River bayrakları vol 2.

Başlatan Serkan, 27 January 2011, 20:44:03

« önceki - sonraki »

Ollivanders

İsmail uyanık olsaydı sorumlulugu alırdı ustune. O 35 tane bayrak maratonda sallanırken o acılmıs atkılar arasında zevk alırdı , mutlu olurdu. Çunku o samsunsporluydu. Ama bu adamlar Samsunsporlu degil ki. Talimatın onun bunun arkasına sıgınıp kendilerine bahane yaratıyorlar. Ama bilmiyorlar ki karşılarında salak yok. O talimat sadece 19 mayısa ss.bize özel mi uygulanacaktı yoksa butun takımlara genel mi ? Size HERŞEY FAZLA... Değmezsiniz.

mehmet yılmaz

@serkan,
nilşah abi bugüne kadar bize yardımcı olmaya çalışmıştır. Yapabileceği birşey olsa yapardı diye düşünüyorum, onun da belli konularda yetkisi var. bizim bayraklar giremezeken, kapalı tribüne holigan kırmızı şeytanlar adlı entresan grubun bayrakları nasıl girmiş bilmiyorum ama sorar öreniriz elbet.

Engin abinin hazırladığı metni, bildiri olarak yayınlayacak ve yerel basına da vereceğiz.

AlıntıÜlkemizde futbolun en büyük sıkıntılarından biri olarak boş tribünler gösterilmekteyken, Süper Lig lideri bile 10.000 kişiyi zor buluyorken SAMSUNSPOR taraftarı dondurucu soğuğa, maçın iş günü olmasına ve maçın TV'den yayınlanmasına rağmen yine tribünleri tıklım tıklım doldurmuştur.

Maçın Sevgililer Günü'ne denk gelmesi sebebiyle tıpkı geçen sezonki Kocaeli deplasmanı gibi Sevgililer Günü'ne özel olarak çalışmalar yapılmış ve bu kapsamda 55 adet 3x1,5 metre ebadında bayrak hazırlanmıştır. Zaten dolu olacağı tahmin edilen maraton tribününün bu bayraklarla süslenmesi ve SAMSUNSPOR taraftarının artık her platformda kabul görmüş farkının tekrar ortaya konulması amaçlanmıştır. Ancak maçtan 4 saat önce bayraklar stadyuma götürüldüğünde emniyet güçleri ve stat müdürünün anlaşılmaz tavırları ve gösterdikleri gerekçeler herkesi şoke etmiştir. Bugüne kadar düzenlenilen her organizasyonda kulübün zarar görmemesi için azami dikkat ve özen gösterilmiş olup, bu organizasyonlarda hiç bir şekilde kulübe zarar gelmediği gibi aksine SAMSUNSPOR Kulübü ve taraftarı ülkenin futbol gündemine oturmuştur. Bunun daha önce örnekleri defalarca yaşandığı halde sadece SAMSUNSPOR aşkından kaynaklanan bu çabanın bu şekilde karşılıksız bırakılmasını ve duyulan hevesin kırılmasını anlamak mümkün değildir. Kaldı ki benzer nitelikteki bayrakların stadyumun başka kısımlarında taraftarca sokulduğu maç içinde anlaşılmıştır. Kapalı tribünde bulunan diğer bayraklardan memnuniyet duymakla birlikte hazırladığımız bayrakların stadyuma girişi engellenirken aynı nitelikteki bayrakların tribünlere sokulmuş olmasını güvenlik güçleri ve stadyum müdürü nasıl açıklayacaklardır gerçekten merak etmekteyiz.

Bugüne kadar düzenlediğimiz hiç bir organizasyonda SAMSUNSPOR yönetiminden en ufak maddi destek talep edilmemiş, tüm maliyet sitemiz üyelerinin katkısıyla karşılanmıştır. Bundan sonraki organizasyonlarda da bu böyle olacaktır. Ancak tek istediğimiz herhangi bir illegalitesi olmayan faaliyetlerimizin önüne set konulmamasıdır. Tamamen SAMSUNSPOR sevdasından yola çıkarak ve sadece takımı desteklemek amacıyla yaptığımız faaliyetlerin bu şekilde engellenmesi bu engellemeyi yapanların bu takımı sevmedikleri anlamına gelmektedir. SAMSUNSPOR sevdasını gönlünde hisseden herkesin o tribünlerdeki en ufak güzellikten gurur duymaması düşünülemez.

Her fırsatta taraftara teşekkür eden yöneticilerin bu davranışlarının samimi olmadığını düşünmekteyiz. Bu husus maç günü bayrakların stadyuma sokulması için yapılan görüşmeler ve yaşanılan tartışma esnasında bazı yöneticilerin hiçbir şey yokmuş gibi yanımızdan geçip gitmeleriyle de doğrulanmıştır. SAMSUNSPOR taraftarı bu tribünleri ülkenin hiç bir yerinde görülmeyen şekilde doldururken bunun karşılığı giriş-çıkışlarda çektiği eziyet, faaliyetlerinde karşılaştığı engeller olmamalıdır. Hiç bir organizasyona ön ayak olmayan yönetim en azından yapılanları engellemeyip, karşılaşılan engelleri ortadan kaldırmaya yardımcı olmalıdır.

Bizler SAMSUNSPOR taraftarı olarak SAMSUNSPOR yönetiminin bütün yanlışlarına, saçmalıklarına ve engellemelerine rağmen sadece KIRMIZI-BEYAZ'a ve SAMSUNSPOR ARMASINA olan aşkımızla kişilerden bağımsız olarak her şartta tribünlerde yerimizi alacağız. Bunu engellemeye, tek aşkımızı ifade etmek için yaptığımız bayrakları stadyuma almayanların gücü asla yetmeyecektir.

BAŞKA DİYE SORANLARA İNAT SADECE SAMSUNSPOR...

Samsunspor.biz

Sercan

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 16 February 2011, 00:04:37
İsmail Uyanık olsaydı...

aslında ne kadar acı...
O varken biz yoktuk, biz varken o yok!
Ah be başkanım!  :(

Burak

Şehzadeler grubundan bir kişi bile yok sanırım bizim sitede halbuki bayağı da kalabalıklar  :-\ :-\ :-\

Şehzadeler değilde şakşakçılar olsa iyi olurdu grubun ismi

kuzey55

Alıntı yapılan: samsuni - 16 February 2011, 00:06:14
aslında ne kadar acı...
O varken biz yoktuk, biz varken o yok!
Ah be başkanım!  :(

zaten bir araya gelirsek düşünemiyorum neler olacağını.tarifsiz bir umut var içimde yönetimin yaptığı bütün .bneliklerden sonra aklıma hep büyük başkan geliyo huzur doluyorum.bir gün o koltukta oturacak ve o zaman Samsunspor emin ellerde olacak...

mehmet yılmaz

Bence artık öyle bir ihtimal yok Mustafa :(

Bu basın açıklamasını facebook profillerimizde yayınlayalım arkadaşlar.

kuzey55

sanırım başkan net konuşmuş :( ama hak vermemek elde değil o bayrakları arabaya koyarken elim gitmedi apo abi bekleyelim dedim çok zoruma gitti.bende dedim bir daha bişey yapmayalım bunlara.başkana neler yaptı bunlar zamanında.

ama şundan eminim onun da arkasında olacağı gerçek Samsunsporlu o koltukta oturacak...

KotuCocuk55

Bu nasil bir ulke arkadas,birileri guzellikler olusturmak istiyor birileride yardim edecegi yerde,nasil engellerim onun derdinde.Aslinda sebebi cok acik.Sadece futbol olarak dusunmeyin.
Bir carkin basina oturuyorsunuz ve onu somurmeye basliyorsunuz,istermisinizki etraftaki insanlar iyi egitim alsin,kendini gelistirsin,iyi bir hayat yasasin,okusun,ogrensin,gorsun,gecirsin,kafasi calissin.ISTEMEZSINIZ,niye cunku bilirsiniz ki o adamlar sizin numaralariniz yemeyecek ve sizi iki dakka bile o koltukta oturtmayacaktir.Iste ne yazikki ulkemizin durumu budur.Bu ulke ne zaman bir vatan evladi cikarmis,Canakkale savasinda atalarinin dedigi gibi bu sefer kelimeleriyle DUR YOLCU demisse,yakin zamanda bir suikasta kurban gitmis yada ustune agir iftiralar atilarak toplum onunde kucuk dusurulmus,inandiriciligini kaybetmesi saglanmistir..

Hee simdi bu oyun samsunspor.biz" e oynaniyorsa,bilki ey dusman,atalarimiz senin gibi nicelerini cokca dize getirmistir ve yine bilki bunu yapacak gucte damarlarimizdaki asil kanda mevcuttur.

Atanin sehrinde,Atanin cocuklari.Turk kurtulusunun,turk devriminin basladigi yerde bilki bu kale son kale,bu kale yikilmaz kale...

KotuCocuk55

Bir hususta Ismail Uyanik konusunda söyleyecegim.
Kendimi sansli sayarim ustume ismail uyanik"in birlikte 10 yilin anisina t-shirt"ünü giyebildigim icin.

Kendimi sansli sayarim daha oncede yazdigim tulumba hikayesini yasadigim icin.Dusunsenize hangi baskan yapar bole bir olay.Cocuklar mutlu olsun diye 2 kg tulumba karsiligi serkan"in cenk"in celil"in bonservisini 3-e sinifina verdim diye kagada yazip,samsunspor baskani ismail uyanik diye imzalayacak,cocuklara verecek.

Kendimi sansli sayarim,bir cok macta hem samsunda hem deplasmanda,macin ilerleyen dakikalarinda yaninda iki saattir sovdugumuz hatta zaman zaman onunda sovdugune tanik oldugumuz ve bizle tempo tutan kisinin baskanimiz ismail uyanik olduguna.

Buyuk adamlar,buyuk isler yapar.Ama o insani anlamayan kus beyinliler,capsizlar hem carklarina zarar veriyor hem ulkeye insanliga faydali isler yapiyor diye onun onunu kesmeye ona iftiralar atmaya yemin etmistir bu ulkede.Boyleleri yine kendileri gibi cokda saksakci bulur kendine..

Uzuntum sudurki: sehrimizin siyasi ve ekonomik yapisi takimimiz üzerinde yillardir oldugunu dusundugum bu kusatmaya dur diyecek ismail uyanik"in önüne set cekmistir.Bu duygu bazen öyle canimi sikarki,süperlige ciksak ne  olur derim.Hatta bu kusatmadan kurtulmus bir samsunsporu amatörde izlemek daha keyif verir bana cunku o zaman sevgilime yaptigim bayragi stada sokmama kimse karisamaz.

Yillar once üniversitede ögrencisiyim,canim cok sikkin samsunspor yenilmis olmali,gecenin bir vakti ismail uyanik"a mesaj attim.Genclik iste.Biraktin gittin bizi bu trabzonlularin eline diye.Hemen cevap geldi.Canim kardesim benim icin nasil yaniyor bir bilsen diye. Telefonum calinana kadar yillarca sakladim o mesaji emin olun yuzlerce insana gosterdim.Geceleri baskanla mesajlasiyorum diye :)

Lafin özü bahsettigimiz insan Ismail Uyanik arkadaslar,cok uzgunum yeni nesil böyle bir adami taniyamadi.Bunun yaninda bircok karaktersizide baskan veya yonetici sifatiyla gordu.

Cumlelerimi buyuk baskana eski bir sitemle tamamliyorum;

Biraktin gittin bizi bu rumlara!

celebi

sizi Allah bildiği gibi yapsın tutunun tutuları >:( >:( >:(

babasamsunlu

16 February 2011, 10:24:09 #116 Son düzenlenme: 16 February 2011, 10:30:50 babasamsunlu
bayraklar konusunda yönetime söyleyebileceğim tek şey,hatalı ofsayt bayrağı kaldıran yan hakemlere verdiğimiz tepkininin tıpkısıdır..  >:( >:( >:(

İsmail Başkana bende Bursaspor Şampiyon olduğu gece mesaj atmıştım..
"Bu sevinç senin hakkındı başkanım" diye...
Geriye dönüp bana mesaj atacağını aklımın ucundan bile geçirmemiştim..
O mesaj halen daha benimde telefonumda saklıdır..

Büyük adamlar böyledir işte..İnce ayrıntıları çok iyi görürler..Ve kadir kıymeti iyi bilirler..
Ve hep ayakta ölürler..

Efsane dediğin böyle bir şey olsa gerek..
Geri dönmeyeceğini bile bile umutla beklemek..  :( :( :( :(

sadece55

Abi ne cevap attı merak ettim

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Erdinc - 16 February 2011, 11:15:43
Abi ne cevap attı merak ettim

:) UZUN HİKAYE... 4 HAFTA SONRA MAÇTA OKURSUN :) AMA ASLA GERİ DÖNEMYECEK EMİN OLABİLİRSİN :( :(

sadece55

Abi herkes döneminde güzeldir zaten...Ben başkanın artık misyonunu tamamladığını tekrar geri gelmesi halinde zaten çokça yıpratılacağını düşünüyorum