma ordaki senin çoçunda olabilirdi senin çoçuna öle vursalardı sen ne hissederdin o çoçn yerinde olsan baba beni daha maça götür dermiydin :S yazık değilmi ben bugün böle bir emniyetimiz oldu için tekrar utandımm biraz diğer illerin polislerini örnek alınn nedir bu taraftara yaptınız eziyett bizde sizin gibi TC kimliği taşıyoruz ya cidden maç için yazak bişe bulamıyorum izleyemedim zaten son dakkalarda bir golmü verilmedi bişe oldu ama göremedim maçın 7 dk polis tribünemi girer ya mantım hala almıyooo meşale yandı die tribünemi girilirr ya yaşı büyük olan biri bana izah etsin hala aklıma geldikçe sinirleniyoırum

south_london

fanatik55

kürtler orda istediğini yapsın...
kardeşlerimiz orda bi mesale yaktı diye polis onlara saldırsın ayıp bee ne bişim adamsın siz

her zaman  her yerde en büyük samsunspor taraftarı...

hasselbaink

Alıntı yapılan: "fanatik55"kürtler orda istediğini yapsın...
kardeşlerimiz orda bi mesale yaktı diye polis onlara saldırsın ayıp bee ne bişim adamsın siz

her zaman  her yerde en büyük samsunspor taraftarı...

Alıntı yapılan: "55teXas55"kahrolsun emniyet terörü

yazık ya... bu kadar terbiyesizlik olmaz. insan olan bunu yapmazdı. iki meşale yandı diye ne oldu? ülkenin doğusu yanıyor be... İnadına Samsunspor, inadına Türkiye... Bu arada Söğütlübahçeyi, Mekansızları, Şirinleri kutluyorum. Efsanesiniz siz be...

cem 55

arkadaslar biz burda hıc yırtınıp durmayalım kendımızı uzmeyede gerek yok bu takımdan bi halt olmaz bı takım orta sahada 3 pas üst üste yapamazmı ya aklım almıyo alan ileriye dogru dolduruyo ne olacaksa su dıyarbakır kadar kötü bı takımı yenemıyosak kaderimize razı olmak zorundayız.gökhan kaba o pozisyonlarıda gol yapamazsan hangi pozisyonu gol yapacan mustafa çicek oyuna gırer bi serbest vurusuta bı kornerde topu kaldırmayı basaramaz mı bi insan ya allahtan son dakıkada korneri samet denen cocuk kullandıda tehlıke yarattık onuda kalenın içinde kalecıye nişanladıya burhan valla onada bravo  kalecı desen degaj yaparken topu kaptırır allahtan top mal serkan özdemıre geldıde kacırdı yoksa normal bı topcu onuda gol yapardı.sahada az bıraz sivrilen evrenle serdar özkan vardı gerisi hikaye yazık gercekten cok yazık bizde ne hayaller kuruyoruz hafta sonu izmire gideriz bu hafta galibiyetın verecegi moralle takımımızı destekleriz diye ama insanda ne heves ne hayal hıcbısey bırakmıyolar of of olan yıne bızım gıbı samsun asıklarına oluyo

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "cem 55"arkadaslar biz burda hıc yırtınıp durmayalım kendımızı uzmeyede gerek yok bu takımdan bi halt olmaz bı takım orta sahada 3 pas üst üste yapamazmı ya aklım almıyo alan ileriye dogru dolduruyo ne olacaksa su dıyarbakır kadar kötü bı takımı yenemıyosak kaderimize razı olmak zorundayız.gökhan kaba o pozisyonlarıda gol yapamazsan hangi pozisyonu gol yapacan mustafa çicek oyuna gırer bi serbest vurusuta bı kornerde topu kaldırmayı basaramaz mı bi insan ya allahtan son dakıkada korneri samet denen cocuk kullandıda tehlıke yarattık onuda kalenın içinde kalecıye nişanladıya burhan valla onada bravo  kalecı desen degaj yaparken topu kaptırır allahtan top mal serkan özdemıre geldıde kacırdı yoksa normal bı topcu onuda gol yapardı.sahada az bıraz sivrilen evrenle serdar özkan vardı gerisi hikaye yazık gercekten cok yazık bizde ne hayaller kuruyoruz hafta sonu izmire gideriz bu hafta galibiyetın verecegi moralle takımımızı destekleriz diye ama insanda ne heves ne hayal hıcbısey bırakmıyolar of of olan yıne bızım gıbı samsun asıklarına oluyo

Sevgili Cem, degindigin butun konulari tek tek aynen bende yazacaktim, artik gerek kalmadi. Sametinden Cicegine Evreninden Ozdemirine hepsi uzerinde durdugum konulardi. Icimden helal olsun demek geliyor baska birsey degil. Zaten mac uzerine yorum yapasimda yoktu, sagolasin.

since1965

Meşale yakan cüneyt avara 1200 ytl para cezası 6 ay maça girmeme cezası.Burası Türkiye suc yapan varsa cezasını verirsin.Öyle saldıramazsın.Saldırılacak kişiler varsa KERKÜKE YAPILAN SALDIRIYI DİYARBAKIRA YAPILDI KABUL EDERİZ.diyenlere saldırın.

Tek kelimemde Samsunspor yönetimine bu kadar aciz olmayın taraftarınıza sahip çıkın.

maç hakkında yorum yapacak olursak elinize saglık.

mehmet yılmaz

bu foto SBÇ'nin meşale yaktığı an

Bu da emniyetin sükuneti sağlama çabası(!)

King Of The North

Diyarbakır kadar çirkef bir takım görmedim,kalecilerinden tutu alayı oyunu yavaşlatmak için ne gerekiyorsa yaptılar,en ağır hareketlerle oyunu soğuttular 2.devrenin her anında.Ah Gökhen şu golleri kaçırmasaydın da bunları yaşamıyor olsaydık ah ne diyeyim ben sana.

mehmet yılmaz

D Spordan nasıl göründü bilmiyorum, sesi kısmışlardı diyenler var ama tribünler gerçekten çok çok iyiydi.

maçın 15. dakikası falandı. Söğütlübahçeliler iki üç tane meşale yaktı ve ardından emniyet kelimenin tam alnmaıyla hunharca bir giriş yaptı oraya. Alakalı alaksız pek kişiyi copladılar.

Yönetim uyuma taraftara sahip çık tezahüratları her yerden yağmaya başladı. Birkaç yönetici koşa koşa gitti oraya ve Samsun Emniyet Müdür de... Ama hakikaten büyük bir rezaletti bu... Olayın( sertliğin) Diyarbakır-Karadeniz boyutu var mı bilemem ancak şöyle bir şey söyleyeyim. 19 Mayıs Stadında ilk defa girişte dijital makinemi almak istedi emniyet görevlileri. Niye dedim? Yasak dediler. iyi de ben de cep telefonu da var, kameralı onu niye almıyorsunuz dedim. Valla talimat geldi dedile.r tabii ben bir şeklide soktum makineyi içeri ama. Sanırım Kafkaf maçındaki mazlum deplasmancı, gaddar ev sahibi rolü oynatılmka istendi. Kanıtları da silmek istediler belki de... Çok mu şüpheciyim bilemiyorum.

Ama burada Söğütlübaçeye destek için atlayan Mekansızlar ve Şirinleri de kutlamak istiyorum. Büyük taraftar olduklarını gösterdiler.

İyi tezahürat yaptık bugün. Kapalıda da gözle görülür bir hareketlilik vardı.

Maçla iligili söylenecek çok fazla birşey yok. Maalesef geleneği devam ettirdik. İç saha özürlü bir takımımız var. İlk 45 dakikayı zayi ettikten sonra 2. Devre iyi yüklendik ama bitirici vuruşu yapabilecek iyi bir golcümüzün olmaması başımıza dert olmaya devam ediyor. Savunma iyiydi... Son anda bir gol yiyip yenilebilirdik de...

Ofsayt nedeniyle sayılmayan ve çizgiyi geçti mi tartışması olan pozisyonlar bana çok uzaktı. Yorum yapamayacağım ama TV'den izleyenlerin açıklamalarını bekliyorum.

İlk 6 hedefi baki... Altay maçında yenilmeyeceğimizi düşünüyorum. Ama yazık oldu...