Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

realfans

bjk-samsun basket maçını izlemeye gitmiştik 1. yarı takımın oyuncular kalitesi o kadar da kötü değil..
bnde anlamadım istanbul ünv. gibi takıma yenildiklerine...

Revenge

Yetenekli olup da hakettiği yere, kimseye boyun eğmediği ve her daim kuyruğu dik tuttuğu için bir türlü gelemeyen insanları seviyorum ben.Benim adamım onurlu loser lar.
  Misal Deniz BOZ.SBK ikinci ligden birinci lige çıkarkende bu takımdaydı.Gerçi artık saçlarını tepesinden bağlayıp uzun renkli çoraplar giymiyor.Gerek de yok zati.Her an maraza çıkarmaya hazır bir ruh haliyle de dolanmıyor.Yetenek dersen zaten var...E daha ne olsun...

Serkan

maraton

bir felsefesi olmayan, bir topluluğa dayanamayan, belli bir kültürü veya taraftarı temsil etmeyen, kapansa da kurtulsak dediğimiz bir oluşum, bu şehrin ihtiyacı olursa samsunspor CAMİASI olarak erkek basket takımı kurup lige taşıyacak güce sahibiz, ama herşey sıra ile  8)

Burak

Böyle bir oluşum Samsunspor adıyla da olabilirdi. Örneğin Barcelona'nın futbol takımıyla basket takımı birbirinden bağımsız. Türkiye'de ikisi bir arada olduğu zaman doğal olarak kaynaklar futbola yönlendiriliyor

berusa55

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 18. Haftasında SBK evinde ağırladığı Ceyhan Belediye'yi 75-64 mağlup etti.

berusa55

Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası - Gaziantep

11 Mart:
17.30 Beşiktaş Cola Turka-Samsun Basketbol
20.00 Mersin Büyükşehir Belediyesi-Tarsus Belediyesi

12 Mart:
17.30 Fenerbahçe-Panküp Kayseri Şeker
20.00 BOTAŞ Spor-Galatasaray Medical Park

Çeyrek finalde ilk gün mücadelelerinde galip gelecek takımlar, 13 Mart'ta yarı finalde eşleşecek. Yine kupada ikinci günde oynanacak karşılaşmaları kazanacak takımlar da 13 Mart'ta yarı finalde karşılaşacak. Yarı finalde kazanan takımlar ise 14 Mart'ta oynanacak finalde karşı karşıya gelecek. Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası maçları Sports TV'den naklen yayınlanacak.

cany

ilk çıktığı sene ne takımdı be!

Ahmeti

cantuğ hocayı takımın başından ayırarak en büyük hatayı yaptılar ben bundan sonra ilk seneki gibi olacaklarını zannetmiyorum

jean

ilk sene mersini rahat elerdik yazik oldu finalde fb yle oynayip reklam olacakti

berusa55

Samsun Basketbol: 89 - Alanya Belediyesi: 59

SBK Play Off'u garantildi bu sonuçla.

berusa55

Mersin Büyükşehir Belediyesi: 74 - Samsun Basketbol: 92

SBK Bu galibiyetiyle Mersin'i geride burakıp 7.liğe yükseldi.

5trawberry

Ne olmuş bu takıma yahu :)

92 sayı atmıs >l<

Sercan

Yarın Gaziantep Karataş Kapalı Spor Salonu'nda Türkiye Kupası çeyrek final maçı var bjk kola ile sırf Samsun ismi var diye gideceğiz birkaç arkadaşla..

celebi