80- Akeem Oriyomi Agbetu (Takımdan Ayrıldı)

Başlatan AntZ, 26 July 2010, 20:05:30

« önceki - sonraki »

55.hakan

Agbetu beğendiğim futbolculardandı; çıkınca sol kanadın dinamizmi bozuldu ilk yarıda o pası İzzet'e geçirebilmeliydi.

ahmetsefa55

nasıl kızayım arkadas bu adama ? kapasitesi belli.bundan fazlasını yaptıgını gormedım kı ? bunu takıma yıldız dıye transfer edene sövmek lazım..

realfans

bide bunu n bonservisini almasınlar..zaten kanser oldum..bu sefer komaya girerim..

LisandroLopez

Sol taraftan iyi toplar taşıdı tehlikeler yarattı oyundan alınması çok yanlıştı.

oguz_5528

Zenke ile bütün olmuş bence bu adam,kartal maçında elinden geleni yaptı ki kötü de değildi

##kdc##

kartal maçında soldan top getiren tek adamdı, iki tane %100lük pozisyon yarattı ceza sahası içindekiler değerlendiremedi :( saha içinde tek tehlike yaratan adamı da oyundan alan kişiye bişi diyemiyorum >:(

Kodalak

Alıntı yapılan: Cüneyt - 16 February 2011, 19:07:09
kartal maçında soldan top getiren tek adamdı, iki tane %100lük pozisyon yarattı ceza sahası içindekiler değerlendiremedi :( saha içinde tek tehlike yaratan adamı da oyundan alan kişiye bişi diyemiyorum >:(

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: Cüneyt - 16 February 2011, 19:07:09

yirmiuc

gittikçe daha çok sempati duyuyorum agbetuya.

AhmetDenizci

Bolu 0 - 1 SAMSUNSPOR (Gol: Agbetü)

çok güzel bir gol attın Agbetü, seni seviyoruz :)))))  samsunspor_x

55.hakan

Hakkı olan oyunda kalmayı ilk 11'i golle süsledi.Sen hakediyorsun Agbetu.Mücadelenle presinle her zaman gol atamasan da alkışı hakediyosun.

Gökberk55

tebrikler o golü herkes atamazdı.....  :) seviyoruz seni

RT55

bence geldiğinden bu yana ilk kez yüreğiyle oynadı.. >l<

RT

Jnr.Serkan

Helal olsun mükemmeldin.Hızınla,geriye gelip top kapmalarınla çok faydalıydın.Attığın golde cabası.Helal olsun Kara Oğlan...

Cagdas Ünver