22.Hafta LİG A SAMSUNSPOR 0-0 Diyarbakırspor

Başlatan Sadece Samsunspor, 18 February 2007, 20:04:20

« önceki - sonraki »

maviay55

maçın başlamasına 1 saat ten az bi süre kaldı ve forumda kimse yok herkes maça gitti heralde :P şimdi 19 mayıs stadında olmak vardı :roll:  
OOOOOO SaMsUnSpOr ooleyyyy

haydi samsunum al şu maçı güldür yüzümüzü...

sinoplu

oyun pek parlak değil

daha da onemlısı dakka 10 burası samsun israil değil sloganlar trıbunler karısmıs emnıet taraftar birbirine girmiş
hıc yakışmayan goruntuler bunlar

istanbuldan

maça da gidemedik..d sporuda bulamadım koca istanbulda.. hiç bir kahvede açılmazmı bi d spor yaw.. deli oldum.. umarım yeneriz.. hadi bi gayret..

Mecnun

Ben Samsun'da değilim. Maçla ilgili haber alınamıyor mu? Şu anda durum nedir, Samsunspor nasıl oynuyor. Bilenler birşeyler yazarlarsa özellikle olumlu şeyler çok sevineceğim.

ngonge

karman çorman bir oyun var bu sene çoğu maçta gördüğümüz gibi.
kenan ın yerinde evren var ve;

ömer ateş-evren-tufan-feridun lig A nın en iyi savunma dörtlüsü kesinlikle.

ortasahada görüntü malesef pek parlak değil, adnan ve serkan dökme ileri top taşıyamıyor. hücum varyasyonumuz yok. ancak şansa uzun topla kanatlarda sinan özkan ve serkan özkan ile bir iki pozisyon bulduk. gökhan kaba gene verimsiz, gerçi çok topla buluşmadı.

ve 55 numara her maç olduğu gibi bizi deli ediyor.

sonuç olarak ortada bir maç var, bizim 2-3 pozisyonumuz var, onların ise 1 tane ama çok ciddi kaçan pozisyonları var o da kalecinin hatası.

ikinci yarıya gelirsek, uyumaya devam edersek bence yeniliriz, daha aktif ve akıllı oynayıp hücumda şu rastgele pas atma işini bırakmamız lazım.

fanatik55

Mecnun

İkinci yarıda neler oluyor? Hala gol atamadık. Şu iç saha fobisini bir türlü yenemedik gitti. Maçtan önce korkmuştum ama yine de bir maçta patlarız diye de içimden geçirmedim değil hani. Hayırlısı, hala ümitliyim. Şeytanın bacağını kıracağız inşaallah.

ender

anlasilan biz hicbir maci sole rahat rahat takip edemeyecegiz.Anlayamadim gitti biz neden skoru rahat stres yapmadigimiz bir mac oynayamiyoruz.bu maci alamazsak cok yazik olacak.

oğuzhan55

ender

kimse birsey yazmiyor nedir macta durum? izleyen birileri bilgilendiremezmi?

anlztrk

KaleArkası

Ya Gökhan insaf o kadar gol kaçarmı be arkadaşım yaaa.Hele o son dakkada kaçan gol neydi öylee.Az daha Diyarbakır atacaktı.Yazık kendi evimizde yine puanlar kaybediyoruz.Böyle yönetim olursa böylede futbol olur.

south_london

kasımpaşa maçından sonra demiştim bunlardan hiçbi bok olmaz diye.gördük işte futbol yok her maç şansa gol olmuyor işte.Ruhsuz herifler samsunspora layık değiller.İstanbul maçında size süpriz var ruhsuzlar

cagdasahmet

Ofsayt gerekcesiyle bir gölümüz iptal edildi.Son dakika'da top cizgi'yi gecti mi gecmedimi tartismali bir pozisyon vardi.Yazik oldu..........ilk yarida hic yoktuk.Ikinci yarida daha cok Gol Pozisyonumuz vardi.Cömertce harcadik.topa yerden vuramiyoruz...bilmiyorum son vuruslar'in eksikligi acikca görüldü.Fakat Diyar'in da son dakika'da net pozisyonu vardi.

oğuzhan55

Kendi sahamızda böyle cömertçe puanlar kaybedersek ilk 6'nın içersinde rahatlıkla nasıl yer bulacağız?Artık bir an önce bu durmuma son vermeliyiz.Aksi takdirde ilk 6'ya girdik gireceğiz derken lig bitecek.